Adam gibi seveni bulamadım nasıl bulurum?

Menfaatin köpeği olmayan düzgün adam gibi erkek istiyorum erkeklerin tek derdi rahatlamak ve işleri bitince kaçıp gitmek ya da terk etmek bırakmak kenarıya koyup 2 gün umursamayıp 3 günü gelip buluşma bahanesiyle kadını kullanmak ya bu kadar mı Çok kötüsün siz? Ciddiyim erkeklerden yavaş yavaş tiksinmeye başlıyorum ve aşktan da öyle kadınlar sizin zevkinizin kulu köpeği değil sizin oyuncağınız değil onlarda bir insan siz nasıl ben insanım diyebiliryorsanız kadın da insan ya beni bir erkek kalkıp elimden tutsa ama keşkeler bunlar ve ben artık aşka olan inancımı kaybediyorum beni aşka gerçekten inandıramazsınız bu menfaatleriyle kimse inandıramaz biri kalkıp bana beneği gibi davransın arabayla alsın gece gündüz fark etmiyor alsın çiçek alsın gezelim tam bi aşkı yaşamak istiyorum ben aşkı yaşamanın tam yıllarındayım ve sıkıldım artık inancımı kaybediyorum biride yalandan başka bir şey bilmiyor ama diycem keşke biri beni sevse adam gibi diycem ama o keşke be hayallerde kalıcak ve aşka olan inancımı kaybetmiş olucam ve erkeklerden uzak durucam ben sadece bir tane adamı hayatıma almak istiyorum 50 tane değil ama ne yapalım olmuyorsa olmuyor zorlamak bir şeyi düzeltmeyecek
Adam gibi seveni bulamadım nasıl bulurum?