Daha ilk günden senin için ölüyorum bitiyorum, seni seviyorum, aşkım canım, bebeğimleri savurmayacak erkeği nerden bulabilirim hıı?🙄
Kısaca beni av görmeyecek erkeği ajsjsk
Kısaca beni av görmeyecek erkeği ajsjsk
Zor soru. Bir kadınla seksüel anlamda bir şeyler yaşanmayacak ve zevk odakları tamamen kalkacak çünkü. Çok güzelsin seviyorumdan iyidir. İlle bı iltifat şart mı onu da bilmiyorum ya.. Bir ortamda karşılaşmak ve enerji çarpışması yaşamak lazım anca o zaman belli olur bu durum aslında. Adam namazında niyazındadır. İşi gücü iyidir. Mercedesiyle gelmiştir. Hoşsohbet biridir. Senin farkındadır ama sana bakmaz. Günah neticede. Sonra ordan gider. Ama olduda aklına takıldın abi bu seferde olay ciddiye biner bu şekilde olmaz. Erkekler kendilerinden üstün gördükleri kadınları av olarak görmez. O zaman da sana yazılmaz bu da olmadı. İşinde gücünde o tip adamlar hep ya 😂 Sizin koşmanız lazım onlar sizi görmez.
Kendisini keşfetmiş kendisini tanımış neyi neden istediğini bilen bir erkek bir kızı av olarak görmez asla. Gel gelelim bu konu nefis teskiyesine giriyor. Kendi kalp hastalıklarını farkedip onu gidermek için çalışmış kişi olması gerekiyor. Artık doğuştan böyle meziyetler ile kuşatılmış insanı bulmak hayli zor. Nereden bulabilirsin konusunda gelicek olursak işte orası muamma. Normalde kitap okuyanların içinde ara derdim ama kızlara hoş görünmek için elinde kitap taşıyan erkeklerin varlığını düşünücek olursak o işte yaş.
Öncelikle kişi kendi ihtiyaçlarının farkına varmalı. Birisini bulunca bir duygu oluşuyor ve diyorki ben bundan hoşlandım ve ağzından aşk sözlerşi fısıldıyor sonra değişiyor bunun sebebi aradığı aşk değil karşı cins ile güvenli bir etkileşimdir. Kişi önce dürtüleri duyguları tanıyacak bunu beceremeyen sevmetyi hiç beceremez
Sözde değil özde sevilmeyi hakedecek bir şeyler yapıyor muyum?
Sorusunu sordun mu hiç kendine?
Seni tanımıyorum belkide buradaki en çok özde sevilmesi gereken kişi olabilirsin fakat soruna istinaden yukarıdaki yorumu yaptım ve sen özelinde aynı dertten muzdarip kişilere cvp olması gerekir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyoruz ya ben Allah bizi iyi insanlar zümresine dahil etsin diyorum biz iyi olursak iyi olmayanlar kötülüklerine utansın ;)
İlk günden aşkım canım seni seviyorum olaylarına giren kişi samimi değildir zaten.
Sevgi, aşk bu kadar basit olmamalı. Kesinlikle sözde değil özde bir sevgi olmalı ve uzun zamandır bunun eksikliğini ben de yaşıyorum.
Cevap
77Cevap
Rüyanda bulursun sen erkekleri sevmiyon onlar seni nasıl sevsin :D
@_ΛqresiF_ Seviş tarzin nasil ki merak ettim😊
İşte o hiç ummadığın anda çıkar karşına. İşte o zaman bir düşünmelisin onu kalbi mi yoksa akli mi seviyorsun. Eğer akli seviyorsan bil ki aradığın aşk o değil. Ama kalpten, yürekten seviyorsan işte o aradığın aşktır. Sen yeter ki karşına çıkanı iyi tanı. Zaten az-çok ne tür bir herif olduğunu kestiritsin.
Çok sevince, hediyeler alınca, mutlu edip güldürünce, her özel gününde yaninda olunca, her ağrısında hediyeler gönderince, konuşmadan bakişlarından ne istedğini anlasan bile yine kizlar bir gün bu güzel şeyleri istemeyip terk edip gidebiliyor seni, kendimden biliyorum. :)
Haklisin vallahi bende oyle kadin ariyorum sozde degil ozde sevecek eger nasil bulunacagini ogrenirsen banada soyle lutfen
Benim sevdigim kadin beni gercekten sevse varya bi’ dedigini iki etmem neler neler yaparim ömrumu veririm Allah benim ömrumden alsin onun ömrune eklesin ne hediyeler alirim ona fiyatina bakmadan
Bu bir süreç bekle az kaldı..
İnsanlık tarihi toplayıcılıkla başladı.. Sonra avcılılk sonrada yerleşik düzene geçti yüzlerce binlerce sene sürdü bu gelişim.. Toplumsal olarak böyle yol aldık..
Ama benlik ilkel içgüdülerinden kolay kolay vazgeçip gelişemedi..
Hala Avcı zihniyetinde yaşıyor.. Bir kaç bin yıla kalmaz akli gelişimlerde saglanır ve insanoglu yerleşik düzene geçip bir şeyleri kendi başarabilir..
Bir kaç yüzyıla bu sorun da çözülür :)
Ben öyle sevmiştim birini, sonra evlendik, çocuklarımız oldu, 1-2 yıldır da bir sevgilisi varmış, yeni öğrendim. Boşanıyorum. Kadınlara hiç "av" gözüyle bakmadım, bir haftasonu boyunca evden çıkmadan (evlenmeden önceydi) sadece seviştiğim, sonra bir daha görmediğim kadın için bile motor, kaşar demedim. Seven s.. ilir, s.. ken sevilir, onu anladım. İlk günden "seni seviyorum"ları, "aşkım, bebeğim"leri dökmem kimse için, tanımam lazım, huyunu, suyunu, karakterini.
Gine mi sen :) tamam bulabilirsiniz diyorum sadece yakışıklı ve zengin erkek kriterlerinde inatlaşma ve çevrene az bakın insanları tanımaya çalış bulursun emin ol. 🤣
maalesef karsim aşk maşk yok seni sürekli ve daime sevebilecek birisi yok bu devirde hekes keyfine bakıyor kimse kimseyi ciddiye felan almıyor onu farkettim
Ben özde sevdim de noldu aldatıldım ve ihanete uğradım. Yalanlar söyledi bana ve arkadaş olarak kalalım dedi sürekli. Ben böyle bir insanla arkadaş bile olur muyum bundan sonra ihanet etti bana
Çok sağol teşekkür ederim ama ne gelir elden sonuçta yaşanması gerekmiş.
Bunu ancak sana guvenen seni benimsiyen ilgisiyle bunu belirten birinden duyarsan inan ne zaman evinin anahtarini veririm dedigin biri cikarsa iste o dogru kisidir
ne tesadüf Şu an o erkek size yaziyor 🙂 ciddi soruyorum gel istiyorsan tabisalim sevgilimde yok 2 ay oldu ayrilali bakarsin birbirimizden hoslaniriz olur ciddi biseyler
Arama ile bulunmuyor canm loding.. bende de aynı durum
Genelde arayınca bulunmaz😬 o seni gelir bulur bir gün ansızın (inş. yani😉)
İlk görüşte olan aşktan değil, zamanla tanıdıkça seven aşktan yana ol. O zaman özde seven erkeğini daha rahat bulursun
Kafanız mı güzel sizin ya. Sanki ayakkabı arıyor da hangi mağazada bulurum diyor. Az büyüyün ya bir zahmet.
Öyle erkek leri sadece ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk ile ödüllendirir kadın lar
Aslında bunun cevabı tamamen sende senin davranışlarında erkekler ne niyetle yaklaşırsa yaklaşsın nasıl devam edeceğini Kadın belirler
aslında etrafında vardır ama görmüyorsun daha doğrusu görmek istemiyorsun. Kadinlarin kronik sorunu canlarını yakacak kisileri tercih etmesi.
Buradakinler birçoğu azman hepsi degil
Öyle erkek te kalmadı gibi bişey sen olmazsan 100 kişi daha var kafası
Siparişiniz oluşturuluyor. Lütfen Bekleyiniz.
Bizden Alışveriş yapmayı Seçtiğiniz İçin Teşekkürler. KS Market İyi Günler Diler.
Sen kendini sözde değil özde sevmeye başladığın zaman o gelir 🍀
boş ver yalnız daha rahat kafan dinç istediğin gibi erkek yok malesef🤗
Bulursun bulmasına da önemli olan bulunca Kıymet bilebilmek anlıyor musun😅
uyursan rüyanda bulabilirsin canısı öyle biri gerçek olamayacak kadar güzel çünkü
Sende bu agresiflik olduğu sürece...
Olmaz o dediğin şey
Önce kedi yavrusu gibi olmalısın😝
Eninde sonunda gönlüne göre verecek sana yazıları en güzel yazan.
Herkesin arayışları istekleri var ama sana uygun mu orası önemli olan
Cok az var oyle erkeklerde evlilik ister cunku her kizla konusmazlar sen evlilik istiyormusun
bu sorular ne böyle dostum Güzin ablanın yanında mı staj yaptın sürekli sen sürekli anlamsız sorular?
Ben sevdiğim zaman tam severim ama profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa onu çok mutlu ederim
Seni qo tuyle sevebilecek erkek varrır elbet sjsndn
Bende arıyorumda daha bulamadım istersen tanısır konusuruz birbirimize uyarsak anlasirsak devam ederiz ama ben mesaj yazamiyorum cunku xper puanim yetmiyor bu sitede
Umarım aradığınız yaşıtınızı bulursunuz. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Bir tanesi yaklaşık olarak 10 dk önce öldürüldü(mecazi).
İnsan layığını bulurmuş
Aynaya bak, öyle birini hak ediyormusun kendine sor, eğer hakediyorsan kader utansın de geç...
Hak ediyorsan elbet alırsın...
Ayy şu zamanda oylesini bulmak baya zor bence. Bulursan bize de haber ver öyle kankileri falan varsa bize ayarlarsın ksngkvkdlfkkfkdnd
Benim kuzenim olur kendisi, ama şöyle bisey de var, insanlar genelde karşındaki insandan cesaret alıp da rahat davraniyirlar, o cesareti vemeemk lazım
Buradan bulunmayacağı kesin de nereden bulunur onu bilmiyorum
Valla reis o iş biraz yaş öyle diyen yalan söylüyordur sen aç bi yaralı ceylanım dinle skksksks
Kelin ilacı o olsa başına sürer bulursan bana da de
burada bulamayacağın kesin :) Bir kütüphaneye falan git orada bulabilirsin bence :)
buna değecek hak edeCek kizi gel de bul şimdi gerçi bulamadım da :)
Bu işler kısmet be gülüm bir bakmışsın işlenmişsin kalbine ilmek ilmek
Sosyal medya da değil özde kişi
bu saçma klişeleri bi kenara bırakın.
insanların çok büyük bir kısmı artık sosyal medyadan tanışıyor.
tanıştığınız kişinin yeterince dürüst olup olmadığını anlamaya çalışın yeter.
Bak şimdi burdan sağa dön hiç sapmadan dümdüz git ışıkları geçtikten sonra solda bekliyo
Aşkını orada bulcaksındır😂
Buradan olmadığı kesinn!
Burası yeri. Dalar Abaza kardeşler birazdan
Bence yok öyle bi erkek
Bulursan banada şöyle bul birini😁
Kız hâlâ arıyor musun ben saldım bile 😆
cok cok cok zor bunu soylemek
Zor bulursun önce sevmesını ögreneceksın
Bulunmaz hint kumaşı öyle erkekler
e biz boşuna mı buradayız babayiğit
Kalbinin konumunu at 💖Onlar seni bulur.
Pardon o seni bulur.