Aşk İlişkileri Lgbt bireyler nasıl partner buluyor mesela neden bir kız bir kıza hayatını adasın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir erkekte bile kriter yetersiz görülünce biz geri çekiliriz bir kıza neden gidelim haksızmıyım? Güncellemeler1 yıl Güncel Lgbt bireyler nasıl partner buluyor mesela neden bir kız bir kıza hayatını adasın? Cevapla Partner Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Hayatlarını adamıyorki onlar birbirine. Bir gün bitip gidiyor. Toplumda kabul görmemek onların iletişimini de etkiliyor emin ol. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Birgün bitip gitmeyen hiçbir şey yok zaten ama bunların çok kısa ve karışık toksit bir ilişki hayatları oluyor genel amaç sapıklık Biscolatagirl 1 yıl Evet ama onlarda bunun daha çabuk bittiğini bil onu demek istedim. Soran 1 yıl Doğru bunu gördüm onlarda ilişkileri uzun ve sağlıklı değil
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Öyle deme burdaki lezler sana küser,😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Doğrular Kayserili3884 1 yıl Sanki dünyada erkek bitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatlarını adamıyorki onlar birbirine. Bir gün bitip gidiyor. Toplumda kabul görmemek onların iletişimini de etkiliyor emin ol.
Birgün bitip gitmeyen hiçbir şey yok zaten ama bunların çok kısa ve karışık toksit bir ilişki hayatları oluyor genel amaç sapıklık
Evet ama onlarda bunun daha çabuk bittiğini bil onu demek istedim.
Doğru bunu gördüm onlarda ilişkileri uzun ve sağlıklı değil
Öyle deme burdaki lezler sana küser,😅
Doğrular
Sanki dünyada erkek bitti
Çekim yasası ama gerçekten saçma
Bir şekilde buluyolar işte
Partner bulamıyorum
Sen nesin?