Kızlar cevaplarınıza güveniyorum Selam millet ben bacaklarımdaki kılları hiç almadım seyrekk oldukları içi n ama artık göze battıklarını düşünüyorum kapri felan giydiğim için hoş durmuyorlar ama nasıl alcağımı şaşırdım arkadaşım epilatör diyor komşum ağda diyor çok kararsızım sizece hangisiyle almalıyım ? Birde ayıp olmazsa yazıyım bu genital bölgeyi epilatörle alırsak çok mu acır? epilasyon mu ağda mı?epilatör mü ağda mı daha iyi?
Her ikisini de defalarca kullanan bir kadınım. Ağda çok daha iyi epilatörden. Nedeni ise ağda yaptığım yerler çok daha geç çıkıyor ve çıkınca da tüyler çok ince çıkıyor. Ama epilatör öyle değil. Hem daha erken çıkarıyor hem de erkek gibi çıkarıyor. Erkek gibi derken bahsetmek istediğim şey daha kalın ve koyu çıkarması ayrıca bazen tek yerden ikişer kıl çıkarmasıdır.
ağda ve epilatör aleti
Epilasyon Aleti mi Ağda mı?
Epilatör aleti kullanmak ağdaya göre çok daha pratik. Bunu inkar edemem. Bu nedenle hala kullanıyorum epilatörü. Hızlı yapıyor. Ayrıca epilatör kullandığım yerlerde kararma olmadı hiç. Ama maalesef ağda yaptığım bazı yerlerde (genital bölge) kararma oldu. Ayrıca ağdanın sarkma yaptığını söylüyorlar. Bende henüz böyle bir şey olmadı ama söyleyenler var. Epilasyon aleti cilde de zarar vermiyor. Ama sıcak ağda cildi tahriş ediyor maalesef. Ağda mı epilasyon mu denince ben epilatörü tercih ederim.
epilasyon aleti batık yapar mı
Epilatör mü Ağda mı?
Ağdanın epilatöre göre en önemli avantajı batık yapmaması. Epilasyon aleti batık yapar mı diye düşünmek normal. Uzun süredir epilatör kullanan kadınların vücutlarına baktığınızda mutlaka batık izleri göreceksiniz. Bunun sebebinin epilatörün ağda gibi kökten almaması. Epilatörün mantığı cımbız gibi alması zaten. Sadece gözüken kısmı alıyor yani. Derinin altında kalan tüyün kökünü alamıyor.
ağda mı epilasyon mu
Size hem epilatör ve ağdanın yararlarını hem de zararlı yönlerini anlattım. Anlattıklarım işinize yarar umarım. :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ağda diyorum. ama sir. epilasyon aleti acayip şekilde batık yapar ömrünün sonuna kadar bacağında siyah noktalarla pürüzlü gezersin benim ama ağdadan sonra biraz azaldı. genital bölge için sir önermem hem çok acıtıyo hem riskli geliyo bana. zor ayrıca. en iyisi şekerli ağda. sakın ama sakın epilasyon aleti kullanma orana kaptırırsın felan ay
Kesinlikle epilatör. Ağda diyenleri de hiç anlamıyorum. Ağda kısa tüyleri hiç almıyor. Ağda yapanlar nasıl öyle uzatıp geziyor hayret ediyorum. Ben çok titizim ve cildim hep pürüzsüz olsun istiyorum. Batık sorunu için de kese ve topuk taşı çözümdür. Cildim bebek gibi oluyor.
Kız arkadasımdan bıldıgım kadarıyla ağda zor olur epilatör en iyisi.Ama genital bölgeyi onla almayı beceremezsin sanırım.Bildiğim kadarıyla baya acıtıyomuş :D
ben ağdayla genital bölgeyi bi kere aldım gözmde yaş kalmadı.ama sonra çıkınca seyrek çıkıyo. bi kere ağdadan sonra epilotörle daha kolay oluyo. benceEN İYİSİ EPİLATÖR
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okadar az kçtüy varsa epilqtör ile al, geri kalan tarafla uğraşma. Bacakta aslında en iyi ağda çünkü hem hızlı hem temiz alıyor ayrıca bütün kıllar aynı anda uzuyor. Fakat tüylerin kalınsa veya kısaysa güzel alamayabiliyor ozaman ığraş dur yapış yapış. Epilatör daha yavaş ama tüyler kısada olsa alabilirsin çok kısa olmadığı taktirde. Ayrıca ağda gü bir yapışmadığı için tenine olmayan yerlerde tüyde çıkarmaz.
bence gel sen abartıyorsun o güzelim bacaklarına bişey uygulama zira yaşın doğruysa daha erken.. canın acır,.. daha çok çıkar ben baktım göze falan batmıyor gayet güzel bacakların var :)
ya denedim genital bölgem için yapamadım ben başkasınada yaptırmaya utanıyorum neyse ya en iyisi ben kremle almaya devam ediyim tüy dökücü krem varya ondan
onu hiç denemedim nasıl tüyü azaltıyormu.ben eldivenle alıyorum yarım saate bitiyor.hem neden agdayla kendinde yapabilirsin başkasına gitmene gerek yok
bende ondan korktum ve ağdaya başvurdum ağdayı çekerken bağırmadım sesim çıkmadı hiçde o yapışkan şeyi sürünce canım çok yandı bide sıcak ya bi ara bacağımı hissetmedim çok sıcaktııı bi arada gıdıklandımm :))
En İyi Cevaplar