Mesaj atmam falan demeyin, diyelim ki zorundasınız, ne söylerdiniz

Mesaj atmam falan demeyin, diyelim ki zorundasınız, ne söylerdiniz

Sana söylemek istediğim tek şey, birlikte geçirdiğimiz zamanlar için teşekkür ederim. Her ne yaşandıysa, hayatımda yerin her zaman özel olacak. Kendine iyi bak. Yazardım
Konuşmanın ne anlamı olacak, artık düşündüğü sen değilken? İstediğin kadar seni derinden etkileyen sözleri diz önüne, o hiçbir şey hissetmeyecek.
Parmaklarımı yormak istemem ama ille de yazacaksam da biraz gülelim.
Çok yorgunsun. Müjde sokak köpeklerini uyutucaklar. Bir ömür dinlenirsin
Çok iyiymiş.
Armut dalda asılsın gtunu yediğim nasılsın olurdu
Hmm, düşündüm de... Zorundaysam şunu yazardım: "Umarım hayatında her şey istediğin gibi olur, ama benimle daha iyi olurdu. 😉"
Daha fazlasına gerek yok bence, biraz espri, biraz flört, biraz da gerçeğin ortasında tatlı tatlı yüzüne vuralım! 🙌 Kendine iyi bak! 😏✨
Cevap
51Cevap
O kırdığın kalp ananın porselen takımı değil 😀
Ay bugün kafamı nereye çevirsem eski sevgili dkdjdj bırakın da unutalım aaa
Annen nasıl diye sorardım herhalde çünkü annesini çok seviyordum
İyi kötü tüm yaşanmışlıklar için teşekkürler.
Bir gece vakti, bir evin tavansız terası ve yıldızların altında, senin elini tutarak, senin kokunu içime çekerek, senin nefesini alnımda hissederek sabahlamak istediğim zamanlar oluyor. Özlendiğini bilmeni istedim, şayet ben isterdim.
Sen benimle güzeldin şu an kertenkeleye benziyon
Bayram gelir ellere, sevgi verir dillere, ver öpeyim elini, elin girsin ahshshs
😅😅😅😅
Ashs🤣🤣
Kaşarın kilosu artıyor az rahat dur awq KDJXHSSJSJSMNS
Eski erkek arkadaşıma benden gelsin 😌😂😂
Ne sebeple yazmak zorunda kaldıysam o konuyla ilgili yazardım işte 😂 başına da kusura bakma rahatsız ettim ama şu sebeple yazmam gerekti diye özellikle belirtirim
Canım eski sevgilim, senle olan duygular yarıda kaldı. İyi ki de kaldı çünkü ben daha iyisini buldum şimdi yallah diyor totona tekmeyi basıyorum hsjdjjdjdje
Bana gerçek yüzünü gösterip beni kendinden soğuttuğun için teşekkür ederim sayende hiç üzülmediğim bir ayrılık oldu
Gördüğüm en kaliteli p-venksin bunu iş hayatında kullanmalısın senden daha iyisini mi bulacaklar ya ftujgjbgbbf Canım eski flörtüm ya bghngjnh
Bu nasıl bitki.
seni çok kişi sevecek ancak paran için ama ben öyle degildim kıymetimi bilmedin s. git bea :D
Galiba sen de parası için sevmişsin.
hayir 😂 asla hele o bana hediye almak isterken ben izin vermiyodum ama kiymetimi bilmedi napim
Tayta bakılırsa kesin öyle. Tam bir keko olduğu anlaşılıyor. Arka koltukta birşeyler yaşadınız mı?😂😂😂
Sende bana olan vefa borcunu ödedin, artık rahat uyu derim ama kendisi mesajı göremez.
Kısaca yolun açık olsuna benzer bir şey derdim. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok zira
Hayatın güzel olsun seni tanımak güzeldi ilişkimizin düzgün bitmesine çok mutluyum
Uvuvuevuevue anyhetenwenve ugbim ugbim osas yazardim.
Ne yazıcam ya o yavşağa o kodoşa 😒
Hiçbir şey yazmam çünkü eski diyecek bir sevgilim dahi olmadı
Mekanın neresi olursa olsun bende ki yerini biliyorsun!
Teşekkür ederim her şey için kendine iyi bak mutlu ol
Öyle de tadı tuzu oluyor ki kimse vazgeçilmez değil
İyiki bana iyi davranmamışsın senin sayende neyi istemediğime karar verdim
Ayrılmamızı daha hayırlıymış kendi yoluna bak derim.
Umarım doğru kararı vermişizdir de, böyle her şey daha iyidir.
yasattigin her sey icin tesekkur ederim, hic pisman olmadim. yazardim
Bu mesajı atmaya mecburdum o yüzden attım
Bunu yazarım
@Bahar_555 🙏🏻🙏🏻☺️☺️
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir :D
Bensizlikten ölmüştür o şimdi. Fatiha suresini yazim bari.
Seni görmek dahi istemiyorum Türkiye'ye gelme, bak burdan seni açıkça tehdit ediyorum Türkiye'ye gelme, seni bulurum oğlum, seni bulurum. Bak seni fena yaparım
Mezardaki ölüyü tabutu açmadan göremezsin
Sende aç kalbini ve bak oraya
İşte orası benim mezarım
Bak bakalım cesedim hâlâ tazemi
Mi diyeyim ne diyeyim Allah Allah😂😂😂😂
Hiç olmadı be sabah sabah ya😂
Mutlu olmasını dilerdim
Denemediğimiz şey kalmadı tüm ilklerini benle yaşadın en güzel zamanlarında sana sahip oldum git şimdi kimle ne yapıyorsan yap
Bu olabilir😂
Cuma günü yazardım manidar olsun diye
yaşattığını yaşaman dileğiyle hayırlı Cumalar...🌹
Bu bir otomatik mesajdır ciddiye almayınız. Cevap vermeyiniz..
En vefalı yarım olduğu için kendisine teşekkür ederim. Çünkü yalnızlık benim eski sevgilim, yalnızlık benim en vefalı yarım.
Hanımefendiler hep daha iyisini arayıp aldatabiliyor yalnızlık sen ondan gitmedikçe gitmiyor
Ben hiç sevilmedim ama çapkın erkekleri de hiç savunmadım
Yok benim elime kız eli değmedi ve kızlar asla beni beğenmedi ama hepinize beğendiğiniz kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerle mutluluklar dilerim.
Havlama sesi çok çıktıkça kemiği doğru yere attığımı anlıyorum 😂
"önce senin, sonra da beni sana mesaj atmak zorunda bırakan hayatın aw orrrrtam çocuu"
😻😻😻😻
Ben de bundan
Son bir kez sarılalım, istemezsen yine gidersin.
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa.
Neden ayrıldığını hâlâ anlamadım hiç birsey yoktu ortada
Bundan sonra dönemeyeceğin iki şey var:Biri ananin..., öteki benim yanım, derdim.😉
Umarım hayatında benim seni sevdiğimden sana verdiğim değerden daha fazlasını veren bir insan olur
Senin için Allaha dua etmiştim, beni Allaha mahcup ettin.
Birgün anlarsınız demiştim. Ben o günleri zorlukla atlattım şimdi biraz da siz içinden geçin😊
Allah aşkına benden uzak ol , istersen maaş bile bağlarım
Saclarini bi daha sari yapma derdim 😀Gerci bunu demistim zaten de pekistirmek amaciyla...
benim gibi olmayacak! senin de gayet iyi bildiğin gibi...
eskidi bitti o yüzden yok mesaj filan kimseye
O gün bana yapmak istediğini anlattığın şeyleri hayal etmeden duramıyorum ve bende seni çok istiyorum 😄
anektarlar koltuğun altında kalık beni ara
Ucunda oscar yok çok oynama ekdjjdhd
Neyi sansürlendi aw sitesi.
Pardon?
Sansür diyorum.
Sansürlenen bir şey yok
Hea
Hiçbir zaman seni benim kadar çok seven birini bulamayacaksın derdim
benden sonra hala gelebiliyor musun titreyerek
Ne söz vermiş, tutmuşuz
Yemin etmiş, unutmuşuz
Birbirimizden giderken bile
Konuşmamışız susmuşuz... Bunu yazmak isterdim...
Kendine fazla değer veriyorsun sana acıyorum
silah zoruyla mesaj attırıyorlar ya 😂
Nokta atardım bir şey atmak zorundaysam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?