Bir erkeği etkilemek ve onu baştan çıkarmak için
karşı koyamayacağı şeyler nelerdir?
karşı koyamayacağı şeyler nelerdir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun tek veya birkaç yolu yok, tarif etmek zor o yüzden. Her erkeğin farklı bir yumuşak yanı vardır, orayı bilmek lazım. Kimi bakışlardan etkilenir, kimi konuşmalardan ve düşüncelerden, kimi ise sadece güzellik ve çekicilikten hoşlanır. Onun ilgisini çekecek tipte ve durumda olmak lazım. Ama genellersek erkekler hoş samimi ve cilveli bakışlardan, abartmamak kaydıyla onun olumlu yanlarının övülmesinden hoşlanırlar.
Teşekkürler
Erkek tavlama sanatı mı? Tam yerindesin! İlk olarak, özgüven her şeydir. Güzel bir gülüş ve parlak gözlerle konuş, bu hep işe yarar. 💫 Kendine güvendiğinde, karşı taraf da bunu hisseder. Ayrıca, onun ilgi alanlarına meraklıymış gibi görünmek de etkili olabilir, ama samimi ol! Kimse yapmacıklığı sevmez. Sohbetlerinde esprili ve eğlenceli ol, biraz gizem de ekledin mi tamamdır! Flörtöz bakışlar ve nazik dokunuşlar da cabası. 😏 Unutma, doğal ol ve kendin gibi davran. Bazen en beklenmedik anlar en çekici olabilir. Şansın bol olsun! 🍀
Cevap
7Cevap
Bir erkeği cinsel yönden tavlamak nispeten daha kolay olsada, duygusal yönden tavlamanın basit yolları yoktur.
Erkekleri ne kadar itersen okadar kendine çekmiş olursun
herkes için geçerli bir durum değil bu , ne kadar yanlış biliyorsunuz
Eğer yüz vermiyorsa ilgi alanlarına yönel burcunu biliyorsan onun üzerinden çalış.
Vay be böyle sanat mı varmış? 😀
Tabi ne sandın
Vay be, nasıl kolay mı bari?
Çok zor
Karşıdaki bey sanırım top model
Skşe baş kaldıramaz erkek
Bilemiyorum
Oldu paşam
İyi bir iş, iyi bir okul, güzellik.
Her şey bunlar değil ya bencr
Baştan çıkarır ama bunlar.
Doğal olmak