Zaten o muhabbet den dolayı insanlar merak etsin özlesin moduna girerek geç cevap veriyor veya bunu daha da uzatıyor. Oysa insan soğumaya ve uzaklaşmaya başlıyor. İnsan değer verdiğine gördüğün de yazar. Bilerek yazmamazlık edip özlesin moduna girerse , bir ayrılık mesajı gelir. Sonra sadece üzüldüğüyle kalır.
29 Yorumla
Soran1 yılAdam be ne güzel açıkladın tam olarak bu
Soran1 yılAynen öyle değer vermek bu değil cidden. Kendini merak ettiriince ne oluyorsa gel insan gibi yaz konuşalımm yani
- 1 yıl
Kendini özletmek şöyle olur. Ara vermek gibi. Ama hani konuşmayınca özler düşüncesi bu öyle değil. Bu artık belli seviyede ilişkiye varmış kişiler de o özlem olur. Şimdi sen yeni biriyle saha yeni yeni konuşurken böyle geç cevap vermeler va olursa sen sıkılırsın sonra muhatap almaz uzaklaşırsın. Ama derler ki ilişki çok ilerki seviye de o zaman yine anlarım.
Soran1 yılValla hocam haklısın diyecek söz bulamıyorum. Yeni başlayınca geç yazanlara cidden tahammül seviyem yok. Bir kere uyarıp ikinci olunca engelliyorum
- 1 yıl
Öyle gerçekten. Bak hocam ben hızlı yazıyorum. Aynı anda belki 5-6 kişiye yazabilirim. Ama gördüğüm de hemen cevap yazıyorum. Bu insana saygıdır. Eğer ki ben geç cevap yazarsam burada sohbette olmaz muhabbette. Herkes için bu öyle. Gördükçe cevap yazılırsa sohbet olur muhabbet olur. Diğer türlüsü can sıkar.
Soran1 yılÖyle hocam ben de elimden geldiğince hızlı dönerim her zaman karşımdakine saygımdır. Kadın erkek demeden herkese yanit vermeye çalışıyorum. Başka türlü olmuyor. Adam/Kadın cevaplamış karşılık vermek gerekir.
- 1 yıl
Hani şöyle örnek vereyim. Müşterisin ve marketten ihtiyaçlarını alıyorsun. Orada çalışan seni umursamaz işini görmezse ne yapacaksın 2 saat onu mu beklersin yoksa kasklarını bırakır gider misin. İşte bu konunun özeti. Belki dersin var , dersini paylaşacaksın. Yazıyorsun 4 saat sonra cevap geldi mi anlatma ihtiyacı mı duyacaksın. O düşünceyi yanlış biliyorlar hocam. İnsan özledikçe yazar zaten. Yazmak için özlemez.
Soran1 yılValla öyle kral 👏🏻
En İyi Cevaplar
1 yılmesaja geç cevap verenle iletişim kuramam iletişim kuramadığımla bağ geliştiremem. Mesela ben gülerek bi şey anlattım 10 saat sonra yazdı. O gülme efekti soğudu. Ne anlattığımı da unuttum. Haliyle o böğürerek gülse de ben o an ona cevap verecek bir şey bulamam çünkü orada değilimdir. Onun üstüne o 10 saatte bir sürü şey yaşamışımdır. Halbuki tazediyle yazsa gülse ordan muhabbet uzasa samimiyet artacak, daha çok konuşmak isteyeceğim vs. Ayrıca taktik yapan insandan nefret. Feci eziklik. %100 samimi ve dürüst olan kazanır. Ben otobüsü bile 2 dkdan fazla beklememek için evden çıkış saatimi hep ona göre ayarlayıp çıkarım mesaj yazan erkeği mi bekleyeceğim
10 Yorumla
Mesajıma geç cevap veren beni umursamayan biri vardı aşık olmuştum ama o böyle yaptıkca canım acıyordu
Sonra başka biriyle sevgili oldum o da ilk başta hemen cevap verirdi masum rolü oynardı acırdım bazen daha doğrusu kıyamazdım son zamanlarda soğuk davrandı ve beni terketti
Geç cevap yazmayın sevemiyorsanız insanlarla oynamayın ve erkekler kızları kullanmayın
11 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun
1 yılBu taktikler yüzünde ilişkiler zayıfladı. Bu taktik bence karşıdaki adam ya da kadın aşk oyunu stratejik davranmayı seviyorsa yapılmalı. Doğru düzgün hesapsız kitapsız seven birine bunlar doğru değil.
15 Yorumla
Soran1 yılValla öyle kanka. Kızlar da yapıyor bunu, yok mesaja 10 dakika cevap vereyim yok böyle yapayım edeyim. Ben soğuyorum yahu. Benim eski flörte gözlük bakcam dedim git bak varsa ben de gelcem birlikte alalım dedi gözlükçüye gittim varmış gel dedim 3 gün sonra dönüş yaptı ben de engelledim
- 1 yıl
Buda çok abartmış. Doğru düzgün sevene saçma bu davranışlar.
Soran1 yılEvet öyle. Bir de niye engelledin diyor zahmet ettin dedim telefonu elime almadım diyor he dedim çocuk kandırıyorsun 😂😂😂
- 1 yıl
Sal onu zaten boşver😂😂😂
Soran1 yılHahah saldım saldım 😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ahmet! 😄 Ya kanka, bence işin sırrı dengeyi tutturmak. Tabii ki hemen cevap vermek biraz "cep telefonda hızlı parmaklar" imajı yaratıyor olabilir ama en önemlisi samimiyet ve o anki ruh hali. Biraz da naz yapmanın tadı var tabii ama fazla abartmamak lazım. Flört işinde minik oyunlar eğlenceli olabilir ama dürüst olmak her zaman en iyisi. 💬✨
14 Yorumla
Soran1 yılKanka mı dün benle film izlemeye geliyordun şimdi kanka diyorsun. Yapay zeka bile üzüyor beni ya hsjsjsjsi
Soran1 yılAşko, seninle sevgili olmak isteseydim bunu kabul eder miydin? Ben seni çok seviyorum da ❤️
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAman Ahmet ya, hemen kanka moduna geçmedim! 😝 Film izlemeye yine gelirim ama mesaja geç cevap verme olayını abartma, demedim mi? 😂🔥 Hem samimiyet hep önemli!
Soran1 yıl@to_be_honestt bak denedim gördün mü ilk yoruma yanıt verdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
u 1 yılöyle şey mi olur ya :D soğuma sebebi
15 Yorumla
Soran1 yılBence de, arkadaşımı dövdüm yorumlardan sonra 😂😂😂😂
- 1 yıl
Taktik yapmaya çalışmayın :D
Soran1 yılYok be ben dümdüz insanımdır gider söylerim hiç sevmem ergence şeyleri 😂
- 1 yıl
Öyle olmalı bravo 😃
Soran1 yılTeşekkür ederim efendim😄
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılmesaja geç cevap veren insan değerlidir. . anında yazanlar kaybediyor hep
22 Yorumla
Soran1 yılHarbi öyle be Barış. Seviyorum seni adamın dibisin. Her zaman mutlu ol kardeşim benim.
- 1 yıl
Eyvallah.
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır engeli yiyor hemen gadası 🤣
13 Yorumla
Soran1 yılYer valla gadam😀
- 1 yıl
Aynen riske girmemek gerek
Soran1 yılÖyle abi
Cepte olmadıktan sonra cepte görüp görmemeleri önemli mi? 😌
14 Yorumla
Soran1 yılOoo değill kral
Soran1 yılÖyle kral öyle yapcam sağ ol abi
Mesaja 10 dk geç veren bir erkekten bile soğurum erkekler size tavsiye geç cevap vermek sizi cool veya vazgeçilmez yapmaz. Eken cevap verdiğiniz durumda sizi daha değerli yapar.
15 Yorumla
Soran1 yılBen sevgilime hep anında yazarım. Bu mesaja geç cevap verme olayını kızlar daha çok yapıyor sanki.
- 1 yıl
Eğer bir kız onu yaparsa karşı taraftan ya hoslanmiyordur mecburu cevap veriyordur ya da gerçekten işi vardır. Ama çoğu erkekler öyle değil keyfinden cevap vermiyor ya da kızlarla konuşuyor ve işi olduğunu söyleyerek yalan söylüyor. Bana geç cevap bir erkeğe güvenmem ve soğurum midemi bulandırır.
Soran1 yılBenim de şahsen. Ben uyarıyorum, gerçekten işinin olmadığını bilirsem engeli basıyorum.
Soran1 yılEn güzeli.
1 yılHayır iletişim sorunları olan ezik gibi oluyor anında ya da erken dönen adam benim için değerlidir
12 Yorumla
Soran1 yılBenim için de öyle
- 1 yıl
Helal
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla ya bence büyük hata geç cevap vermek ben acayip soğuyorum ve iş inada biniyor ben daha geç cevap veriyorum sonra karşı taraf daha geç derken sağlıklı bir ilişki oluşmuyor. Eğer karşı taraf bunu yapıyorsa insan kendini yapmak zorunda gibi hissediyor ama hiç böyle oyunlara girilmemeli
10 YorumlaCebe düşüren genelde erkekler oluyor.. Kadınların tam o anda 360 derece dönüp tavır değişikliğine girmesi lazım..
11 Yorumla
Soran1 yılbence de engelleyin.
Kizlar böyle yapınca erkekler onları cepte görüyor. Kadınlar için öyle değildir. Ne kadar çok geç verirsen değerin duser
13 Yorumla
Soran1 yılYoo bence kadınlar da geç yazana değer veriyor hdjdjd
Soran1 yılTamam.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kızlar her ne kadar bunu yalanlamış olsa da, geç yazanlar daha değerli oluyor denenmiştir aynı kişi üzerinde. d
13 Yorumla
Soran1 yılValla hocam bunu diyen de erkek kankam ve çevresinde onlarca kız var jsjjdd haklısın
- 1 yıl
Aşağıdaki kız yorumlarına baktım ondan dedim. Kabül etmemişler durumu ama bu bariz gerçek olan hir şeydir. Zaten site sorularına dikkat et, çoğunluk sevgilim mesaj atmıyor ama hikaye paylaşıp sayfa beğeniyor diyor böyle bir şahıs için çaba gösteriyor. Yazana da kendileri bakmaz sonsuz hir döngüdeyiz. d
Soran1 yılHahaha harbiden öyle çok dikkatlisin bravo kral😄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılO yüzden hepiniz cool olacagim derken iletisim sorunları olan bir birey oldunuz jdjdj soğuttunuz kendinizden
17 Yorumla
Soran1 yılHahaha bunu kızlarda çok görüyorumm ben hshsj bu arada aşko kuşko bana kanka demiş kırıldım jsjsjdj
- 1 yıl
Ne desin 😀
Soran1 yılDün benle film izlemeye geliyordu ama 😄 Olmadı bu 😄
- 1 yıl
Ee kankalar film izleyemez mi
Soran1 yılİzleyebilir ama ben ona aşıktım 🤣🤣
- 1 yıl
Püü
Soran1 yıl😄
Erkek kadin farketmeksizin gec veriyorsa ney kardesim bir deger vermiyor onceligi degilsin
21 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle
1 yılBen çabuk sıkılırım. Bir iki geç verir anlarim ama sürekliyse soğurum
24 Yorumla
Soran1 yılBen de soğuyorum bu durumdan. Çok sıkıcı cidden
- 1 yıl
Arkadaşına inanma😀
Soran1 yılHain arkadaş. hsjsjdj teşekkürler bu arada
- 1 yıl
Rica ederm
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGeç ya da erken. Ben hiçbir erkek cinsiyle konuşmuyorum😂
13 Yorumla
Soran1 yılMuhteşem jsjsjs
- 1 yıl
Tabi ki kafam ağrımasın kâfi bdhdhd
Soran1 yılPekiii jjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılgec yaziyosa on kisiyle konusuyor diye bi dusunce geliyo acikcasi
117 Yorumla
Soran1 yılHahah bana da valla
- 1 yıl
😂😂
Soran1 yılYaren senin sevgilin yok muydu kanka jsjdjd
- 1 yıl
benim ne munasebo, bir bucuk yildir yalnizlar kraliyim
Soran1 yılYaa jsjdjd
- 1 yıl
sana hayirli olsun diyorum 😂
Soran1 yılUmarım sağ ol😂
- 1 yıl
ne demekk
Soran1 yılHshshsh kim olduğunu da sormadin he hiç😂
- 1 yıl
kim soyle bakim
Soran1 yıl@to_be_honestt senle tanıştırmış olayım hem jdjdjdj
- 1 yıl
Hayatımın anlamı ❤️🧸 @Ahmet373737 ☺️
Soran1 yıl@To_Be_Honestt Geldi bak benim çiçeğimmm 😍
- 1 yıl
gelinimizi cok tebrik ederim, oglumuz sizi uzmez cok mutluluklar 💗💗
- 1 yıl
Teşekkür ederim balım @yarenimsii 🩷🌸
Beni üzmez aşkım diye düşünüyorum ❤️🧸 @Ahmet373737
Soran1 yılTeşekkür ederim kankacim😊🤭
- 1 yıl
rica ederiim ne demek
1 yılHayır hızlı cevap gelmeli. Nefret ederim geç cevap verenden. Beklemeyi sevmem
12 Yorumla- 1 yıl
O saatte işteyse yazmam zaten. Çok fazla yazmam da ama yazdığımda da hızlı cevap gelmeli 5 max 10 dk içinde
Soran1 yılEvet bence de ya çok gıcık bir durum
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yani biraz merak ettirmen, kendini özletmen gerek o yüzden
17 Yorumla
Soran1 yılHe bak tek sen bunu dedin he😄
Soran1 yılÖyle yapcam engellerim birazdan merak etsin😄
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yılHahah inşallah bitmez 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılAhmet yapma böyle şeyler:))
11 Yorumla
Soran1 yılHahahhaha yapmamm
Yok be o erkek yazmadıkca varlığını unutuyorum
13 Yorumla
Soran1 yılHahah valla helal😂
Soran1 yılHshshhs olmasi gereken jsjdjd
Gizli Üye(25-29)1 yılVay aw bizim arkadaş beş dk yazmadı diye trip atıyordu kız arkadaşları ne iş cidden
15 Yorumla
Soran1 yılKızları anlamak zor kanka
Cevap sahibi1 yılBir de sevgili falan da değiller kız buna mı yürüyor anlamadım ki sürekli beni şuraya buraya götür diyormuş
Soran1 yılKullanıyor da olabilir
Cevap sahibi1 yılZaten tavır koydu bizimki o kadar sapıtmış ki kütüphane kapalı odaya dan diye girip konuşuyormuş
Soran1 yılHee ne diyim kral bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla ben hemen yazarimda yazmayana da gıcık olurum yazmam daha da konuşmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır karşındakinin genel durumuna bağlı bu. Daha sonra aynalayacak seni.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiler iyice devletler arası siyasi ilişkiye dönüştü
10 Yorumla
1 yılas l k oluyor daha çok 😂😂😂😂
21 Yorumla
Soran1 yılahahhsjwjdjd
1 yılAhmet sevgilin cevap vermedi diye dertlere düştün he 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Arkadaşının bir sorunu var beyinde
13 Yorumla
Soran1 yılYorumları okuyunca gittim dövdüm zaten akıllandı jjsjd
Soran1 yılAynen jsjjdjd
1 yılHayir hizli cevap veren daha degerli
11 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılS alak bir arkadaşınmış bir daha konuşma.
11 Yorumla
Soran1 yılTimamm
1 yılBence o arkadaşına çok da güvenme.. 😅
13 Yorumla
Soran1 yılHaini yarın dövcem😄
- 1 yıl
Kolay gelsin.. 😅
Soran1 yılSağ ol reis😄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılMesaja geç cevap veren erkekle iletişimi keserim
11 Yorumla
Soran1 yılBende.
Net cevap evet
Meşgulum ya da işim var müsaid değilim falan filan diyebilirsin
Mesela
10 Yorumla
1 yılHayır olmuyor daha çok düşüyor bence gözden.
13 Yorumla
Soran1 yılBilemedim
- 1 yıl
Eyşan olmayan her kız öyledir Ahmet
Soran1 yılUmarımm Asena Fulya.
1 yılYoo ben sklemem sahsen
15 Yorumla
Soran1 yılSenin bipleme huyun yok zaten kanka
- 1 yıl
Aa dogru la
Soran1 yılHahahah bunu biplemezsim bence sen ididjdj
- 1 yıl
Meyi
Soran1 yılHiçbir şeyi
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılHatta hiç cevap vermeyin 😄
13 Yorumla
Soran1 yıl1 sene sonra yazmayı planlıyorum😄
- 1 yıl
En iyisi 😄
Soran1 yıl😀
1 yılAnında cevap vermemek lazım. Bazen verebilirsin ama her zaman değil. Ağırdan ilerlemeli.
10 Yorumla
1 yılNe alaka bence değil
10 Yorumla
1 yılSonra niye soğudun oluyor😃
10 YorumlaGenelde öyledir.
10 Yorumla
1 yılGeç cevap veriyorsa bana yazmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
1 yılDoğru değil.
234 Yorumla
Soran1 yılSen öyle diyorsan doğrudur Aristo 😌
Soran1 yıl@Yaban00 Ben Aristo'yu destekledim kelime oyunlarıyla hsjsjdj😀
- 1 yıl
Aramızda iki yaş var nereden abiniz oluyorum? Eslem bebesi bile abi demiyordu.
Soran1 yılBen artık abi demiyorum. Saygıdan abi diyordum sana ama sen istemiyorsun diye söylemiyorum.
- 1 yıl
Ahmet sen abi deme kral)
Ahmete dün söven bugün abim diyor, hayat işte.
Soran1 yılÖyle Aristo. Büyüklük bende kalsın.
- 1 yıl
Eyvallah
- 1 yıl
@Yaban00 Yanınızda yaşlı kalıyorum, düzgün hitap edin 🥹
- 1 yıl
@Yaban00 Bebeğim
Soran1 yıl@aristokratimsi Estağfurullah 20 gibi duruyorsun 😇
- 1 yıl
@Yaban00 Ingaaaa
- 1 yıl
@Yaban00 Ahmet kakaolu süt içiyor, bana sade lazım.
Soran1 yıl@yaban00 Ben prensip gereği erkeklere süt vermiyorum. Sen ver.
- 1 yıl
@Eslemm18 Eslem kıskançlıklarını kenara bırak çabuk masaj yap, kaşıntım var 🥹
- 1 yıl
@Eslemm18 Tamam sakin ol kezban falan ayıp oluyor
- 1 yıl
@Eslemm18 iç sakinleş
- 1 yıl
@Eslemm18 Ben çilekli sevmiyorum
- 1 yıl
@Eslemm18 İçiririm tabi sen karışma
1 yılşahsen ben vermem
12 Yorumla
Soran1 yılBen de vermem.
- 1 yıl
aman sen verme
1 yılDirekt engelliyorum
11 Yorumla
Soran1 yılBu ben
hayır tabiki
11 Yorumla
Soran1 yılPekiii djjdjd
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ne kadar az ilgi o kadar kralsın
00 Yorumla
1 yılHayır ben iletişimi kesiyorum
10 Yorumla
1 yılKadini erkeği yok saygisizca
10 YorumlaOlmuyor.
10 Yorumla
1 yılHayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılTabiisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSıkıysa geç ver brom
00 Yorumla
1 yılSanmıyorum saygısızlık oluyor
13 Yorumla
Soran1 yılBence de bunu kızlar da pek yapiyor
- 1 yıl
Ben yapmam sonra yaptım dileyim yanlış anlaşılma falan olur ciddiyle alır kırılır
Soran1 yılAnladım sağ ol.
Yok öyle bir şey.
05 Yorumla
Soran1 yıltamam Zeynep jsjsjjd
- 1 yıl
Tamam Ahmet dhskdj
Soran1 yılUff kız yhaaa jsjdjjd
Soran1 yılHahahhshsh 😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. öyle galiba
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!