Kocam bana değer vermiyor mu?

Arkadaşlar ben yeni evliyim yani bi 1 yıl oldu. Ben evlendiğimden beri kocamın yengesi kız kardeşleri halaları amcaları yiğenleri gelmeyen kalmadı. Bakın böyle dediğim için kötü hissediyorum onlarda benim bir ailem artık tabi fakat her gün gelinmez ki. Yemek yapmaktan yoruldum bulaşıkları tek yıkamaktan evim temiz olsun diyip on saat temizlemekten yoruldum. Kocam da bana hiç yardım etmiyor hepsi bir anda gelmek isteyince başka zaman diyemiyor annem gile hiç bir şey demedim desem ortalığı kaldırırlar ama ellerim yara oldu bir şey temizlemekten kocama gösterdim bir şey olmaz alışıyorsun bizim aileye yavaş yavaş sen bi de yengem gilin elini gör diyo. Ya i resmen bu hiç bir şey sen daha bekle demek bu. Biz zaten görücü usulü evlendik şuanda tabi ki bir birimizi seviyoruz oda zaten benden 12 yaş büyük belki bana o yüzden daha da yardımcı olur üstüme düşer diye düşünüyordum ama hayır. Ben daha 19 um bütün bu işleri yapmak ama tek yapmak zoruma gidiyo hiç yalnız kalamadık hiç bi kocamla oturupta sohbet edemedim resmen bu arada 4 haftalık hamileyim ama kimse umursamıyor tek bunlarda değil kocam hep kahvede hep futbolda ya da bazen eve içip geliyo sürekli arkadaşlarını getiriyor dağıtıyor ediyor daha sonrasında yardım ediyo bana ama şey diyo sen evin hanımısın alışman gerek ya da tek bi kavgamızda salonda yatıyor çok değersiz hissediyordum şu aralar kız kuzenlerine bile benden daha çok değer veriyor sanki şeytan diyo kıskandır şunu biriyle de bana yakışmaz bazen bi hata mı yaptım diye düşünüyorum kafam çok karışık belki hormonlar yüzündendir ama bilemiyorum anlatmak istedim öyle içim rahatlasın diye

Kocam bana değer vermiyor mu?