Kocam bana değer vermiyor?

2 yıllık evliyim. 1.5 yıl kaynanamla görümcemle küçük kaynımla yaşadım. bana yapmadıklarını bırakmadılar hepsi. kocamı doldurup üstüme salıyorlardı kaç kere şiddet gördüm onlar yüzünden kocamdan. kocam bebi savunduğu zaman bu kız sana büyü yapmış diyorlardı. kaynanam birde namazında niyazında. kocasından boşanmış. hiç unutmuyorum ikizlere hamileyim hergün köpek gibi temizlik yaptırıyolardı bana annemden uzağım aramda 9 saat mesafe var doğumuma annem gelmesin diye kaynanam bana bi dünya laf etti. o tartışmadan sonra ben 6. 5 aylık erken doğum yaptım. bebeklerimden bir tanesi vefat etti. diğeride 6 aydır hastahanede bitkisel hayatta. kocam beni evden kovup hadi ordan ettiğinde kaynanam oturmuş keyifle yemek yiyordu. kavga dövüş evleri ayırdık ama yine kurtulamadım. hergün bi bahane bulup kocamı oraya çağırıyor. her alışverişi kaynanamla yapıyorum kocamın bir izinli gününde baş başa vakit geçiremedik sürekli kaynanam oluyo. zaten işe gidiyor yüzünü göremiyorum eve gelsede oyundan başını kaldırmıyor. bir tane kızı var evli kocamın yaptığını o yapmıyor bir kere olsun anasını alıp alışverişe götürmedi. artık bıktığımı sıkıldığımı söylüyorum senin yaptığının biraznı kız kardeşin yapsın diyorum akıl almaz hakaretler ediyor. görseniz okumaya dinlemeye utanırsınız. ne yapsam ne etsem kurtulamıyorum. ben annesini atsın demiyorum 2 yıldır evliyim hiçbişey anlamadım bir gün olsun kocamla baş başa saatlerce gezemedik. işten eve gelincede sürekli arıyor kusucam artık. ya ben kendimi ifade edemiyorum ya da o anlamak istemiyor. ben bişey istediğim zaman erteliyor ama annesi istediği zaman dakikada orada. evliliğim yıkılmak üzere ve ne zaman annesinin konusu açılsa bana elini kaldırıyo hakaret ediyor bana harcadığı para gözüne batıyor ama ailesine harcadığı paranın lafını yapmıyor. ay sonu gelince geçinemiyoruz diyor. üstümde kıyafet yok çapulcu gibi geziyorum ona masraf olmasın diye hiçbişey almıyorum herşeye rağmen yine ben kötü oluyorum. bu arada kaynanam 3 katlı villada oturuyor kira derdi yok. babadan maaş alıyor bide kirada evi var ordan kira parası alıyor ekstra kocası para atıyor. geçim sıkıntısı yok. ne yapmam lazım benmi yanlış konuşuyorum ilerliyorum anlamadım bi fikir verin nolur sevmesine gelince çok seviyorum seni diyor bumu sevmek ya beni anneme bile göndermiyor bahane uydurup duruyor

Kocam bana değer vermiyor?