28 yaşında Lise bitirmemişim Üniversite görmemişim askere gitmemişim işim yok arkadaşım yok kendimi sevmem sağ gözüm şaşı sol kulağım işitme engelli sosyofobim var insan sevmem kendimi sevmem Çalışıp ne yapacağım hayalim mi var sanki.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karnını doyurmak icin caliscan. Amac hayatta kalmak. Üniversite mezunuyum. Mezunuyum olduğum işi de yapmıyorum. Sigortasiz ortalama bir gelirle çalışıyorum. Saglik bakimindan sıkıntım yok ama bendr de hayal vs yok. Çoğu ksii de yok. Türkiye burasi. Karnını doyur. Azıcık kafani dinle yeter de artar bile
Ben eziğin biriyim saatlerce kafamı başka şeye veremem bilmiyorum ben dokunsan yıkılıyorum özgüvenim yok
Sen böyle dersen o sekilde devam edersin. Ben genel olarak düşünmüyorum. Yapmam gerrken neyse onu yapıp drvam ediyorum. Düşünmek sorunlarimi cozmuyor hatta üstüne daha fazlasını ekliyo
Sonuçta sen 2012 yılından beri odana hapis kalıp bilgisayar oynayıp alışkanlık yapıp kola bağımlısı olup miden genişleyip kilo almadın değil mi senelerce göbekle yaşamadın şekerin diyabetin mide insulün direncin olmadı sürekli acıkmadın susamadın. 16 yaşında girip şimdi 28 yaşında yaşamadın değil mi ben yaşadım.
Benimde 2020 sonrası öyle sayılır. Bir yerden başlaman lazım. Ne kadar kötü durumda olduğun yapman gerekenleri degistirmiyo. Zor ama istersen yapabilirsin. Mesela bende kilo verip ağırlık çalışmaya geri dönecem. 4 mayısta kpss sınavım var. Ondan sonra. Senin gibi kilolu değilim ama eskiden kaslı zayıf birisiydim. Şimdi çökmüş hafif göbekli birisine döndüm. Ondan kurtulmak için ağırlık calisicam. Param da az diye spor salonu yerine 50 kg set alıp evde calisicam. 1 senede amacıma ulasicam. Oyle senin gibi yapsam şu anki halimden de kötü hale gelirim
Bu arada jahrein de senin gibiyken gençlerin sesi oldu he kdhdjdjdmdmmdm
BEN YAŞAYAN BİR ÖLÜYÜM. Ses yok tip yok boy yok lise yok üniversite yok arkadaş yok sevgili yok araba yok gezmek yok sosyallik yok para yok iş yok hiç bir şey yok Yaşam sevincim yok hiç bir şeye hevesim yok benim için evlenmek ehliyet almak araba sürmek bile nerden baksan Atatürkün dünyaya geri gelmesi gibi bir ihtimal.. benim 20 tane sorunum var herşeye uzak yabancı geri hissediyorum kendimi birey adam değil çocuk hissediyorum ben. BENİM HİÇ BİR ŞEYE HEVESİM YOK SORUN orada. Hayat amcaoğluna Arda gülere güzel bence bunlar onların hayatı.
Kendimi sevmiyorum Özgüvenim yok bir şeye hevesim yok olsaydı böyle olmazdı
Ardaguler sabah aksam istedikleri için çalışıp disiplinli olduğu için o hayata sahip. Sende bir yerden başlayıp az cok vücudunu toparlayip sagligini geri kazanıp bir işte çalışırken sevdiğin ne varsa yapabilirsin. Bende bilgisayarda vakit oldurmeyi çok seviyorum. Onları yaparken diğer şeyleri de yapabiliyorum. Mesela bu hafta sevdiğim bilgisayar oyunlarını oynayıp mobilden başka oyunları oynadım. Dolu film izledim. Ayni şekilde ise gidişte çalıştım. Yogun bir donrmdeyim diye pek fazla dinlenemrdim bile. Evlenmek sevgili araba vs bunlar toplumun dayatması. Bunlara ihtiyacın yok. Olmasa da olur
Yaşım 28 seneye 29 bana bakan 66 yaşındaki annem ölse kimse para vermeyecek abilerimle küsüm ya evdekileri yicem ya da sokaklara düşücem bende asgari ücretli çalışacak bile ne psikolojik bir kafa var da ne de kilodan şekerden bir güç
Taktığım ünlü bir kız var ilerde manit yapacak sevgili yapacak daha çok triplere giricem her bir haltı yaşayacak bende sadece izlicem maalesef rahat olamıyorum misilleme unutma şart durumda yok.
Bro bahane üretmek denemeye başlamaktan daha kolay. Baslarsin başlamazsin senin tercihin. Bile bile bunları yapmaya devam ediceksen bahane üretmek yerine kendi iradesizligini suçla. Konfor alanından cikamiyorsun hep bahane uretiyorsun
Sana aynısını yaşamadığın için bahane geliyor 12 sene dile kolay kilolarınla şekerinle. kötü de olsa bir hayatın var bende sosyofobi var kimliğimi değiştirmeden bir başka ben olmakdan korkarım hoş zaten istesem bile bir çok şeyi gerçekleştiremeyeceğim özgüvenim yok ya. Başladık da ne oldu döndük dolaştık aynı yere geldik. Gel bakalım bu aile de doğ bu yaşam biçiminde yetiş seni de görelim iradesizliği suçluğu. 7 kişilik ailemde kimse lise mezunu olmamış benden 2 metre boyunda yakışıklı meslek sahibi asgari ücretten fazla alan evli çocuğu olan amcaoğlu gibi 500 milyarlık araba sürmek beklenmiyordu ya.. Konfor alanından çıktık sudan çıkmış balık gibiydik hiç bir işe de yaramadı benden bir halt olmaz.
Hala bahane sunuyon. Sen kendinden bir sey beklemiyon. 0 iraden var. Denememek için bahane uretiyon sadece
denedik de ne oldu diyorum 2 ay spor salonu 2 ay iş eee sonuç asgari ücret aldım iş yapıyorum diye çok mu mutlu olacağım kafa olarak zihinsel rahatlık felan mı gelecek. yaşamadın beni anlayamazsın zaten yaşamayan herkese göre bahane zaten.
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım hiç özgüvenim yok hevesim yok benim
tabi tabi arda güler de babasını benim gibi fakir ezik seçmişti baba futbol okuluna felan yazdır demişti. ah canım kafam ben niye demedim 😂
Kendini niye baskalariyla karsilastiriyorsun? Dediğin şeyleri yasaman gerekmiyor. Biz bu dünyaya hayatta kalmak için geldik. Maymundan evrilmis canlilariz. Fazlasına kendin anlam katıp istiyorsun. Onları istemek yerine yapman gereken kendine imkan yaratıp yapabileceğin şeylerin yelpazesini genisletmek olmali. Yapabileceğin şeyleri istersin sonra da. Eğlence mekanlarına gitmek için gider 1 aylığını gomersin 1 gece eğlenirsin nolucak yani. Çok üst şeyler olmaz ama basit zevkleri tadabilirsin
Kendimi sevmiyorum çünkü amcaoğlu ile 50 farkı duysan şaşar kalırsın hayat onların hayatı çünkü. bizler oksijen fazlasıyız. eğer taktığım bir şeyler varsa onları görmemek için o duyguları yaşamamak için evet dediğim şeyleri yaşamam gerekiyor. Ben şunu bilir şunu söylerim EĞER BAŞKA BİR AİLEDE DOĞSAM Kesin böyle olmaz ünlü olurdum. Ben birey hissetmiyorum diyorum adam hissetmiyorum.. yapabileceğim şey yok mesela nasıl desem yaşam sevincim yok bir şeye. ben yol iz bilmem şurdan şuraya gitmek bebek gibi hissediyorum anlasana hiç bir şey bilmiyorum hayat ile ilgili aydına atsan beni kaybolurum. benim tipim sesim boyum kapasitesem öyle şeyler kaldırmıyor maalesef. ezik olduğum için.
Okudun mu
Hala bahane sunup başkalarının hayatlarına bakıp kendini onlarla karsilastiriyorsun
Sadece kendi hayatına ve eski kendine bakacaksin. Sanane baskalarinin hayatindan
Kıyas olmadan kendi hayatımda parlak değil neydim ne olacağım
Herhangi bir denemen daha iyi bir hayat oluyo işte. Ne kadar bktwn bir hayatın olduğunu hatirlicaksin kendini toparladikca
Hiç sanmıyorum denedik daha zorlandık daha kötüydü böyle kafan rahat.
Rahat olsa iç dünyan böyle olmazdi
Ben kendi b*umda yüzmeyi sevdim kilolu da olsam diş de kaybetsem. sorumluluk almadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!