Sevgilim sürekli kendini beğeniyor beni küçümsüyr kendini benden daha üstün görüyor kendini çok yakışıklı beni ise çirkin bulup yanında sönük buluyor?

Sevgilim aramızda bir konu çıktığında hep ne olursa olsun o haklı inanılmaz kendini beğenmişlik var ve hep beni kırıcı aşşağlayıcı şekilde eleştiriyor kendisinin çok yakışıklı olduğunu ve benim onun yanında sönük kaldığımı iddaa ediyor beni başka kızlarla kıyaslıyor ben ona inanılmaz romantik ve düşünceli davranıyorum onda ise hiç böyle davranışlar yok ark söylemlerini aktarıyor kız ark ama onun çok yakışıklı olduğunu benim ise idare eder olduğumu düşünüyorlarmış hakaretili ve kırıcı konuşuyor. kızlara karşı ise ilişkim yok tavrında davranıyor benim Facebook şifrem bile onda var iken o bana Facebookunu bir kere olsun göstermedi bile aklı esip kızdığında heryerden engelliyor ve Facebook'da onlarca yazışıp konuştuğu kız var geçen yıl ayrıldığımızda bana gıcık olup brni Kıskanan kızı ekleyip yazışıp cluba gidip gezmişler konuşmaları flört tarzında idi. ve çevrenin konuşmalarına yorumlarına çok önem veriyor bundan aylar önce ondan hoşlanan bir kız vardı beni ona kötülemiş ve benden bu yüzden ayrıldı onunla takıldı ve bu sözlerin yalan olduğunu anlayınca geri döndü 8 ay sonra tabi ben ne olursa olsun onu sadıkça bekledim zaten ki ilk erkek arkadaşım. o güzelliğe bakıma çok önem veren insan onun için çok ama çok değiştim dış görünüş olarak.. onu etkiledim bu yönden Eski sevgili ise hiç peşini bırakmıyormuş onun deyimi ile hala arıyo yazıyo ama bir insan bırak peşimi arama derse nasıl yazar onu da çözebilmiş değilim kız ile dediğine göre çıkmamış kız kendi kendine gelin güvey olmuş aylar sonra öğreniyorum ki çıkmışlar kızla ama sevmiyormuş beni tanıyıp bana aşık olunca bırakmış Onu gerçekten çok seviyorum ve çok aşığım ilk sevgilim ilk aşkım tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapmalıyım bu zor insan karşısında nasıl olmalıyım şu an bu kız ark sen çok yakışıklısın o kız söyle... Yorumları karşısında kızdım ve aramız bozuldu aradım defalarca açmıyor da telefonunu kapatmış ve o kızlarla buluşacağını bana söylemedi de tepkisi sana hesap mı vericem oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size bana yazdığı son mesajı paylaşmak istiyorum """"Tamam * git o zaman * aptalı Kandil gecesinde bile huzursuz çıkaran birisin sen Hayatımı daha fazla karartmadan yol senindir Zeynep hanım.. Bye..""""""
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar anlamıyorsunuz onu gerçekten çok seviyorum ve biraz kırılıp incinip üzüldüğümü hissetsin istiyorum anlaması için biraz daha düşünceli olması için ne yapmalıyım?
Sevgilim sürekli kendini beğeniyor beni küçümsüyr kendini benden daha üstün görüyor kendini çok yakışıklı beni ise çirkin bulup yanında sönük buluyor?