Yani gerçek anlamda kimse yanıma yakıştırmıyor ama ben karakteri zekası için sevdim. Çok aşırı iyi bir insan. Bende zeka olarak aynı sayılırım. Konuşurken sen hem zeki yakışıklısn dedim beni neden seçtin falan dedim. Ben zekâya bakarım güzelliğe baksam başkasını bulurdum benim için zeka önemli dedi. Yani zaten bana hiç güzelsin falan demiyor ama şok oldum. Arkadaşlarım çirkin ayrıl derken onun tavrı kafami karıştırdı çirkin mi buluyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazla mutevazi olursan senden cirkinlerden vasat olursun
Evet cidden fazla mütevaziyim. Bana fotolarını atarken evet çok yakisiklsin falan diyorum halbuki değil kalbi kırılmasın diue. Ama ciddi ciddi beğeniyor kendini
Bunu bende cok yasadim gerek is haytimda olsun gerek sosyal hayatimda gerek ask hayatimda bu net bu sekilde
Ben kalbi kırılmasın kötü hissetmesin diye övüyordum ama kendisi maşallah bir övgü bile etmiyor. Bilerek mi yapıyor yoksa cidden öyle mi düşünüyor anlamadm
Demekki haketmiyormus. Sen onu ovuyorsun oda seni gömüyor
Evet ya bana güzel değil demeye getirdi çok şaşırıyorum
Abimizin gö. tü arşa ulaşmiş. İyi bi dersi hakediyo
Valla baya ulaşmış. Normalde biri beni övse yok öyle değil falan diyorum ama o direkt kabul ediyor. Ve beni hiç övdüğünü duymadım
Sende onu beğenmediğini vurgula. Şu çok yakışıklı degilmi diye resim göster. Abaza kız taklidi yap🤣
Ben acıdığım için çok fazla övüyorum ama kendini aşırı derecede yakışıklı zannediyor
Bazen mütevazi olmak iyi bişey değil. Patavatsizliginda guzel yanları var. Havasini söndür. Yöntemi sana kalmış
Kalbi kırılır ya üzülüyorum. Sence gerçekten çirkin mi buluyor yoksa taktik mi. Ayrıca çirkin buluyorsa neden benle oluyor ki
Yok ya çirkin bulduğuyla takilmiyolar. sanmiyorum
Güzelini bulurda o güzel ona bakar mı orası muamma
Valla Yanlış anlama egoistlik için demiyorum ama zaten herkes bana aşırı güzelsin diyor. Onun kast ettiği güzellik ne acaba
Sa lağ işte askom
Hem çirkin hem egoist ya klasik TC erkeği
Evet ya cidden haftalardır arkdaşların şokta ona baktigim için ve oda bana güzel. degiksin demeye getirdi
Ya işte kendini dev aynasında görüyor senin de özgüvenini düşürüp kendine bağlamaya çalışıyor yoksa ego kasacaksın diye düşünüyor
Yani bilerek mi yapıyor yoksa cidden mi çirkin buluyor anlayamadım onu
Bilerek tabi ki egon yükselmesin diye
Bende kalbi kırılmasın diye onu övüp duruyorum ma@l gibi
Saçmalama ya ters bir hareket yaptığında trip at gönlünü almak için uğraşsın
Çok uğraşıyor çok ilgileniyor ama güzel kız istesem bulurum falan yapıyor senin kalbini sevdim falan diyo. Ve cidden kendini nasıl güzel buluyor hiç anlamadm
Deli o boş ver kulak asma
Ayrıl boş ver
Neden ayrılayım
Seni manipüle ediyor
Onu çok sevdiğimi biliyor neden öyle bisey yapıyor ki