Kızı seviyorum ancak sevgilisi var ve benden çok çirkin?

Merhabalar! Öncelikle yurtdışında yaşadığımı ve başarılı bir gurbetçi hikayemin olduğunu söyleyebilirim. 5 yıldır Norveç’te yaşıyorum ve hiç bir şekilde ilişkim olmadı. Aynı sınıfa gittiğim bir Norveçli kız var ve uzun zaman sonra ilk defa birine bu kadar sırılsıklam aşık olduğumu hissediyorum. Gayet bakımlı, sosyal, arkadaş çevresi geni, kıyafetine ve kokusuna önem veren biriyim ve görünüş olarak standartlarımın üstünde olduğuma inanıyorum. Daha önceden de bir çok Norveçli’lerden teklif aldım ancak ergenliğime bayağı geç girdiğimden açıkçası hiç böyle konularla hiç ilgilenmiyordum.

sınıftaki kızla aramızda bir elektriklenme olduğundan eminim, ama ona açıldıktan sonra ters tepki verdi ve beni tüm sosyal medyadan sildi (engellemedi). Artık konuşmuyoruz ama okulda ya da heryerden göz göze geliyoruz ara sırada da boş yere beni övüyor. Daha bir hafta önce öğrendim ki sevgilisi varmış ama sevgilisinde cidden çirkin birisi (abartmıyorum) okulda falan herkes onun dedikodusunu yapıyor ve ben onun gibi birinin öylesine birini hakettiğini düşünmüyorum.
Bir koz için ölesiye üzülecek birisi değilim ancak içimde dehşet bir boşluk hissediyorum ve aklımda sadece neden sorusu var.

ne yapmalıyım? Önerileriniz nelerdir? Böyle bir şey yaşayan aranızda var mıdır?

Kızı seviyorum ancak sevgilisi var ve benden çok çirkin?
Cevapla