Aşk İlişkileri Çirkin olduğum için mi sevmiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şey diyor mükemmel birisin çok kibarsın her şeyin harika ama bizden olmaz sebebi dış görünüşüm mü :( Çirkin olduğum için mi sevmiyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sonradankadın Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Kadınlar görünüşe biraz önem verir bir tavsiye istersen spora gidebilirsin. İyi huylu ve iyi kalpi olursan elbet karşına hoş biri çıkar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten çıkar mı ya :( Yorumla sonradankadın +1 yıl Her şeyden önce sen aynaya baktığına ben iyi bir insanım diyebilmelisin eğer diyemiyorsan diyene kadar uğraş. Yorumla sonradankadın +1 yıl Dua et karşına iyi biri çıkar ben 19 yaşındayım hala sabrediyorum Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl https://voca.ro/14LDDXZOWoES Evet kardeşim paran olursa değiştirirsin. 0 0 Yorumla
Bodyofnothingness Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Adamla niye dalga geçiyorsun, o kızdan farkın ne şimdi.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçmiyorum ben kimim ki milletin tipine laf edeyim knk Yorumla Soran +1 yıl Resim dikkat çekici diye koydum sadece Yorumla
Bleakdionysos Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. çirkin deme len kendine öz saygın olsun sadece onun tipi değilsindir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Knk yok ya ben çirkinim onunla alakası yok Yorumla Bleakdionysos +1 yıl değilsin değilsin yalnızca o tiktoker arıyor slşdksşldksşlds Yorumla Soran +1 yıl Ya ne güldüm ya Allah da seni hep güldürsün slsksllssl Yorumla
Giethorn Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Bu sen degilsin umarim. Fazla sekilci degilimdir ama buda ne biliyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes şekilci olmuş be knk dkdkdldldl Yorumla
XSirenHeaDX Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl abi bu kesin geçmişten ışınlanmıştır haa, bu ne lan? Klasik tek kaş Türk erkeği, heyy maşallah 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kabul et yakışıklı cjcjcjcjcj Yorumla XSirenHeaDX +1 yıl süper yaa gözlerim doldu artık o derece, bak"😵", kör oldum Yorumla
İpimleKuşağım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne malsınız la siz... Gizli üye profilinden çık önce de senin de tipini görelim... 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. olabilir kızların işine akıl sır ermiyor belki de bunu kibar bi dille sana söylemeye çalışmıştır 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yani bide maço olmayı dene Onların hep bır gider yani var 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Öyle olsa benim çok sevgilim olurdu hatta şu an bile sevgilim olurdu alakası yok diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Baba bunlarda Reel değer yüksek geliyor bizim gibi janti jilet adamı beğenmemeleri normal 0 0 Yorumla
dicleciğim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl En çok nereye vurgu yapıyorsa orda bi sıkıntı var bence 0 0 Yorumla
Nağma007 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Bir gün kiymetini anlar. Kibar ve beyefendi erkekler her zaman bulunmaz cunku. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl zannetmiyorum efendi kibarsan illa bizi üzecek olana aşık oluyoruz biz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu yorumun alnından öpüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu tiple sokakta dayak yemediğine şükret milletin göz zevkini bozduğun için puhahaha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah knk :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok yakışıklısn knk kaşları al saç sakal traşı da lazım unutma ha 1 0 Yorumla
_Ecemmm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Merak ettim tipini şimdiy. Ne kaa klişe konuşmuş madem iyisin mükemmelsin niye olmaz bıktım bu ayrılık sözlerinden xd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya bende bende ya çirkinlik yüzüne knk Yorumla
zraks Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Malesfe evet ama bakımlı erkek daha önemli benim için çirkinliği örtemesin ama bakımı yapmalı ya her insan 0 0 Yorumla
İsimbulamadım12345 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bu tür şeyler sadece kibarlığa bakmıyor içinde his yoktur beğenmiyor da olabilir 0 0 Yorumla
tchyouba Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bu kaşlara düşmeyen kız da ne bilim erkekten filan anlamiyodur 0 0 Yorumla
rubymixstar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu sen misin gercekten 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hıhı benim knk cjcjvjjvvj Yorumla rubymixstar +1 yıl Fake bu Yorumla Soran +1 yıl Knkcım nasıl anladın fjgkkggkhk Yorumla rubymixstar +1 yıl Bunu görmüştüm ben Yorumla Soran +1 yıl Şey knk ya millet ciddiye aldı da sence gerçekten nedeni çirkinlik olabilir mi Yorumla rubymixstar +1 yıl Evet dış görünüş ve iç güzellikte olmalı tabi Yorumla Soran +1 yıl Dışını beğenmediği birinin içini tanımak istemez ztn kimse Yorumla rubymixstar +1 yıl Çoğu kişi öyle evet Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bro bune tiptir la :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel değil mi knk :) Yorumla BlueCupcake +1 yıl Sorma kaşlarında kayak yapılır 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Knk benım gerçek halim de bu dkdkdlldld Yorumla BlueCupcake +1 yıl Neyyy Yorumla Soran +1 yıl Ne ne smksksks Yorumla BlueCupcake +1 yıl Yo bisi knk😂😂 Yorumla
tu2bal Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Knk ama ben seni merak ettim şimdi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Knk bundan farklı mıyımdır sence snmsmsksl Yorumla tu2bal +1 yıl Bilmem ki mesaj atsana Yorumla Soran +1 yıl Knk sana mesaj atılmıyor dkdldldlls Yorumla tu2bal +1 yıl Knk neden xmdkrk Yorumla Soran +1 yıl Sadece takıp ettiklerin atabiliyormus smkzlxzl Yorumla
hotterthanhelll Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayir cok yakisiklisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte aradığım yorum teşekkürler hccjcjcjvj Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu tipe hayır demeyen kız da ne bilm 0 4 Yorumla sierravista +1 yıl diyen** Yorumla Soran +1 yıl Knk tipte ne var ya hdjffhjffj Yorumla sierravista +1 yıl göz kamaştırıyor wşcmelcöeöcöf Yorumla Soran +1 yıl Ya işte sonunda beğenen birisi biliyordum dfhjfjffj Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl O senin kaşlarına kurban olsun, boşver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya bitanesın teşekkürler :) Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl herkezi alıcısı vardır kafa takma dayı 1 1 Yorumla ByExrian +1 yıl umarım çocuk intihar etmez bu sözünden sonra :D Yorumla
SenaSwift Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaşları aldık mı tip az buçuk kendine gelir 0 0 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Bunun gibi biriysen olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoyu nerden buldun. Güzel fake 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Google mükemmel bir yer jcjcjcjvjv Yorumla
Çirkinme Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Seven insan görünüş e takılmaz 2 1 Yorumla ByExrian +1 yıl bence kız kaşlara takıldı çıkamıyor bir yere :D Yorumla
karlarkralicesii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fake gel😂😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Knk tüm sırrı bozdun sksksksl Yorumla karlarkralicesii +1 yıl Ah şu kafam 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Knk yks bir yandan ask acısı bir yandan artık fake adamlarla uğraşıyorum bir de dkkslsls Yorumla karlarkralicesii +1 yıl Yazikkk knk sana kwhdjsbf Yorumla karlarkralicesii +1 yıl Şu fake adamlar ugrasmayin knkmla 😂😂 Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Fake mk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bildin fhjfjccjjc Yorumla deepend0 +1 yıl Foto yu arattim Yorumla Soran +1 yıl Knk millet ciddiye aldı ya cjjcjcjcvj Yorumla deepend0 +1 yıl Mal topluluğu işte 😐 Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya benım gibi tipe de yok demezsin :) Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Olası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkeste açık sözlü :) Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kaşları kıskanmıştır 0 0 Yorumla
KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yakışıklısın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayn knk chjccjcjcjcj Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Yüzünü yalamak istedim knk Yorumla Soran +1 yıl Knk sende olmasan cjjcjccjcjcj Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kadınlar görünüşe biraz önem verir bir tavsiye istersen spora gidebilirsin. İyi huylu ve iyi kalpi olursan elbet karşına hoş biri çıkar
Gerçekten çıkar mı ya :(
Her şeyden önce sen aynaya baktığına ben iyi bir insanım diyebilmelisin eğer diyemiyorsan diyene kadar uğraş.
Dua et karşına iyi biri çıkar ben 19 yaşındayım hala sabrediyorum
https://voca.ro/14LDDXZOWoES
Evet kardeşim paran olursa değiştirirsin.
Adamla niye dalga geçiyorsun, o kızdan farkın ne şimdi..
Dalga geçmiyorum ben kimim ki milletin tipine laf edeyim knk
Resim dikkat çekici diye koydum sadece
çirkin deme len kendine öz saygın olsun sadece onun tipi değilsindir
Knk yok ya ben çirkinim onunla alakası yok
değilsin değilsin yalnızca o tiktoker arıyor slşdksşldksşlds
Ya ne güldüm ya Allah da seni hep güldürsün slsksllssl
Bu sen degilsin umarim. Fazla sekilci degilimdir ama buda ne biliyim
Herkes şekilci olmuş be knk dkdkdldldl
abi bu kesin geçmişten ışınlanmıştır haa, bu ne lan? Klasik tek kaş Türk erkeği, heyy maşallah 😅
Kabul et yakışıklı cjcjcjcjcj
süper yaa gözlerim doldu artık o derece, bak"😵", kör oldum
Ne malsınız la siz... Gizli üye profilinden çık önce de senin de tipini görelim...
olabilir kızların işine akıl sır ermiyor belki de bunu kibar bi dille sana söylemeye çalışmıştır
Yani bide maço olmayı dene
Onların hep bır gider yani var
Öyle olsa benim çok sevgilim olurdu hatta şu an bile sevgilim olurdu alakası yok diye düşünüyorum
Baba bunlarda Reel değer yüksek geliyor bizim gibi janti jilet adamı beğenmemeleri normal
En çok nereye vurgu yapıyorsa orda bi sıkıntı var bence
Bir gün kiymetini anlar. Kibar ve beyefendi erkekler her zaman bulunmaz cunku.
zannetmiyorum efendi kibarsan illa bizi üzecek olana aşık oluyoruz biz
Bu yorumun alnından öpüyorum
bu tiple sokakta dayak yemediğine şükret milletin göz zevkini bozduğun için puhahaha
Eyvallah knk :))
Çok yakışıklısn knk kaşları al saç sakal traşı da lazım unutma ha
Merak ettim tipini şimdiy. Ne kaa klişe konuşmuş madem iyisin mükemmelsin niye olmaz bıktım bu ayrılık sözlerinden xd
Ya bende bende ya çirkinlik yüzüne knk
Malesfe evet ama bakımlı erkek daha önemli benim için çirkinliği örtemesin ama bakımı yapmalı ya her insan
Bu tür şeyler sadece kibarlığa bakmıyor içinde his yoktur beğenmiyor da olabilir
Bu kaşlara düşmeyen kız da ne bilim erkekten filan anlamiyodur
Bu sen misin gercekten
Hıhı benim knk cjcjvjjvvj
Fake bu
Knkcım nasıl anladın fjgkkggkhk
Bunu görmüştüm ben
Şey knk ya millet ciddiye aldı da sence gerçekten nedeni çirkinlik olabilir mi
Evet dış görünüş ve iç güzellikte olmalı tabi
Dışını beğenmediği birinin içini tanımak istemez ztn kimse
Çoğu kişi öyle evet
Bro bune tiptir la :D
Çok güzel değil mi knk :)
Sorma kaşlarında kayak yapılır 🤣
Knk benım gerçek halim de bu dkdkdlldld
Neyyy
Ne ne smksksks
Yo bisi knk😂😂
Knk ama ben seni merak ettim şimdi
Knk bundan farklı mıyımdır sence snmsmsksl
Bilmem ki mesaj atsana
Knk sana mesaj atılmıyor dkdldldlls
Knk neden xmdkrk
Sadece takıp ettiklerin atabiliyormus smkzlxzl
hayir cok yakisiklisin
İşte aradığım yorum teşekkürler hccjcjcjvj
Bu tipe hayır demeyen kız da ne bilm
diyen**
Knk tipte ne var ya hdjffhjffj
göz kamaştırıyor wşcmelcöeöcöf
Ya işte sonunda beğenen birisi biliyordum dfhjfjffj
O senin kaşlarına kurban olsun, boşver
Ya bitanesın teşekkürler :)
herkezi alıcısı vardır kafa takma dayı
umarım çocuk intihar etmez bu sözünden sonra :D
Biloooooo memleket nere?
Kaşları aldık mı tip az buçuk kendine gelir
Bunun gibi biriysen olabilir
Fotoyu nerden buldun. Güzel fake
Google mükemmel bir yer jcjcjcjvjv
Seven insan görünüş e takılmaz
bence kız kaşlara takıldı çıkamıyor bir yere :D
Fake gel😂😂😂
Knk tüm sırrı bozdun sksksksl
Ah şu kafam 😂😂
Knk yks bir yandan ask acısı bir yandan artık fake adamlarla uğraşıyorum bir de dkkslsls
Yazikkk knk sana kwhdjsbf
Şu fake adamlar ugrasmayin knkmla 😂😂
Fake mk
Nasıl bildin fhjfjccjjc
Foto yu arattim
Knk millet ciddiye aldı ya cjjcjcjcvj
Mal topluluğu işte 😐
Evet
Hadi ya benım gibi tipe de yok demezsin :)
Olası
Herkeste açık sözlü :)
güzellik çirkinlik görecelidir
Kesinlikle
Bakımlı ol tip duzelir
Fake😂😂
Kaşları kıskanmıştır
Aynen
Yakışıklısın
Ayn knk chjccjcjcjcj
Yüzünü yalamak istedim knk
Knk sende olmasan cjjcjccjcjcj