Uzak mesafedeyiz beni gram anlamıyo o kadar konuştul ettik yanıma gelmedi korkağın teki pısırık. Değer vermiştim o kadar. Çok anlam yükledim ona birazda yoklukta olmamdan kaynaklandı tabi. Nasıl bu değeri alçaltırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılOlay yaşlarınız değil olay uyumunuz olmayışı. Bu kadar. Sen ciddi düşünüyorsun, o ya daha acelesi yok diyor belki. Belki o gönül eğlendiriyor sen ise ciddi hayaller peşinde koşuyorsun
077 Yorumla
Soran1 yılAynen o takılmalık bakıyo zaten geçen sene dedi geleceğimiz yok yaş farkımız var kültğrlerfarklı demişti
- 1 yıl
Kültürler farklı ne ya dfgdfgdfgdfg. Sanki gören dicek biriniz ispanyol biriniz çinli.
He görüşleriniz farklıdır ona bir şey demem. Ama şu var. Orada da kendine dönüp soracaksın. Ya benim bu çocukla ne kadar uyumum var. Varsa vardır, yoksa yoktur çünkü. Sen ne kadar seversen sev, uyum olmadıktan sonra da anca bir yere kadar tahammül edersin. Sonra da dayanamaz dakika başı tartışacak bir konu bulup en son ayrılırsınız
Soran1 yılFarklı kültürler vardır ya belki ondan bahsetti kafa yapısı olarak. Osmaniyeli o ne kültürü olucak ki
- 1 yıl
Ya arkadaş kültür farkı dediğiniz şey genel şeyler. Muhafazakar mı seküler mi, seni eve mi tıkmak istiyor yoksa sana bir eş, partner olarak mı bakıyor.
Çok da zor değil. Konuşursunuz, baktınız uyumlu değil kendini belli eder zaten, kasmalık ne var ben anlamadım
Soran1 yılKnka çocuk bunları hiç dile getirmedi bile ne konuşması bu konulara girmiyoruz ki
- 1 yıl
Gsdfgfdfgdfdf Siz ne konuşuyonuz o zaman? Valla mükemmel ya. Günümüzde konuşmalar gerçekten üst kalite
Soran1 yılMalca işte daha da muhattap olmam
- 1 yıl
Tebrik ediyorum! Doğru karar
Soran1 yılKültür farkı doğru ama benim annem ve babam onların ailesine uyum sağlayamaz geçtekten bizde pek alrabalık bağı yok onleda var
- 1 yıl
Nasıl yani? iyide burada aileler birlikte olmayacak ki, siz olacaksınız. Eğer sana "gel benim ailemle yaşayacaksın bundan sonra" demiyorsa o zaman ne etkisi olur? Yani garip. Gerçi suçlamıyorum ben onu... Günümüzde herkes birebir kopyasını istiyor, bir tane bile farklı olsa yürümez bu iş diyorlar :D
Gerçekten artık biraz realistik olup, sevmenin gerektiği zaman fedakarlık gerektirdiğini anlamamız lazım.
Maşallah hayatım hiç değişmesin ama evlensin benimle... Köle arıyor sanki fdgfdg
Soran1 yılYa demek kü o önem veriyor yahu zaten küçük benden ailelet izm vermez kü sevse yanıma gelemzöiydi iki senede
- 1 yıl
Sevse ailesi ne derse desin yanına gelirdi. İki sene diyorsun bir de. Daha ne olsun, o kadar süre içerisinde birbirinizi de güzel güzel tanırsınız, aradaki sorunları da çözersiniz.
Haklısın.
Soran1 yılYa aslında olayımız hani cinsellikti bana demişti geleceğimiz yok yaş farkımız var diye ve hani gerçekte anlaşacağımız ne malım ben sadeve yokluğunda bermiş olduğu bişeye kapılarak kendimi üzdüm
- 1 yıl
Öyle düşünme lütfen. Bu hislere kapılcağını bilemezdin ki sen. Kalp böyle işte, bazen insan ne olacağı bile bile yine de bir ihtimal diyor şansını deniyor. Bunda ne mallık var, ne de suç var.
Sen şansını denedin. Denemeseydin aklında sürekli kalacaktı belki keşke olarak. O yüzden üzme kendini.
Soran1 yılEvet yapacsk bişey yok. En olmaması gereken kişiyi sevdim bazen çok üzülüyorum ama nasip değilmiş demek ki. Daha da konuşmayı düşünmüyorum zaten. Ahımda üzerinde olur umarım bişey demiyorum. Gerçi aslında o demişti geleceğimiz yok diye sana vaad edemem demişti bişeyler keşke o an bitirseydim
- 1 yıl
Bence ahın üzerinde olmasın. Bak çocuk sana dürüstçe söylemiş, yani sizinki cinsel bir olaydan ibaret değildi. Sen şansını denedin, daha ileriye taşımayı denedin. Olmadı. Bunda sinirlenecek bir şey yok.
Üzülüyorsun, anlıyorum. Ama bir yandan da sevinmen lazım, artık istediğin tarzda bir ilişki bulabilirsin. Kötü bir elmadan kurtuldun. Biraz bardağın dolu tarafından bak.
Keşkelere çok takılma, takıldıkça geçmişte kalırsın, senin ileriye bakman lazım artık
Soran1 yılHaklısında. İşte kendime kızıyorum ya hani malım diye ne umdun ondan diye o kendini kaptırmadı senden küçük oldupu halde senin daha akıllı olmam gerekşrdi vb diye.. kendimi kandırılmış hissediyorum bazen bazende diyprum aslında demişti bana açıkça diye
- 1 yıl
Kalp bazen yapıyor böyle. Kör ediyor bizi. O yüzden ne kendini, ne de onu suçlama, bir şeyler yaşadınız, baktınız uyumlu değilsiniz, artık ileriye bakma vakti.
Akıl hiçbir zaman yaşta değil hep başta. Senden büyük birinin senden daha akıllı olmasını bekleme, senden küçük birinin de senden saf olduğunu düşünme.
Kandırılmadın, sadece kalbin beklentilere girdi ve o beklentiler karşılanmayınca ihanete uğramış hissine kapıldı. Tamamiyle "kendin ettin kendin buldun durumu"
Ama bu çok güzel bir tecrübe senin için. Bundan sonra kimseye kendi renklerini belli etmeden güvenmemelisin. Yoksa sonuçları böyle oluyor.
İnan bana zor bir dönemden geçeceksin, boşluk hissi olacak içinde. Hobilerine ver kendini, ya da işine. Direkt başka bir ilişkiye girme, kendine zaman tanı. Geçecek hepsi, söz veriyorum
Soran1 yılAslında bende asla uyumlu olmadığımızı biliyorım ama takıntı mıdır sevfi midir vazgeçemiyorum. Numarasını silemiyorum mesela ya o da silmiyor. Ben çok duygusal bi insanım zaten bu da etkili oldu. Başka kzılar gibi aman çokta umrumda birey teki hem uzak hem küçük benden diyemedim hiç başkaları olsa asla konuşmazdı ki onla. Ben işte böyle düşünerek ne kadar safmışım malmışım diye düşünüyorum niye öyle kızlardan olamadım diye üzülüyorum
- 1 yıl
İnan bana geçecek hepsi. Öyle kızlardan olmadığın için sevinmen lazım. Senin gibi pek kalmadı çünkü. Gerçekten seven, zor durumlara rağmen pes etmeyen birisin.
Biraz önce söyledim ya? Artık kimse çabalamıyor, kimse uğraşmıyor, hiç uğraşmayayım ben tüm istediklerim olsun, zorluk varsa direkt pes edeyim kafasında herkes.
Sen öyle değilsin, yaş farkına rağmen, zorluklara rağmen denedin. Olmadı, olmayacağı varmış ama sen denedin yinede. O yüzden başını dik tut. Güçlüsün. Duygusal olman kötü bir şey değil. Aksine çok güzel bir şey.
Soran1 yılKeşke öylelerinden olsaydım. Amacım sadece sevilmekti nedense bi bana nasip olmuyor böyle şeyler. Buna da üzülüyorum.
- 1 yıl
İnan bana sadece sana öyle değil. Nasıl hissettiğini biliyorum. Ama asla öylelerinden olmak istediğini söyleme. Gurur duyman gereken bir şeyden pişman olma asla. Sırf eşşekler ne kadar değerli olduğunu bilmiyorlar diye kendini kötü etme, onların seviyesine çekme
Her şeyi feda etmeye hazırdın belki de, uğraştın, çabaladın, olmadı. Amacın sevilmekti. Çok bir şey değil. Nasıl bir his olduğunu biliyorum. Benim de tek istediğim sevilmek sevmek. Ama olmuyor. Bir çok insan istiyordur. Evet çoğunluk değil artık. Herkes çocuk gibi. Ama gerçekten var isteyenler.
Sadece suçu kendinde arama, kendini yakma böyle bir şey için. Nadir olanlardansın. Bu değerini bil.
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏 işte böylelerinin yanlış insanlarda harcanması haksızlık ya buna da dayanamıyorum. Haksızlık yani. Onun benim için uğraşması gerekşrken niye ben mal gibi çaba verdim bu beni yıkam şey. Ama aldım boyumun ölçüsünü yazsada konuşmam artık. Uzak durmam lazım bana mutluluk vermiyor. en som dedim zatem ben artık sanaldan bıktım gerçeğini yaşamak istiyorum sarılmak öpmek vb istiyorum dedim. Cevap vermedi işte böyle karaktersiz için.
- 1 yıl
Kim istemez ki gerçeğini, sevdiğine sarılmayı öpmeyi, onunla beraber yaşamayı. Amaaan üzülme kız, geçer. Bak benim de moralim bozuldu djdjdjdj
Bence sen de benim gibi yap. Ben 30a kadar uğraşmamaya karar kıldım. Anca o zaman millet düzgün bir akıl yaşına ulaşır diyorum fjdndmdm
Soran1 yılGjkkkhghmkk aslında gayet neşeli biriyim ben anladım ki bu ilişkiler bana göre değil ya ben önceden böyle değildim gayet keyfim yerindeyfii var ya
- 1 yıl
Aynı ben bu arada. Yeminle kendimden bezdirdiler gare. Keyifli halime geri döndüm ben ama djsjsns. Tabi sayende yine o kalp ağrısı girdi ama olsun, geçer diyelim geçsin
Soran1 yılSendede mi benzeri var?
- 1 yıl
Olmaz mı, neden bu kadar biliyorum zannediyorsun. Aşk söz konusu olunca tecrübe etmediğim şey kalmadı dkdmdmd
Saf ve dürüst olunca kullanılmak mübah oluyor sanki fkdkdmd
Soran1 yılSen nasıl atlatmıştın?
- 1 yıl
Birden fazla yöntem denedim. Çünkü bir kere yaşadığım bir şey değil fkdkdmdm
En iyisi başka şeylere odaklanmak, hobiler, iş vesaire. Başka insanlarla konuşunca genelde daha çok kullanılıyorsun. İçindeki yara gittikçe büyüyor.
Erkeklerin yarısından fazlası pislik. Her ne kadar kabul etmek istemesemde böyle. Kadınların da yarısından fazlası akıl yaşı yeteri kadar gelişmemiş, ne istediklerini bilmiyorlar.
Olasılıklar zararına görünüyor. Bilmiyorum mesela ben hiç bulabilir miyim. Lanet olsun ki tüm hayallerim de hani böyle gelecekte partnerimle yapmak istediğim şeyler gezmek istediğim yerlerle dolu.
O yüzden romantik kitaplar okuyup ah çekmeye devam
Soran1 yılGkkvnnkkk bende öyleyimm🥲 anca hayallde. Başka şeylerede odaklanmsk istiyorum ama işimde yok ki iş bulamıyorum hiç bu da kötü etkiliyor beni
- 1 yıl
Bazı insanlar öyle. Ya şu hayali para pul ev araba olanları kıskanıyorum. En azından onlarınki benimki kadar zor değil. Akıllı davran çalış ulaşırsın hedefine dmdmddm. Benimkinde partner olmadı mı tüm hayaller suya fkdkdmdm. Olsa da böyle sevsem güzel güzel. Baksam ona, yemek yapsam yedirsem, masaj yapsam romantik süprizler yapsam. Amaaan gene içim acıdı bak.
Neden işin yok? Üniversite okudun mu? Gerçi okusan da pek bir işe yaramıyor ki bu dönemde, üniversite lisenin farklı versiyonu olmuş artık fkfkdkd
Soran1 yılYa ünüv okudum da boş bölüm tıbbi laboratuvar okudum tanıdık olmayınca özellere almıyolar işte tecrübede edinemiyorum of off tr den bıktım usandım ot gibi yaşıyorum ya.
Soran1 yılBari diyorum sevgilim olsaydı da hani takmazdım işi çok en azından birinden biri olaydı
- 1 yıl
Evet maalesef tanıdık olmayınca bu işlerde hiç yer bulamıyorsun, tecrübe istiyorlar, ama çalışmadan tecrübe edinemiyorsun, tecrübe olmadan da çalışmıyorsun dkdkdmdm
Kısır döngü
O konuda da haklısın. Bari sevdiğin biri olur, en azından zorlukları tek başına yaşamazsın, beraber olursunuz. Mutluluğun olur senin. Küçük baloncuğunuzda böyle beraber dünyadan kaçarsınız.
Valla inanır mısın ben düşünmüyorum artık kimsenin ciddi ciddi arayıp denediğini. Yok yani herkes çocuk gibi. Gerçi annesi babası bilmeyeninin çocuğu nasıl bilsin. Eğitim verilmeyen nereden öğrensin bunları. Üzücü
Soran1 yılEvett özellikşe erkekler prensesleşti. Çabalama yok hemen vazgeçiş pes ediş. Nerde o delikanlılarr bi bana denk gelemz ya şansıma edem ya valla bak hiçvir konuda şansım yok benim
- 1 yıl
Ben senin karşı cins tarafınım tamam mı dkdkdmdmdd
Bak valla konuştuğum kızlar aynı, çabalama yok hemen pes ediş. Ben uğraşıyorum inat ediyorum. Ya yürüyecek diyorum, canlarına hoş gelmiyor salıp gidiyorlar fjdkdmd
Ya bir tanesi ispanyadaydı. Dedim gerekirse gelir orada yaşarım senin için. Yok ya nasıl yapıcan dedi pes etti... Ayaklarına gidiyoruz da olmuyor dkjdndjddn
Valla şaka gibi
Soran1 yılHsnmdmdmms abi cidden şaka gibi ya.. doğru kişiler yanlışlarla hep şaka mı dkdm
- 1 yıl
Şaka gibi olmaz mı. Sen her şeyini veriyorsun, fedakarlık yapıyorsun, biri dönüp erkeksi değilsin diyor, diğeri ya uğraşılmaz diyor pes ediyor. Oh ne güzel ya, yatalım yattığımız yerden gelsin kucağımıza. O kadar da değerli ya sanki herkes.
Soran1 yılYa devir öyle bi hal aldı ki herkes anında istediğine ulaşıyor bende saf gibi küçükken gerçek sevgiyi alkı bulacağımı sanırdım ama ne yazık ki hüsrannnnnnn
- 1 yıl
Benim de aynen, 18 yaşından beri arıyorum da düzgün bir şey olmadı hiçbir zaman. Ne zaman oluyor desem bir anda ciddiye almadıklarını belirten bir davranış, hareket veya bir söz. Kolay mı öyle kendini birine açıp her şeyini paylaşmak? Bir yerden sonra aynı şeyi tekrar tekrar yapmaktan sıkılıyor insan. Gerçekten iyi biri olsa bile karşısında kaçırıyor farkında olmadan.
Kitaplar okurdum, görürdüm, derdim ki gerçek aşk var, bulucam, böyle her günümü onunla geçiricem, birbirimiz için yaşıcaz falan... Hayal oldu kaldı. Ben de partnerimle yapmak istediğim şeylerin listesiyle kalakaldım dfgdgdfgd
Soran1 yılSorma aynı şeyleri hayal edip somra da hüsrana uğramışız dkmdmd
Ama şimdi erkek milletinindr işi gücü full cinsellik ya kızlarda öyle de. Karşı cinsimden örnek veriyorum ben. Bu evlenenler nasıl evleniyor onu anlamıyorum çünkü bana göre bu devşrde evlenmek hem lüks hem de zorrrr- 1 yıl
Ya açıkcası ben yeterki sevdiğimle birlikte olayım, birlikte yaşayalım. Evlenmek vesaire, para hepsi teferruat. Aşk olduktan sonra her şey bir şekilde çözülüyor.
Düğün yapcak para mı yok? Şimdilik direkt nikahı kıyalım paramız oldu mu şatafatlı düğünümüzü yapalım. Ev mi yok? 1+1 de bile yaşasak olur, yeter ki birlikte olalım, yeter ki mutlu olalım.
Bu ekonomik durumlar falan bana tek bir şey gösterdi. Mutluluk öncelikli. Boş beleş şeyleri kafaya takıp da problem etmenin bir faydası yok. Seviyorsak hepsi çözülür bir şekilde. Aileler kızarmış, başlarım ailelere, gerekirse hepsini silerim. Evimiz yokmuş, gerekirse bir konteynerde yaşarım. düğün yapamıyormuşuz, nikahı kıyarım onun yerine karayiplere romantik bir balayına çıkarız, unutulmayacak bir balayı yaparız
Soran1 yılÇok güzel düşünüyosun bende böyle düşünüyorum aynen.. gerçek seven insan işte böyle şeylerin altına girip fedakarlık gösterir. Bende birinü sevsem düğün istemem nikah yeterli derim evde öyle sonra pra kazandıkça alırız bişeyler vb gibi
- 1 yıl
Günümüzün "sevenleri" bahane üzerine bahane arıyor işte. Yok öyle olduğu için olmaz, yok böyle olduğu için olmaz. Düğün olmazsa olmaz. Ya birbirini gerçekten sevdiğini iddia eden iki kişi neden aileler yüzünden evlenmekten vazgeçer? SEVMİYORSUNUZ işte. Gerçek sevgi nedir bilmiyorlar ki. Anlamıyorlar ki. O kadar sinirleniyorum ki
- 1 yıl
Sevgi dediğin hayatın her ucunda bucağında yer alır. Sabahları gözünü açtığında ilk onun sesini duyarsın, ilk onun gününü merak edersin, ilk onunla başlarsın güne. Akşamları yatacağın zaman onunla bitirirsin günü. Onun için yaşarsın, onun için çabalarsın, uğraşırsın. Gerçek sevgi dediğin bir anda BUM vurdu ve aşık oldumla olmaz. Zamanla, yavaş yavaş olgunlaşır, iki partnerin de büyümesini ve kendilerinin en iyi versiyonları olmasını sağlar.
Birlikte seyahat etmek veyta sessiz bir anın keyfini sadece el ele tutuşarak çıkarmaktır sevgi. Ufak şeylerdir sevgi. Aynı zamanda büyük şeylerdir. Gerektiği zaman kimsenin yapmayacağı fedakarlığı onun için yapmaktır. Gerçek sevgi her gün test edilir, zamanla sınanır. En zor zamanlarınızda test en zor soruları sorar aşıklara. Çoğu da batırır testte.
Lafa gelince iyi günde kötü günde, ama icraate gelince ses yok. Sevgi romantik jestlerdir, ama aynı zamanda onun için acı da çekmektir gerektiğinde. Biz hep iyisi olsun hiç dikeni olmasın diyoruz... Atasözünü unutmuşuz haberimiz yok
Soran1 yılÇok haklısın çookkkk. İlk defa senin gibi düşünen erkek görüyorum şaşırdım. Gerçi benimde birkaç erkek arkadaşım böyle diyo ama bi bakıyprum takılmalıklarla beraberler😂
- 1 yıl
Cezasını görsünler. Yalancılardan nefret ediyorum. Bu dünyada en sevmediğim şey yalan. Eğer takılmalık istiyorsam ben niye burada ter dökeyim boşu boşuna, derdimi anlatmaya çalışayım dgdfgdf
Boşu boşuna enerji kaybı gerçekten olur takılmak için bunca yalan söylemek gdfgfdgd
Soran1 yılNe istediğini bilen erkek çok çekici geliyor gözüme ya daha önceki tipleri gördüm çünkü hepsi kaypak kolpa amaç belaltı.
- 1 yıl
Ne istediğini bildiğini gösteriyor herkes... Sözde zenginler, sözde zekiler, sözde felsefeciler. Oturup yarım saat adam akıllı konuşamazsın. Üniversitede münazaralara katılıyordum. İnsanların iq seviyesi belirli... İstedikleri şey de belli, cinsellik. İstatistiksel olarak erkekler onu istiyor. İstatistiklere göre de ben alien kalıyorum. Sonra erkeksi değilsin diye tepkilerle karşılaşıyorum gdgdfgdg
Ne istediğini bilmeyen insanlar benim çok sinirimi bozuyor. Kafasına vurup, kaç yaşına geldin derdin ne, kendine gel diyesim geliyor dgfdgd
Soran1 yılSana erkeksi değilsin mi dediler sırf abaza olmadıpın için yani ne mallar var kdmdm yani tamam her iki cinste libidolu olur ama herşeyi ona bağlamaz öncr sevgi oluşur sonra olur evlenilir zaten yaşanır
- 1 yıl
Hayır libidolu olduğumu göstermek için abaza abaza şeyler mi yazmam lazım? düz duvara yürümem mi lazım?
İnan bana bu pisliklerin %80'inden fazla libidom vardır, ama kendimi kontrol etmeyi becerebiliyorum diye erkeksi değilim ya... Kendini kontrol etmeyi beceremeyen erkeğe erkek diyene ne diyeyim ben.
Soran1 yılYa baktılar işte kendiler gibi değilsin taşlıyolarr. Meyve veren ağaç taşlanır misali
- 1 yıl
Meyve veren ağacı niye taşlıyoruz fgdfgfg. Deyim mi bu... nasıl bir deyim. Amaç ney dfgdfgf
Ya neyse, ben beni biliyorum, ne istediğimi biliyorum, listem bile var. kriterlerimi biliyorum. Ona göre bulucam sevdiğimi gdfgdfgd
Soran1 yılEvet deyim bu hiç duymadın mı dkdmmdms meyve verem ağaç taşlanır
- 1 yıl
Baksana milletin ne kadar boş kafalı olduğunu görmüşler atalarımız erkenden dfgdfgdfg
Ya bu arada çok sitem ettim. Beni yakalayıp şişlerlerse şaşırma. Da napayım, doğruyu söylemek kanımda var gare dgfdgd - 1 yıl
Zaten bu uygulamadaki insanların böyle kendilerini mükemmel olarak lanse etmelerine hayranım. Ya hiçbirimiz mükemmel değiliz. Aşkın olayı zaten birindeki olumsuz yönlerine rağmen onu sevmeyi seçmek... Biz mükemmel olduğumuzu gösterip mükemmeli arıyoruz. Kolay gelsin diyorum herkese fgfdgfgd
Soran1 yılEvet ya kesinlikle aşkın olayı o kişide olumsuzluklrı görsek bile oldupu gibi kabul etmektir gerçek budur işte. Bundünyadan bu hissi yaşamadan göçüp gitmek istemiyorum yaaa
- 1 yıl
Ben de gdgdfgd
- 1 yıl
Ben yaşayacağım, inanıyorum. Sadece 30 yaşına kadar beklemem gerekiyor ki yeterli farkındalığa ulaşabilsinler insanlar. Kriterlerim de fazla değil. Para pul umrumda değil benim, görünüşü çok takan bir yapım yok, zaten yaşlanıyoruz hepimiz bir gün, benim için kalbi güzel olsun.
İyi kalpli biri olsun, para pulda çok gözü olmasın, merhametli ve nazik olsun bir de beni sevsin. Bak onu yapsın ben onun için neler yapmıyorum neler.
Ona romantik yemekler yapmayı öğrenir yaparım, yediririm, ona romantik süprizler yaparım, ona yolda geçerken gördüğüm bir çiçeğin bana nasıl onu andırdığını söyler ve her gün onu ne kadar sevdiğimi söylerim. Yanından ayrılmaz, ne yaparsa yapsın yardımcı olmaya çalışırım. Ona ne zaman isterse masaj yapar, onu güldürmek için espriler yapar, üzgün olduğunda ona sıkı sıkı sarılır teselli ederim. Hasta olduğu zamanlar ona çorba yapar, bir güzel bakarım. Çiçeğim olur o benim, bakar bakar severim, sevdikçe açar, mutlu olur.
Bir gün kafamıza eser rastgele böyle çıkar bir yerlere gideriz el ele, müzik son ses, bağıra bağıra söyleriz böyle fgdfgdg. Restorana gideriz, leydime kapıyı açar, varsa montu alır, sandalyesini çekerim. Ya sevdiğini bir prenses gibi hissettirmekten güzel bir duygu var mı bu dünyada? Sevdiğinin içini kıpır kıpır etmek seni de kıpır kıpır etmez mi? Bir tek ben mi garibim şu lanet dünyada. Ya seven sevdiği mutlu olunca mutlu olmaz mı? Onun için yaşayıp onun için ölmez mi?
- 1 yıl
Herkes bencil, ne zaman böyle olduğumu söylesem hemen kendi içindeki hissettikleri boşluğu doldurmak için beni kullanıp sonra bir kağıt havlu gibi fırlatıyorlar. Yapın. Yapın. Gidin o "harbi erkeklerin" yanına. Size gram değer vermesinler, umursamasınlar, arkadaşları sizden daha değerli olsun, bir maç için sizi sallamasınlar, kalbinizi yarsınlar. Anlamadıkları şey şu, ben ne yalancı, ne keriz, ne de şarlatanım. Ben bu söylediklerimin hepsini yapmak istiyorum.
Ben küçükken annemle babamı sarılarak film izlerken görüyordum, sonra "ben de evlenene kadar film izlemicem, eşimle izlicem" diyordum. Bazı insanları çevre etkiliyor, bazıları doğuştan öyle, bazıları ise yaşadıklarından dolayı. Kendini olduğu gibi kabul edene asla lafım yok.
Yalancı ve kandıran tüm insanlara lanet olsun diyorum. İki yüzlüsünüz, karaktersizsiniz, korkaksınız. Kız kardeşinize yapılsa gidip döveceksiniz ama kendiniz yapınca sorun yok. Kızlar için ise şunu söylüyorum tekrardan. Kendinize gelin, aklınızı toplayın. Artık düzgün süzgeçten geçin. Gerekirse sorguya çekin, gerekirse yalan testi yapın. Çok zor değil, erkeklerin yarısından fazlası canım bu tarz konularda. Kendini direkt belli ediyor.
Parmaklarım KIRILDIII. Telefonu bırakma zamanı fgdgdfgdd
Soran1 yılKdmdmdmsm senin sohbetim baya saroyomuş hem uzun uzun yazıyorsun da dkdmmd bende uzun uzun yazarım genelde de sen herşeyi açıklamışsın ne diceğimi bilemedim yahu givifşşf
- 1 yıl
Parmaklarımı hissetmiyorummmm
- 1 yıl
Ayy yanlış cümle kurmuşum. Baksana o an öyle bir sinirle yazmışım ki dkdkddj.
Çok zor değil, erkeklerin yarısından fazlası "kuş beyinli" canım bu tarz konularda djjdjddj
Soran1 yılBende küfür ettin sandım da canım diye çevirdi diye düşündüm dldödö
- 1 yıl
Teşekkür ederim bu arada, senin de! Çoğu insan pek muhabbetti devam ettiremez bitirir direkt. Sen baya derine indin, onun için de teşekkür ederim ayrı olarak.
Ohoo daha ne muhabbetlerim var dndmdn, çocukluk anılarım mı dersin, travmalarım mı dersin, münazaralardaki yaşadığım saçma sapan tartışmalar mı dersin, yaptığım aptalca komik şeyler mi, anlat anlat bitmez. E bir de ben susmayı bilmiyorum tabi... Onun da etkisi var jdkdkddk - 1 yıl
Evet... @Erkekkral Az aklın olsa tam da senin gibi varlıklardan bahsettiğimizi anlardın. Yok arkadaş kafa tek yönlü çalışıyor, gerisi boş. Motamot jenerik 33 yaşında evli eşinden gizli cinsellik peşinde abimiz... Aklında tek bir şey var ve başkalarından da aynısını bekliyor garibim.
Soran1 yılAman boş ver boş insan müsveddeleri işte kddmmsndm klasik tc erkeği kafası
- 1 yıl
Böylelerini gördükçe türk olduğuma utanasım geliyor. Yeminle biz var ya şu modernizmde kayboldu. Sanki böyle artık ahlak etik yokmuş gibi davranıyor herkes. İlla sopayla mı dizginlemek gerekiyor? Kendimiz kontrol edemiyoruz gare
Soran1 yılİş bulamıyorum yaaa
- 1 yıl
İş mi bulamıyorsun djdjdjdj. Durduk yerde nereden geldi şimdi bu 😁
Soran1 yılValla çok sinirlerim bozuk dkdmsmmsls yazıyım dedim ne alakysa
- 1 yıl
Kıyamam ya. Üzülme lütfen. Yani çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama sektörde çalışırken senin durumunda olan insanların yapması gereken şey ne biliyor musun?
- 1 yıl
Ebeveynlerinle beraber yaşıyorsan 1 seneliğine harcamalarını karşılamalarını iste. O süre zarfında bir yere ücretsiz girmeye çalış. Para isteme. Tecrübe edinmek için gereken şey iş. Para istemezsen seni direkt alırlar işe. Gram umursamazlar.
Tecrübe edindikçe artık parayı da hak etmeye başlarsın. Ettikten sonra seni gerçekten beğendilerse kaçırmamak için ücret de teklif ederler. - 1 yıl
İyi misin? Sinirlerin bozuk olmasının tek sebebi iş olmaması mı yoksa bir şey mi oldu?
Soran1 yılİş konusu ya adamakıllı iş bulamadım yaş kaç oldu
- 1 yıl
Bence dediğim gibi yapmayı deneyebilirsin. 1-1.5 yıl zorlanırsın biliyorum ama sonunda tecrübe edinirsin.
Günümüzde herkes o kısır döngüde. İşi yok bu yüzden tecrübe edinemiyor, ama tecrübesi olmadan da işe giremiyor. Yani çok kötü bir şey gerçekten
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Yaşıtlarından beklentini yokluktasın diye küçüklerden istersen sonuç bellidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Olgun olmayan erkekten ne bekleyebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çocuk daha bu kadar şey beklemen bile saçma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılYaşı kücük olgun bul 40 yaş zengin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sil o zaman :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılparası yoktur belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 26 yaşında olarak 21 yaşında olan birinden bişeyler beklemem saçmalık mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler