Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişi için herşeyden vazgeçer miydiniz? Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hadi gidelim buralardan herşeyi bırakıp dese tepkiniz ne olur Güncellemeler1 yıl Geçmiyorsanız da seviyorum demeyin Sevdiğiniz kişi için herşeyden vazgeçer miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Her şeyin içine ailem dahil ise hayır. Aşkımda ailem olur. 😅Ailem harici her şey olabilir... 1 0 Yorumla
Hesab1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla hiç bozuntuya vermezdim evet derdim. (Ben zaten buralardan kaçma planı yapıyordum 😂😂🤫) 1 2 Yorumla Nisan54 1 yıl İşte aradığım cevap Yorumla Hesab1 1 yıl Sizi hoşnut edebildiysem ne mutlu bana 🤠 miro.medium.com/.../1*1A1JodfOIE0bOHTW6Xh-ng.jpeg Yorumla
jRobiN Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır. Zaten biri için her şeyden vazgeçen, kendinden vazgeçilince neden olduğunu anlamayıp ne yaptım demesi kadar saçma bi durumda yaşar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Vazgeçmem sonra değmez çünkü nerden biliyorsn diye sormayın hdhdhhd 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız sevdik ailemizi arkamızda bıraktık yola çıktık evlendik görmediğimiz eziyet kalmadı. Bos iş sevmek kimse için artık herşeyden vazgeçmem. Yorumla Nisan54 1 yıl Sevmişsin zamanında demek ki ama yazık etmiş değmemiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle oldu yani böyle bir durumdaysan çok iyi düşün derim Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Değiyorsa evet, değmiyorsa gerek yok. Kendimi kötü hissedecek yola girmem. 0 0 Yorumla
Gizemlimiyimmben Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Yaptım da noldu değer mi bilindi 2 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Birini o kadar seversem eğer vazgeçebilirim 1 0 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zaten geçtik sevgimiz için herşeyden 1 0 Yorumla
Onyekuruu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Sen çok film izleme knka 0 1 Yorumla Nisan54 1 yıl Kimi izler kimi yaşar Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Prensip olarak kimseyi sevmiyorum. 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır herşeyi değil 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Asla vazgeçmem. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Her şeyin içine ailem dahil ise hayır. Aşkımda ailem olur. 😅
Ailem harici her şey olabilir...
Valla hiç bozuntuya vermezdim evet derdim. (Ben zaten buralardan kaçma planı yapıyordum 😂😂🤫)
İşte aradığım cevap
Sizi hoşnut edebildiysem ne mutlu bana 🤠 miro.medium.com/.../1*1A1JodfOIE0bOHTW6Xh-ng.jpeg
Hayır. Zaten biri için her şeyden vazgeçen, kendinden vazgeçilince neden olduğunu anlamayıp ne yaptım demesi kadar saçma bi durumda yaşar.
Vazgeçmem sonra değmez çünkü nerden biliyorsn diye sormayın hdhdhhd
Kız sevdik ailemizi arkamızda bıraktık yola çıktık evlendik görmediğimiz eziyet kalmadı. Bos iş sevmek kimse için artık herşeyden vazgeçmem.
Sevmişsin zamanında demek ki ama yazık etmiş değmemiş
Evet öyle oldu yani böyle bir durumdaysan çok iyi düşün derim
Değiyorsa evet, değmiyorsa gerek yok. Kendimi kötü hissedecek yola girmem.
Yaptım da noldu değer mi bilindi
Birini o kadar seversem eğer vazgeçebilirim
Zaten geçtik sevgimiz için herşeyden
Hic dusunmem giderim
Sen çok film izleme knka
Kimi izler kimi yaşar
Prensip olarak kimseyi sevmiyorum.
Hayır gitmem
Hayır herşeyi değil
Asla vazgeçmem.
Hayır
Yapmam