Eşimin beni akrabasıyla aldattığını düşünüyorum o kızla da sürekli konuşuyorum sizce ben bunu nasıl anlayabilirim?

Eşimin whatsapı ben de var ordan bir şey yok 2. Bir telefon kullanabilir mi diye düşünüyorum diğer kadının da çocuğunun telefonu var çocuğunun telefonundan konuşabilir diye tahmin ediyorum numarayı da bilmiyorum kadına bir şey söyleyip aynı şeyi eşimden duyarsam falan Tonga’ya düşürürüm diye tahmin ediyorum ama aklıma bir şey gelmiyor Tonga’ya düşürecek bir şey lazım emin olmam için

Şöyle bir olay geçti daha önce bu kadının ailesi muhafazakar benimle telefonda konuşurken sigara içtiğini hissettim eşime söyledim bir de eşimin kız kardeşine dedim o kadın sonradan sigara içerken telefonda konuşurken çakmak sesini kapatmak için sesi kapatıyor sigarayı yakıp bir daha açıyor sesi birisi söylemiş belli dikkat ediyor bende bu gibi başka bir kaç bir şeyler var şüphe kaptım ama emin değilim eşimin kardeşine de söyledim için yetiştirme durumu var sadece eşime söylemem gereken bir konu bir şey olmalı ki bana dönüşü olsun ya Tonga’ya düşmeleri lazım

Eşimin beni akrabasıyla aldattığını düşünüyorum o kızla da sürekli konuşuyorum sizce ben bunu nasıl anlayabilirim?