Eşimin beni aldattığını düşünüyorum, bunu nasıl öğrenebilirim?

Eşimle 3 aylık evliyiz ama bu sıralar yaptığı şeyler değişik gelmeye başladı. Telefonundaki watsap mesajlarını asla silmez hep biriktirir bugün geldi watsp mesajlarımı sildim artık gerekli olanları tutucam vs. diyor. Geçen gün bütün vücut kıllarını temizledi komple olarak göğüs ve bacak bütün vücut olarak daha öncesinde ben demiştim yapalım mı diye ama yok kesince uzarken batiyor deyip yapmamıştı şimdi bianda böyle bişey yapmak istedi. Aksm duş almıştı zaten sabah tekrar duş alıyor. Normalde bakımlı bir insan ama bu aralar daha farklı geliyor gözüme. Telefonuna şifre koymuyor açıkta duruyor ama hiç bukadar içime his girmemişti. Aslında ilk başta şundan şüphelendim annemlerdeydim akşam işten çıkıp direk akşam yemeğine geldi o günün sabahı gusül abdesti alıyordu. Eve hiç gecmemesine rağmen. Çok kötü hissediyorum nasıl öğrenebilirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle durumu konuşup hallettik. Kendisi müdür olduğu için çok fazla mesaj geliyor bundan dolayı silmek istediğini söyledi. Vücut temizliğini de bana daha bakımlı olmak için yapmış. Gusül abdesti meseleside o gün cuma olduğundan dolayı almış. Namaz kılan biri olduğu için bunlara dikkat ediyor. Yani gereksiz bir kuruntudan başka bir şey değilmiş.
Eşimin beni aldattığını düşünüyorum, bunu nasıl öğrenebilirim?