Kuzenimle evlensem avrupada dışlanır mıyım?
Bu konuda en çok saygili ulke hangileri
Bu konuda en çok saygili ulke hangileri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzen bizim yöredemizde kardeştir abidir yakınlık uzaklık fark etmez ayıptır kuzenle evlenmek. Nasıl bir zihniyetiniz var da yapabiliyorsunuz böyle bir şeyi? SMA’lı bebeğiniz şimdiden hayırlı olsun🌸🌸
Bizde oyle degil demek ki bu kadar zor mu anlaman? Arkadas a da kardes gozuyle bakilabiliyor ama sonra onlr da evlenebiliyor kardes bir tek kardestir onun disindakiler kardes degildir biz demek birbirimizi kardes gormedik oyle bir bagimiz olmadi.
sacmaliyorsun ayrica tatlim kimin sma li bebegi olacagi hiç belli olmaz saçma sapan konuşup negatif enerjinle kötülükleri uzerine cekme istersen
Test yaptiracagiz tatlim şşşt sakin ol derin nefes al ver pek insan icine cikmadin sanirim cok saldirgan bir dilin var 😉 az sosyalles insanlara karis bir de egitim al tatlim tamam mi boyle olmaz bak iletisim degil bu çünkü bu sekilde kaale alinmazsin
Ayrica esest ilişki olsaydi beraber evlenme hakkimiz olmazdi zaten kanunen ensestle yakindan uzaktan alakasi yok nasil bi cahilsin sen boyle ya
Hayatım ben İstanbul'da dogdum buyudum memleketim de eskişehir normalde. Senin nasıl bir çapsız olduğun şehir ayrımcılığı yapmandan belli. Sen kendine saygisi olmayan bir tipsin belli ki. Kendine saygisi olmayan insanlarin baskasina da boyle saygisizliklari olmasi cok bilindik bir durum zaten
Aen turkiyenin hicbir memlekete copluk diyemezsin burada tek bi copluk var o da senin dilin. Ağzindan pislik kusuyorsun. Bir insanin kalbi nasil bu kadar leş olabilir?
Sen*
www.verikaynagi.com/.../ Kız sen şimdi araştırma ne onu da bilmezsin İç anadolunun bağrından kopup geldiğin için, o yüzden ben atayım dedim hahshaah Çöplüüükkk gibi bir zihniyete sahipsiniz köylü olan sen de doğulular da.
Cok bos oldugunu defalarca belli ettin daha fazla laf anlatmaya ugrasmayacagim anlamiyorsun lakin sugar dady olaylarina ilgin oldugu belli sordugun sorudan toplumun buyuk bir kisminin da sana saygisi yok sende bir cok insana gore coplugun ta kendisisin. En cok empatiyi senin yapman lazim ki baskalari da sana empati yapsin ama iste bunun icin zeka gerekli sen ondan bundan sundan gereksiz yere nefret et baskalari da senden etsin ayni sekilde hayatin saygisizlik yapmak ve saygisizlik gormekle gecsin kendine bunu layik goruyorsun demek ki amaan bana ne
Kız sen beni mi stalkladın hashshahah Arkadaşlarımın bu mal 35-40 yaş adamların parasını yemesi o kadddaaarr hoşuma gidiyor ki sitede de yapan varsa anlatsın diye attım o soruyu hahshaha içimin yağları eriyor. Kuzenine sahip çık bak her an gözü dışarı kayabilir sülaleden ensest bir tane bulmuş ama yabancının tadı ayrı kuma getiriverir üstüne sizin yörede onlar da normal zaten islamda da 4’e kadar hakkı var hahshahahaha
Bana dostunu soyle sana kim oldugunu soyleyeyim demisler o soru profil fotografin ve çirkef ağzın birlesince senin de arkadasina pek benzedigin aşikar 😄
Tatlim kocisim istedigi erkekle gorusebilir bende gorusebilirim senin kafanda tasarladigin gibi bir hayata sahip degil herkes bunlar senin su i zanin
Babam evlendirmiyor ben kendim evleniyorum
Babana soyle seni okula gondersin askimsu olur mu? Cok cahil kalmissin
+ seni stalklamadim 1 soruna baktm sadece allah bilir ne haltlar karistiriyorsundur bu hesapta diger sorular gizukmuyor 😀
Gay imasi yapmadin
4 tane kuma orneyi bile vermissin
Amma yalancisin ya yorum duymasa surduyceksin boyle yalani rezil 😃
Yalanlarin olmasa bi hiçsin demek ki bu kadar ihtuyac duyduguna gore 😃
Ensest iliski yasak git arastir. Kuzen evliligi ensest degil oyle olsa evlenemezdik zaten
Ayni fala degil ya
Ayni falan degil *
Hmm, kuzenine aşık olmanın çok karmaşık hisler getirdiğini tahmin edebiliyorum. Avrupa'da kuzen evliliği genellikle pek hoş karşılanmaz. Her ülkenin kendi kültürel normları var ama genel olarak Batı Avrupa'da insanlar bu tür ilişkilere mesafeli yaklaşır. Mesela Fransa, Almanya ve İskandinav ülkeleri bu konuda daha muhafazakar. Ama İspanya veya İtalya gibi ülkelerde biraz daha hoşgörülü olabilirler.
Yani, dışlanır mısın, biraz dertli bir konu olabilir ama en önemlisi sevdiğin kişiyle mutlu olmak, değil mi? 🥰🔍
Siz Batı Avrupa'yı Balkanlar ile karıştırmış sınız. Asıl Balkan toplumlarında bu tür evlilikler hoş karşılanmaz.
Cevap
7Cevap
Avrupa'da benim bildiğim kadarıyla elalem ne der ve toplumsal baskı yok. Özel hayata müdahale olmaz orada sanırım. Bizim millet gibi başkalarının hayatını merak etmezler.
orada kardeşinle de takılsan fark etmez. adamlar sapıklıkta boyut atlamış şekilde yaşıyorlar.
Bi dene istersen. Avrupa da pek öyle yer görmedim. olsa bile duymadım.
O kadar mı yokluktasın
Ne alaka goruslerimiz onunla uyusuyo
Baska uyusan bulamadim
İnsanlara karsi saygili olmamamiz baskasina zarar vermeyen insana her daim saygi duyar kibar konusuruz yok yoklukta misin yok bilmem ne gibi sacma elestirilerde bulup yargilmayiz mesela
Baskalarina zarari dokunmayan *
Hayir degil bir cok insanin az cok hoslanmadigi guruplar var genelde
Kimisi lgbtye saygi duymaz kimisi irkcilik yapar
Kimisi yas farkli olan insanlari elestirir milletin oZgurluklerinden bir sekilde kendine hosnutsuzluk cikarir
İstanbul'da
Bakırköy
Neden
Ay maddi durumumuzu ne yapicaksin sosyal test mi yapiyorsun gahaga
Orta direğiz
Evlen gitsin dinen sıkıntı yok önemli olan bu
Sma Esma için aglamayin sonra
Test yaptircaz once tabii ki
Bir sma daha
Europa’da pek iyi karşılanmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?