Bu çocuk beni sadece arkadaş olarak mi seviyor yoksa beni cidden seviyor sadece kafası mi karışık?

7 aydır konuştuğum bir çocuk var. gercek hayatta hiç buluşmadik sadece int üzerinde konuştuk. ikimizde birbirimizi seviyoruz. o şimdiye kadar sevgili yapmamış ve yapmak istemiyor çünkü bir kızla sevgili olursam onunla evlenirim ciddi düşünürüm şu an evlilik düşünmediğim için kimsenin hisleriyle oynamak istemiyorum diyor. bende hayatima birisini almak istediğimi açıkça söyledim. baskasini hayatima almaya başlarsam onunla artık konusamayacagima üzülüyorum çünkü o kişiyle sevgili olmak isterdim bu son tartışmamız da konuştuğu arkadaş olarak konuştuğu kizlar var ve niye onlarla konuştuğunu sorduğumda biz sevgili olma yoluna girmedik ki beni sorguluyorsun dedi. ama benimle konusma şekli bir sevgiliymisiz gibi davranıyor. ben bu son kavgamizda trip atinca beni her şeyden çok sevdiğini ve gerçek hayatta tanışmak istediğini söyledi. cok kararsızım bu çocuğa aşık olmadan iletişimi kesmeliyim mi yoksa belki sevgili oluruz diye devam etmeliyim ve bu süreçte baska erkekleri hayatima almaliyim mi?

Bu çocuk beni sadece arkadaş olarak mi seviyor yoksa beni cidden seviyor sadece kafası mi karışık?