Doğru mu karar vermişim sizce fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim?

Eski sevgilimle çok defa kavga ettik çok defa ayrıldım engelledim ama sonrasında her içimi döktüğümde o benle barışmanın yolunu buluyordu en son kavgada arkadaşı ile balığa gitmişti bana ara ara yazıp aramıştı ama az ben bekledim bütün gün arkadaşı ile eve geldi sonra ben dedim 5 dakika konuşalım uyucam sonra bana zaten telefonla konuşuyoruz arkadaşım var balık yapıyorum uyu sen diye ama iyi geceler bile demedi sert şekilde bende kızdım normal olarak Arkdaşın gelince hep böyle yapıyorsun dedim yat zıbar dedi bana hiç güzel söz demedi bende kızdım arkadaşlarının yanında bana böyle terbiyesizlik yapamazsın keşke senle barışmasaydım deyip saydırdım engelledim her yerden sonra aradan 1 gün geçince içimi dökmek için yazdım aradım açmadı düzgünce veda etmek istedim dedim şaka gibi bana dedi ki ergen gibi engellemeler falan kimse kimseyi rahatsız etmesin aramasın yoluna bak inşallah iyi insanları bulursun dedi ben yazdım cevap vermedi iyice kızdım nasıl bu kadar kolay vazgeçer diye saydırdım konuştuğum öylesine bir çocuk vardı ast teğmen senden rütbeli yazdım konuşmalarımızı ekran attım sonra da pişman oldum arkadaşıma bunun oyun olduğunu yaz dedim keşke tanışmasaydık beni sevmemişsin hemen vazgeçtin senle işim olmaz dedim engel attırdım arkadaşıma baktım o günden beri engelimi kaldırmamış hem suçlu hem güçlü hem bana terbiyesizlik yaptı hemde beni istemeyen o aklım almıyor bazı şeylere daha önce de bu çocuğun bana çok ağır lafları olmuştu ama ben hep affettim onu ayrıldıktan sonra ama bu defa benden vazgeçmesini beklemiyordum neden ama neden onca sözü söyleyen insan çok canım yanıyor fikirlerinizi belirtin lütfen ne yapmam gerek

Doğru mu karar vermişim sizce fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim?