Fikrinizi alıyim?

Selamün aleyküm arkadaşlar ben bu sene ilk defa teravihe başladım bu sene Allah nasip etti hep gittim... Tesettürüm tam, bol sade giyiniyorum üstüne sufle takıyorum ve biraz da makyaj yapıyorum kendimi öyle daha iyi hissettiğim için... Bi kız var bu kızla da düşmanız.. ailecek çok kibirliler 1 arka safta namaz bile kılmazlar illa ennn önde olucaklar. zenginlikleriyle hava atarlar. En çok da bu yönden düşman olduk. neyse annesi de büyük ihtimalle bak o geliyo sen de yanımda gel diye herhalde namaza çağırıyo bu sene... İçinizden diceksiniz içini nereden biliyosunuz ama arkadaşlar çok iyi tanıdığım insanlar ve belli ediyolar kendilerini... Bugün de geldi kız, aynı safta namaz kıldık baya bi çekememezlik var onda:D sesli bi şekilde makyaj güzeli dediğini duydum😁akrabası da bana süslenmiş de gelmiş demişti:D İslam'a uygun ve temiz güzel giydiğim için süslenmiş oldum...(!) Ama kıza bakıcak olursak namazı yanlış kılar, bacağı 1 karış açık... Kısacası ben Allah rızası için gidiyorum tesettürüme dikkat ediyorum ve makyaj da yapıyorum ama makyajla namaz olmaz diye bi şey yok... Ama kendisi tesettüre uymaz insanlara üstten bakarak namaza 3-5 gelir ve bana makyaj güzeli der:D baya bi kudurduğunu ses tonundan anladım. Ve bu kız yine geçenlerde sinirimi bozdu annemlere biraz anlattım dedikodu yerine geçiyomuş ben de tövbe ettim, kendim ve onun için af diledim günahlara... Şimdi kim haklı arkadaşlar? Makyaj güzeli demeye hakkı var mı ona ne benim makyajımdan ben onun bacağına karışıyo muyum
Fikrinizi alıyim?