sorunun cevabı buymuş :)))
Kadınlar sevdiğine sadık mıdır?
sorunun cevabı buymuş :)))
Aldatmak kişilik meselesidir.. Herhangi bir açıklaması olamaz.. İlgi görmezsen, sevilmezsen hadi cinsel olarak da tatmin edilmesen bile aldatmak çözüm değildir..
Ayrıl niye aldatıyosun?
Cebinde kalsın da çıkar mı gözet? Parasını mı yicen? Amaç ne alldatmakta yani..
Bilmiyorum klişiliğime çok ayrı.. Asla aldatmadım aldatmam da..
eğer birini gerçekten seviyorsanız ondan başka seçeneğiniz olmamalı... her ne pahasına olursa olsun . ... sadakat kadar önemsediğim başka bişey yok sanırım
çoğu sadıktır..bazıları seçeneği olduğunda erkeklerden farksızdır...erkekde elinde tutmasını bilmezse yapacak bişey yok..
soru senin olduğu için şu cevabi yazıyorum yeteri kadar sucuklu tost ismarlamamişsindir :)))
sucuklar bayat mıydı?
Cevap
4Cevap
Sadakatim kişiye göre değişir. Bazısına gözüm başka kimseyi göremeyecek kadar sadıkken, bir başkasına gözlerim fingir fingir oynayabilir. Bana göre erkeğin yeterliliğiyle ilgili bir durum. Bu cinsellik,sevgi,para,güç,sosyal statü olabilir. Daha üstünü bulduğum an benim için aldatmak için yeterli bir sebeptir. Mademki biz kadınlar her zaman güzel,doğurgan,bakımlı hede hödö olmalıyız. O zaman erkekler de her zaman güçlü olmalıdır. Her konuda ve her şartta. Yamuğunu gördüğüm an ednannn diye çağırırım o erkeği. Dersen ki senden daha üstün bir kadınla aldattı seni. Bulduysa eline,beline,diline sağlık derim. Naçizane fikrimdir.
Bu genellenmiyor işte kadın aldatabilir de ölümüne sadık kalabilir de ben ölümüne sadık kalanlardanım ama bu eşime olan sevgim den çok kendime olan inancımla ilgili
Aynen arkdaşım..
Ben de ölümüne sadık kalanlardanım.. Kişilik meselesi..
Burcu başak olanlar sadık kendimden biliyorum..
Ama krşımdaki soğuk, ilgisiz ve gözü dışarıda ise aldatırım diyorum.
Mezaci anlamda tabi ki onu düşünmem başkasını düşünürüm aldatmış olurum..:)
“ Kadın eksiğini tamamlamak için aldatır. Sen neyi eksik bıraktıysan kadın diğer adamdan onu alır” | JoKeR
güzel cevap
Seviyorsam aldatmam. İlgisizliğe bir yere kadar sabrederim ama tahammül edemem ,bir noktadan itibaren açıkca söyler ayrılırım.
Hiç bir kadın sadık değildir ya mecburdur ya mazereti vardır ya da inancı öyledir sorumluluk sahibiyse
ilgisizlik ve kıskançlık. bir de kendini özlemek. aldatarak kendini deneyimliyor. özlediği şeye geri dönüyor.
Kadın aldatırsa ilgisizlikten aldatır saygı bittiği zaman aldatır bir şeyler eksildiği zaman aldatır mutlaka.
aldatmam diyen bile eğer ilgi yoksa umursamazsanız,beğenmezseniz gözünüz dışardaysa aldatır,ben hiç aldatmadım ama ilgisizlik ve kıskanmaması durumunda aklıma gelmiyor değil
bir kere aldatıldım çok zor dönemlerdi büyük konuşmak istemem ama tekrar aldatılırsam bende aldatırım bir dakka bile durmam
Yapılan bütün anket ve araştırmalarda kadınların erkeklerden daha çok aldattığı sonucuna varılmıştır diye biliyorum ben.
geneli sadıktır.. aldatırsa da karsısındakı kişinin ilgisiliği yuzunden oluyor genelde..
Hiç aldatmadım. İlişkimde çok sadığımdır ama bir kadın aldatıyorsa ya canı acımıştır ya da gerçekten ilgisizlikten bunalmış yeni bir arayış içindedir.
sadakat ve sevgi bir bütündür bence ve karşılıklıdır
bunun kadını erkeği olmaz, seven insan kadın da olsa erkek de olsa sadıktır.
önce bir kendimi nasıl bir adam olduğumu hayal ediyim oradan sorunun cevabı çıkacak
eğer aldatıldığını hissediyorsa evet. bir erkek sevgilisini aldattığı iççin böbürlenmemeli, 1 kadınla aldatılıyorsan muhtemelen 5 erkekle aldatılıyosundur. Artık eski kızlar yok :)
aldatıyorsan*
kızlar sadıktır sonuna kadar, aldatırsa bilinki karşı cinsinden ilgi yoktur, kadınlar her zaman karşı taraftan sevgi bekler...
İlgisizlik,saygı,sevgi. Saçma nedenler benim için hayatımda olmak istediği sürece sadığımdır.
ben sevdimmi başkasını gözüm görmez sadığım ama altdatmayı düşünsem ona acı vermek için olurdu
kadından kadına değişir tabiki :) ama bence aldatmak kişiliksizlik göstergesidir.
+1
ihmal edilen işgal ediirr diyorum nokta. :D
hiç sadık değilimdir
o kadar yani:) bunu mahkemede de söyleyebilir misin?
ölene kadar sadıktır
çok azı aslında :( yani bizim gbi düşünenler..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar