Bencee kadınlar daha çok sadıktır. Erkekler bu konularda gevşek galiba hele bide aşık ettilermi kendilerine dünyalar onun oldu sanarlar. Erkekler sadık olamaz mı? Bu konuda görüşleriniz nedir arkadaşlar
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenellemesiz diye belirtsen, sana yakışanı yapmış olurdun.
Bireysel olarak değişken bir durum.
Dengimiz olan, karşı cinslerle sevgili olabilme lütfuna erişebilsek bu vb. konular ve sorular gündemde olmaz, olsada azınlıkta kalırdı.
Sadakatim sorgulanmıyacak derecede derin ve hassastır, gerçek sevgili ve sevgisine karşılıklı olarak sahipse insan? başka karşı cinslere bakmaz, baksada sevgilisi aklına gelir.
Karşı cinsle : normal arkadaş, iş arkadaşı, ya da sosyal yaşamımızdaki arkadaşlarımızla bulunduğumuz ortamlarda.. diğer yeni katılan veya pek tanımadığımız karşı cinsteki ve sevgilisi olmayan kişilerle, muhattaplığımızı : minimum ve saygı, seviye kuralları içinde tutarsak ve gereksiz yere konuşmazsak vb. sevgilisi olan bir bireye yakışanı yapmış oluruz.
İbrahim kutluay , demet akalın, demet şener : sözde arkadaşlardı, demet şenerde iyi niyetli ve beraber vakit geçirdikleri ortak arkadaşlarıydı ibrahim ve demet akalın'ın.. muhattaplık, dertleşme birbirlerini tanıma ve görerek vakit geçirme sonucu : demet şener ibrahimi kaptı, ibrahimde demet şenere kapıldı.
Eşlerdede benzerleri oluyor ! :( ( eşler ve sevgililer ) birbirlerine özeldir.
Esas sevgi, saygı, vefa, sadakat, empatili bakış, uyum, benzer kişilik, niyet ve hayata bakış açısı.. son olarakta : manevi bilinç ile yuva kurulursa : sadakat bakidir.09 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya :( gözlüklerimi değiştirme vaktim gelmiş, kısa ve öylesine yazdığımı sanıp uzun yazmıyayım dedim birde :)) iyiki uyardın.
Konuna ve sana hakkın olan değeri sunup, detaylı açıklayıp, istifadene sunayım dedim ama yok arkadaş.. kısa ve öz olacak, örnekliyeyim cevabım :
Bilmem. genelleme yapma, erkekler sadıktır. :). - +1 yıl
Sana : düşündürücü ve ibret verici bir cevab !
Bayanlar, ortaklaşa : bekar ve evli olarak , dar, mini, dekolte giyim + makyaj ve koku kullanmaz, Allahın emrettiği örtünmeye uymasalarda, bol giyer ve erkeklerle : seviyeli, cıvıtmadan, gereği dışında konuşmadan, muhattap olurlarsa vb.: sevgili veya eşlerinin ''genellemesiz'' vede yanlış anlaşılma olmasın.. sadakat, bağlılık, ve sevgilerinden, ilgilerinden şüpheleri olmaz ve olamaz. - +1 yıl
Aynen. bu vb. hassasiyette ve sağlam yuva kurulacak erkeği bulmak içinde bu düşünce ve niyet hissiyatını bütünleştirecek : giyim bolda olsa, konuşma, hareket ve arkadaşların varsa bayan bu vb. hassasiyetlerde tanıdıkları efendi bayları tavsiye ederlerse sonuç alınabilir.. efendi dedisem : sosyal aktivesi olan, gezmeyi seven, deli dolu yer ve zamanına göre davranan, duygusal ve ince düşüncelileride var :) ön yargısız bakıp zamanla anlaşılır. hayırlısı diyelim.
Niyet, dua, tedbir , her anlamda kendini temiz tutma, ve akabinde adayları değerlendirip : Allahtan taktir bekleme hepsi bu.
Güzel ve yerinde analizin olmuş :) tebrik ederim, vede Allah razı olsun. - +1 yıl
Aynen, inşallah.
Az çok vakit ayırdınız bana, teşekkür ederim :) hayırlı geceler.
En İyi Cevaplar
Bu hiç belli olmaz hatun kişi.
Erkek birşeye balıklama dalıyor, kadın ise göz ucuyla inceleyerek.
Erkek bir mekana gittiğinde yanında partneri varken başkasını süzsün, hemen fark edilir. Ancak bir kadın yapsın bunu, ruhun duymaz. Ve kadın baktığında neden bakıyorsun denmez, öylesine bakmıştır, herkes birbirine bakar oturduğu bir ortamda denir. Ancak erkek bunu yaptığında hemen sorgulanır.
Çok gördüm yanında sevgilisi varken gözü dışarıda olan kadın. Barda oturmuş sevgilisiyle sarmaş dolaş bira içerken, sevgilisi kafasını ona çevirmiş, yanaştırmış, usul usul konuşurken kızın etrafa bakar gibi yapıp başkasına baktığını çok gördüm.
Ve bu göz ücuyla bakma değil, adlatmada da böyledir. Sen aldat bugün, kimsenin ruhu duymaz. Ancak erkek aldatsın, büyük ihtimal haberin olacaktır. Kadınlar yakalanmadığı için ismini lekeleyemiyor malesef. Ancak erkek hep yakalandığı için, sürekli o suçlu oluyor.
Bu işlerin kadını erkeği yoktur. Bu işlerde günah keçisi seçilmiş erkekler vardır, bu işi herkesten iyi beceren kadınlar vardır...
Benim görüşlerim budur.03 Yorumla- +1 yıl
O konuda haklısın, kadın aldattığında daha büyük bir hakarete maruz kalıyor. Ancak şuda bir gerçek ki bir kadın aldattığında yanaşır erkekler. Ancak bir erkek aldatmaya kalksın, '' utanmıyor musun? '' gibi bir tavırla karşılaşır. Kadınlarda da bu yok işte.
Yanında partneri olan bir kadın, bir erkeğe baksın, karşılığını istediği gibi alır. Ancak yanında partneri olan bir erkek baksın, '' yanında sevgilisi var birde utanmadan bakıyor '' denir.
Sen buna ne diyeceksin?
Aldatan aldatıyor hatun kişi. Bunun kızı - erkeği yok. Yalnızca aldatıldığı zaman cinsiyetleri itham ettiğimiz isimler farklı, verdiğimiz tepkiler farklı o kadar.
Seven bile demiyorum, karakterli olan sadıktır. Eğer bir şeyler eksikse, olmuyorsa çözüm ayrılık, aldatmak değil. Kimsenin gururunu kırmaya, özellikle bu "kimse" onca zaman geçirdiği birisi ise en azından yaşananlara saygıdan dolayı bunu yapmaya hiç kimsenin hakkı yok.
01 Yorumla
Bence her iki tarafta da muhakkak sadık olan vardır, denk gelmek ve şans diyelim :S
010 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
113Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu işin cinsiyeti yok arkadaşım. 22 yaşındayım, 3 kez hayatıma bir insanı dahil ettim şimdiye kadar. Ki ben ciddi bir şeyler düşünmeden sevgililik gibi bir duruma girecek insan değilim. Sonuç olarak 3 ü de öyle güzel şekillerde aldattı ki, filmi çekilse her dalda oscar alır o derece iddialıyım. Yerimde başkası olsa, yakalayamazdı da, öyle profesyonel olmuşlar. Kadınlar aldattı mı daha bir sağlam aldatıyor, erkeklerin %99 u yakalanıyor.
*iç ses* Sonuç olarak aldatanlara insan demek bile istemiyorum.00 Yorumla
+1 yılYıllardan beri o gazete benim su gazete senin, o kanal onun su kanal hepimizin tartisilip durulan konudur. yok erkekler kadinlardan 2 kat daha fazla aldatiyor bilmem ne..
ama bence bu durum esit aslinda yani, sonuc itibariyle bir erkek bir kadini aldatiyorsa yine bir kadinla aldatmis oluyor, e dolayisiyla o erkegin aldatmasina yardimci olan kadin da, aldatilan kadini aldatmis oluyor. yani dolayisiyla birisi birisini aldattigi surece sartlar esit, 2 adet aldatan var.
ama tabi erkek aldatip da homoseksuel iliski yasiyorsa bilemem.08 Yorumla- +1 yıl
Cinsel konuda erkekler diğer konularda (yalan vb.) kadınlar diyorum.
- +1 yıl
Cinsel konuda erkekler sadık değildir, diğer konularda (yalan vb.) kadınlar sadık değildir, diyorum.
- +1 yıl
Ben farklı bir şey mi dedim sana tekrar oku yazdığımı kadınlarda çok yalancı ve içten pazarlıklıdır bana göre.
- +1 yıl
Tamam siz haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir erkeğin sadık olmasını sağlayanda kadınlardır olmamasını sağlayan da. Yani sadık birini başka kadınlar baştan çıkartabilir ve değiştirebilir. Ama bunu yapanda başka bir kadındır genelde. Ama kadınlar böyle bir durumla karşılaştıklarında hemen aldatmazlar. Bu erkeklerdeki ve kadınlardaki çapkınlıkla ilgili bişey birazda :)
07 Yorumla- +1 yıl
Yani mesela bir erkek aldattı diyelim. Ama karşısında da başka bir kadın olması gerekiyo bunun için ve eninde sonunda o erkeğin başka bir kızla konuştuğunu öğrenecektir yeni kız. Buna rağmen durumu kabul edebilir ya da red edebilir belkide. Yeni kız onun eski kız arkadaşıyla ilişkisi olduğunu bildiği halde konuşmaya devam ediyorsa bence buda düşünülmesi gereken bir durum.
- +1 yıl
Ya bazı erkekler ya da kızlar evlilerin bile düzenini bozuyo ben şahit oldum buna. Eski eşini bırakıp aklını çelenle gidenler var. Ama kızlar daha sadık bencede tabi. Aldatan birisi varsa bence ilk konuştuğu kızı ya da erkeği yanlış seçmiştir. Yoksa eğer birinde tüm istediklerini bulsaydın neden aldatmak isteyesin ki?
- +1 yıl
Aslında bu sadık olup olmama konusunun kökeni bizim toplum kurallarımızlada ilgili. Erkeklere çocukluktak itibaren vur, kır, döv her istediğini yap diye öğülenir kızları ise eve bir dakika geç gelse sorguya çekerler aile üyeleri. Tabi böyle bir ortamda yetişen erkek çocuğu herşeyi yapmayı kendine hak olarak görür ve kızlarıda ailesinin kendi kız kardeşini kısıtladığı gibi kısıtlamak ister. Bence bu olayın özetiydi :)
Köpekler sadıktır...
www.hdwallpapersnew.net/.../...free-dog-images.jpg10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. sana göre kadınlar bana göre erkekler, e böyle düşünürsek sağlıklı bir sonuç elde edilir mi? benim karşıma çıkan kızların hepsi beni terk etti bıraktı çekti gitti, aynı şekilde senin de karşına çıkan erkekler öyle yapmış varsayalım, napalım bunlara göre herkesin sadakat derecesini mi ölçelim? genelleme yanlış olur
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok köpekler sadıktır.
Sonra kadınlar.
Son sırayı erkeklerle paylaşıyorum. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. :):
- +1 yıl
Sevene göre değişir. Çok seviyorsan sadıksındır. Erkek kız farketmez. Erkeğin de sadığı vardır ne kadar denk gelmemiş olsak ta ama vardır yani teori de sadık olmayan kızda cok ama genelleme yapmamak lazım
06 YorumlaBöyle bir ayrım yapamazsın. İyi ya da kötü derken nasıl cinsiyet ayrımı yapamıyorsak kadınlar daha sadıktır ya da erkekler daha sadıktır da diyemeyiz. Kişiden kişiye göre değişir öyle kadınlar var ki asla birine sadık olamayacak.. Erkekler de aynı şekilde.
01 Yorumlaburada erkeklerin sadakatsizliğinden bahsediyorsunuz ya arkadaş erkekler kadınları kimle aldatıyor bunu düşünüyormusunuz gene bir kadınla durum bu olduğuna göre aldatma sayılarımız eşit çıkar öte taraftan yapılan son anketlere göre kadınların özelliklede evli kadınların aldatma oranları erkeklerden daha fazlaymış
00 YorumlaKadınlar mı çok sadık :) Siz kadınlar istediğiniz kadar seviyorsunuz... Sizler içgüdüsel olarak hareket ettiğiniz için mesela belli tarzda davranan erkeklere yönelik karşı konulamaz bir çekim hissedersiniz... Bu yüzden sadık olduğunuzu düşünmüyorum..
05 Yorumla- +1 yıl
Önce ki açıklamam da belirtmedim... yani herkese aşık olmuyorsunuz fakat o özellikte bir erkek ile karşılaştığınız da ondan hoşlanmanız sadece saniyeler alıyor değil mi? Bu süre zarfı içinde birlikte olduğunuz erkek arkadaşınız bile olsa dayanabileceğinizi zannetmiyorum işte bu yüzden yineliyorum ve sadık olduğunuzu düşünmüyorum.. Keşke herkes ruh ikizini bulabilse :)))
Yani genelleme yapmak yanlış olur ama bana kalırsa erkekler daha sadık gibime geliyor. Devir değişti kadınlar açıldı.
05 Yorumla- +1 yıl
Yani kişisine göre değişir. Kadın elini eteğini çekmişse adamdan, adam da ilgi göremeyince soğur. Adam. ok yorduysa yıprattıysa kadını kadın da ondan soğur. İlişki insanları yıpratıyor ama önemli olan ilişkiyi canlı tutmak. İlişki canlıysa aldatma falan olmaz. Kadın da erkek de gereken özeni kendine de karşısındakine de gösterecek bu kadar basit.
Ben cok sadığımdır ama baska erkekleri görüyorum tabi coguda arkadasım her gün baska kızla takılırlar ben tam tersi tek bir kıza takılıp kalırım hep bana salakmısın sen falan derler, bence karakter meselesi
01 YorumlaErkek kadın alakası yok içince birazcık insanlık olsun herkes sadik olabilir. Erkekler üzerine de genelleme yapmayı kesin artik kafinlarıda görüyoruz.
01 Yorumla
+1 yılBir ömür bugüne kadar hiç olmayan sevgilime ait biriyim.. Bir ömür onu bekleyeceğim vesadece onun olacağım; ama haklısın bayanlar genelde daha sadıklar, istisnalar kaideyi bozmuyor ne yazık ki :((
05 Yorumla- +1 yıl
Henüz hiç olmamış olan, ama eğer değer verilmeye değecek biri çıkarsa karşıma kendimi bir ömür ona adayacağım sevgili.
- +1 yıl
Sinirlenmeni gerektirecek bir şey yok, soylediklerimde ciddiyim, samimiyim, çok değer verebilen ve acı çekmeye mahkum biriyim.
+1 yılErkeklet daha sadiktir cunku erkege talep yok denecek kadar azdir. Ama kizlar kuyrugunu sallamasa bile bir suru erkekten talep gelir. O yuzden kizlar fazla sevemezler ilgileri daginiktir ve bir kac zorlugu goruncede aldatirlar
03 Yorumla- +1 yıl
Geneli boyle
Ya sen sadık olsan o olmaz o olsa sen olmazsın işte bu dengeyi kurabilenlerde evleniyor.
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Ah şu genellemeler.. Neler neler gördüm ben.
Neler neler duydum..
" Masum değiliz hiçbirimiz "01 Yorumla:) :) erkekler tabikide. kadının alternatifi çok bir kere. nefes alsın yeter. ama erkek öyle değil. istese bile adamın limiti belli :)
13 Yorumla
+1 yılBakmaz o iş cinsiyete , karakter olayinin cinsiyete bakmadiğı gibi..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnızca tutku ile seven ve kendini bilen insan aldatmaz.
Aldatmanın ne yazık ki cinsiyeti de yoktur yaşı da.11 Yorumla
+1 yılkadın veya erkeğe göre değil kişiye, karakere göre değişir.
42 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
Kadını ya da erkeği olmaz sadakatin bence. Kim aşkı gerçekten keşfetmiş ve bilmişse odur sadık olan
06 Yorumla
+1 yılıkı cınsınde piçi piç sadıgı sadık , cınsıyete gore olmuyo bu işler
15 Yorumla- +1 yıl
@MustiOsi ama yanı sadık olayanada piç dememde sıktı yok bence
- +1 yıl
Şaka kız. Istedigini de. Hakediyor sadık olmayanlar. Uzerine kiźgin yağ dokelim. Zift dokup kuş tuyune bulayalım @DUMANİSTANBULLL
- +1 yıl
hahah :D yaa dimii
+1 yılSadık olma kavramı cinsiyetle değil karakterle alakalıdır. Ha illaki hangisi daha sadıktır diyeceksen eskiden kadınlardı ama şu an eşit durumdalar.
01 Yorumla
+1 yılKadın veya erkek daha sadıktır diye bir genelleme yapmak uygun olmaz. Her insanın karakterine göre değişiyor :)
01 Yorumla
+1 yılErkekler her zaman için daha sadıktır bence kadınlar nankördür başkalarının yaptıkları her zaman daha iyi gelir kadınlara ve hep başkalarından örnek sunarlar
04 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde çok fazla birşey istemiyor sadece sevin yeter :)
- +1 yıl
Doğru kişiye rastlamamışsın demekki :)
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Kişilige Ve İnsana Gore Degisir :)
https://i.hizliresim.com/31W0A9.gif04 Yorumla- +1 yıl
:) Ama Şoyle Bakilinca Kadinlar Sadik Kalma Konusunda Daha Ustun
https://i.hizliresim.com/W68vbY.gif - +1 yıl
Aynen oyle :)
https://i.hizliresim.com/W68vbY.gif
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye de hiç biri, dünyanın en sadık insanları Japon bayanlarıdır...(eşlerine karşı çok sadıktırlar..)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok :D Ona bakarsan tüm siyahiler de aynı.. 1 ay Japonya da nasıl onlarında bizim gibi birbirinden farklı olduğunu anlarsın. Çok yanlış düşünmüşsün..
Cevap sahibi+1 yılÖyleler zaten, onlar geleneklerine çok sahip çıkıyoalr bizim gibi değiller. Bak bana evde saz var ama elime alıp çaldığım yok çünkü yıl 2015 ve ben 18 yaşındayım. Ama Japonlar öyle değil işte.. O yüzden çok sadıklar.. Araştır derim :D
Cevap sahibi+1 yılqweafqwer :D Neyse benim görüşüm bu ^_^
Cevap sahibi+1 yılNe demek...
+1 yılkimse hakkında yorum yapmamayım iyisi de var kötüsü de her iki cinsin ama ben seviyorsam bir başkasına göz ucuyla bakmam
01 Yorumla
+1 yılohooo. sen zaten kafadan hükmü vermişin. daha neden soruyorsun ki o zaman kadınlar mı erkekler mi diye? :))
07 Yorumla- +1 yıl
bana görede sadakat beklemek haksızlık :))
- +1 yıl
bu gidişle konu biyere gitmez zaten. gitse gitse koni giderdi :D
- +1 yıl
bence doğru yazdın :))
genele baktığımız zaman kadınlar daha sadık gözüküyor erkeklere nazaran.
01 Yorumla
+1 yılKaraktere Bağlı Soruları Nedense Cinsiyet Baz Alıp Soruyorlar..
022 Yorumla- +1 yıl
Neye Bağlı?
- +1 yıl
Ergen.. :)
- +1 yıl
Kadınların Yaptığı K*hpeliği Hiç Bir Erkek Yapamaz..
- +1 yıl
Ergensin :) Gelipte Burada Herkesi Bir Tutma.. Sen Önce Evli Kadınların K*hpeliklerini Açıkla..
- +1 yıl
K*hpeliğin Bahanesi mi? Var...
- +1 yıl
Sen Bu Kafayla Git İleride Kocan Seni Aldatınca Bağışlarsın :)
- +1 yıl
Bu On Gösteriyor...
- +1 yıl
Kendini Silkele Bacım Ön Yargılarından Kurtulmaya Bak Kurtulamazsın Fakat Dışa Yansıtma..
- +1 yıl
Bu Seni İçten İçe Kemirir Bitirir.
- +1 yıl
Bacım Dene Gör.. Umarım Kendine Gelirsin..
- +1 yıl
Sağol. İnanırsan Her Şey Olur Bunu Bil. İnsan İsterse Her Şey Olur..
- +1 yıl
Tecrübeler İle Sabittir.
+1 yıliki tarfıda kötülemiyorum ama bu zamanda iki taraftan sadık insan beklemek hata olur ama sadık olan var yani erkekte de kızlarda da
02 Yorumla- +1 yıl
zor sıpas kardeşim
Bence duruma gore degisir bu. Ama guvensizlik konusunda erkeklerin adi cikmis, bayanlarda istediklerinde bir erkegi bile gecebilecek kadar yetenekli olur ihanet konusunda.
01 YorumlaErkek gerçekten sevdimi gözü başkasını görmez, fakat kadın farklıdır :)
03 YorumlaBu devirde kadin erkegi kalmadi kimseye guven yok daha gecen yeni evli bir bayan aldatti kocasini.
02 Yorumlaseven erkek daha sadıktı ama seven kadın yakışıklı görse bile hemen onu unutur
04 Yorumla
+1 yılgünümüzde kadınların çok sadık olduğunu düşünmüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
erkeklerinde sadık olmayanı var ama çoğunluk bu konuda kadınlarda
Yurekten kim sever ise o sadık kalır bunun kızı erkeği diye birşey söylemek saçma geliyor bana
13 YorumlaErkeklerin aldatma oranı daha yüksektir,
kadınlarında yakalanma oranı daha düşüktür :P01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Al bir genelleme yapan arkadaş daha düzgün karakterli olan daha sadiktir
013 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda duyduğum en saçma düşünce eğer dediğin gibiyse kocası onu aldattığı için bir kadın ihanet ediyorsa onun da için de o.. luk varmış fırsat kolluyordu derim inat için intikam için aldatmak daha büyük serefsizlik ihanetin sebebi erkekler ya da başka birşey olamaz tek sebebi var aldatmanın oda kişinin kendi şerefsizliği erkek kadın farketmez
+1 yılErkekler geniş derken ben değildim, daha sadıktım kız arkadaşımdan. Ben terkedildim o değil.
03 Yorumla- +1 yıl
İyi fikir, bir dahakine deniycem bakalım nasıl bir tepki alıcaz :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenellemeye vurursan kadın sadıktır.
ama kişilik meselesi03 Yorumla- +1 yıl
o zaman ben başka bir gezegende yaşıyorum
+1 yılTabiki kadınlar sadıktır diyeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun erkekler :)
09 Yorumla- +1 yıl
Sende yanlış düşünüyorsun bence :D
- +1 yıl
Peki senin Sadık olman herkesin oyle oldugunu mu gösteriyor :D
- +1 yıl
Bu göreceli bir kavram dostum erkeğinde Kızın da senin benim gibi sadiklari var 😆
- +1 yıl
Tabiki baco 😆😆
+1 yılGercekten seven bir kalp hangisindese " O " cinsiyete bakmaz , her altı iki cinste yiyor artık ^^
01 Yorumla
+1 yılbence sadık olma meselesi cinsiyetle değil kişilikle alakalıdır.
03 Yorumla- +1 yıl
bu yüzden de tamamen kişilik meselesidir işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha duygusal ve ait hisseder genelde. Ondan dolayı çoğunlukla kadın daha sadıktır bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah.
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet ile ilgili bir şey diil bu karakter ile ilgili.. Karakteri sağlam olan herkes sadıktır. Gözü bir kişinin sınırları dışına çıkmaz..
00 Yorumla iki taraftada eşit bence üstüne ne kadar düştüğüne göre çevresine ve tipine göre birsürü etken var her an herşey olabilir
00 Yorumla
+1 yılkız kaşar değilse sadıktır. evet erkekten sadıktır. ama dediğim gibi kaşar değilse
014 Yorumla- +1 yıl
erkek gönlü işte bekliyor karşıdakinin karşar olduğundan habersiz bir şekilde sadakati...
- +1 yıl
ne alaka yaa onu nerden çıkardın hem?
- +1 yıl
hadi bozsana anlat bakalım sen nasıl bir darbe yedin hem cinslerimden
- +1 yıl
bari benim günahımı alma yaaa
- +1 yıl
seni baya baya merak ettim yaaa
- +1 yıl
ahahaha :D ne bileyim sende bir şeytan tüyü var biraz... :)
- +1 yıl
sanki biraz saf kalplisin insanlardan beklentin fazla.. yani herkesi kendin gibi zannediyorsun buda düş kırıklığına neden oluyor...
Cinsiyet değil şahsiyet meselesi ama bence köpekler ahahaha
02 Yorumla
+1 yılİkisinde aynı. gönlünü sadece sevdiği kişiye adayabilen insan sadıktır cinsiyet ile alakası yok
06 Yorumla- +1 yıl
Genelde tipsiz olurlar malum devir karizma devri ne kadar çok sevme potansiyeline sahip olursan ol tipsizsen hiç şansın yok
- +1 yıl
Sadece Gözleri güzel tipi çirkin olsa o kişinin sevgilin olarak kalabileceğini sanmıyorum ;)
- +1 yıl
;))
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler, sadık diye kız ismi yok çünkü ahahaha, tamam vurmayın kötüydü :)
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Valla 10 sene once gozum kapali kadinlar derdim de simdi hic diyesim gelmiyor
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. kızlar erkeklere göre daha sadıklar haklısın, ama erkekler de isterse sadık olabilirler
01 Yorumlahiçbiri sadık değildir bence karşısındakinden daha güzel ya da yakışıklı biriisini görünce yelkenler suya iner
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeklerden de sadık olanlar var. Örn:Benim gibi salaklar, benim gibi enayiler
10 Yorumlakişiye göre değişir ama ben sadık olamam meslekten dolayı sanırım
00 YorumlaErkeklerdir , kadınlar sadık değil kediler bile daha sadıktır
01 YorumlaRuhun Cinsiyeti yokdur
ruhu iman besler
İmanı kim sağlamsa O sadıkdır00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası