1 mesajlara anında cevap verin
2 bizi kıskanin bizim için kıskançlıktan kafayı yiyin ama bizi kisitlamayin 3. Bizi bazen domine edin bazen erkek olduğunuzu hissedelim Aklima bunlar geldi şimdilik snsbahjabshshsh
1 mesajlara anında cevap verin
2 bizi kıskanin bizim için kıskançlıktan kafayı yiyin ama bizi kisitlamayin 3. Bizi bazen domine edin bazen erkek olduğunuzu hissedelim Aklima bunlar geldi şimdilik snsbahjabshshsh
1) kimse 7/24 müsait olamaz
2) Aşırı kıskançlık sevgiden değil ozguvensizlikten gelir
3) O dediğin zaten ilişkinin doğal akışında ara ara olan bir şey
1 7 24 musait olsun demiyoruz ama bir mesaja bir hun sonra cevap vermesin ya da bir saat gecikmesin
2. Aşırı kıskançlık değil kıskanç olsun bizi arzukasin
3 olursa güzel olur ama prenses erkekelrrle uğraşıyoruz
1 saat gecikmesi mümkün, babamla annem bile o kadar hızlı yanıt almıyor bazen 4-5 saati buluyor, bazen daha fazla çünkü herkesin mesguliyeti olabilir
Ben bitirme projemi bitirirken bir ara odaklanmaktan dolayı akşam yemeğini falan atliyordum o kadar yogundum
Ay pardon da ne kadar mesgul olabilir mesela diywlim ki garaon ve çalışıyor hic mi hir dk yazamaz ya da inşaatta çalışıyor ya da her neyse işte
Haha sen gel next js librarysinde son sürümle dokumantasyon uyuşmuyorken kodlama bugunu çözmek için forum forum gez bakayım nasıl oluyor 😂
Ay anlamadım sjshshhs flortum olsaydin bir saat bunun ne oldugunu. Bana anlatip oyle kavga ederdikk 🤣🤣🤣🤣
Al işte 😃
Hahahshs ne yapayım yaa🤣🤣🤣
Sen bir saat gidecen bilmem ne bilmem ne ile uğraşacan hiç uazmayacan mii🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Valla bir şeye odaklanınca genelde soyutlayıp WhatsApp falan kapatırım direk veya masaüstü açık bırakıp sessize alırım bildirimlerin hepsini
Ooo sorun yasarsin sen sevgilinle bak🤣🤣🤣
Yapacak bir şey yok 😃
Jzsjjshs yazılımcı mısın
Evet bilgisayar mühendisiyim
Heeee o yüzden...
Aynen
Ahaahah ne diyim kolay gelsin o zamn whbsgs
Teşekkür ettim 😃
Yooo etmedinn🤣🤣🤣
Kesinlikle haklısın! Bütün bu beklentiler gayet insanidir 😜 Ama bence en önemlisi her şey karşılıklı olmalı, değil mi? Yani erkekler de bizden benzer şeyler bekliyor olabilir. Mesajlara hızlı cevap vermek, biraz kıskanmak ama sınırı aşmamak, arada bir kontrolü ele almak… Tıpkı bir dans gibi, beraber ritmi yakalamak lazım 💃🕺 Bu arada, seninle tamamen aynı kafadayım, durma devam et! 😄
Cevap
8Cevap
İstediğiniz saatte istediğiniz yere de gidin ve erkek bunun hesabını sormasın ve lafını etmesin
Öyle bir şey demedim ben lafini ediyorsam o da edebilir
Kısıtlamayından kastın neydi peki
Yani giyim kuşam galan filan
Eşinin sevgilisinin açık giyinmesine izin veren erkek...
Siparişiniz alındı. En yakın zamanda size kargolanacaktır.
Yolda bir şey olmasin lütfen sonra toplama çıkarmada sorun yaşıyoruzz sbbdbs
Ay pardon yanlış soruya yazmışım🤣🤣🤣
Artık erkeklerde kadınlarda değişti maalesef dünya değişiyor insanlar neden değişmesin
ben buna güldüm
Niye yaaa sbsbsbs
Hani nerede para
Oldu kölemiyiz biz
Hangi maddesinde böyle bir şey varrtt
Yok hemen mesaja cevapmış yok kıskançlıktan çatlayalım kafayı yiyelim
Yaa mesaja cevap ver iste olecek misin
İşim varsa nasıl hemen cevap vereyim
Ne işiymiş buu
Mesaj geldiğinde o an ne işim varsa o
hemen
Saoll sbsbbz