ben güzel eğitimli sohbeti iyi biriyim öyle yakınlaşma vs yaşanacak biri değilim mesafeliyim görüşmelerim güzel geçıyor beni beğeniyorlar sohbet güzel eğlenceli ama bir müddet sonra onlar yazmıyor bende yazmıyorum sizce ne yapmalıyım amaçları ne
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110Cevabı sorunun içinde var zaten. O saydıkların arkadaş olabilmek için iyi özellikler olabilir ama ilişki anlamında mesafeli duran, uzaktan bakan kadınlarla hiçbir erkeğin işi olmaz. Demek ki sende duygusal bazda ortak payda yakalayamıyor insanlar ve iletişimi bir noktadan sonra kesiyor. Güzellik, eğitim vb detaylar anca ilk iki buluşmayı kurtarır.
Ne yapmalıyım Peki akıl verseniz
İnsanlara karşı biraz daha yakın, pozitif ve paylaşımcı olursan her şey düzelir, doğal akışı içine oturur. Seni uzak gördükleri sürece bu böyle devam eder. Gülümsemek bir makyajdır, kişiyi yakın yapmaz. İlgi, güleryüz ve paylaşım bir araya gelince ortaya işte o zaman çok güzel birşeyler çıkıyor. Ama mesafeli olmak gerekenlere de bunu her şekilde korumak lazım, o ayrı…
Herşeyden öte, karşıdaki kim olursa olsun, önyargıları dışarıda bırakarak bir de…
Aslında paylaşım yapıyorum mesafeden kastım cinsellik vs konuları
O zaman iş değişir tabi. İnsan bu konuları özel insanıyla konuşur. Ya da bir süre sonra özel renge dönüşmeye başlayan ile. Sırf seninle bu sebeple iletişim kurmaya çalışanlara Kaf dağı gibi uzak durursun, bu normal. Kendi çizginin şeklini değiştirirsen, sonradan hep üzülen taraf olursun. Sana baktığında ilk önce ne kadar seksi olduğunu değil de ne kadar güzel olduğunu söyleyen ile istediğini konuş.
Öyle diyorlar güzel olduğumu söylüyorlar vs ama sınra bir şekilde iletişim gidiyor bazıları efendi oluyor amaç da kötü değil anlamıyorum ki
Çok sorgulamadan, sıcakkanlı ala çizgisi olan duruşunu bozmadan devam ettiğinde mutlaka kalbinin kalıplarına oturan biriyle yolun kesişir. Onu sıkıca tut işte
Haklısınız doğru kişiyi beklemek lazım sanırım teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim. Bu konu asla olgunlaşmamış bir karar ile heba edilmemeli. Yolun açık olsun.
Teşekkür ederim sizin de 🌸
Amaçlarına ulaşamayacaklarına dair ipuçları elde ettikleri için ufaktan ufaktan başka yollara kırıyorlar direksiyonu.
Bana yaz bakalım bir süre muhabbet edelim sana sebebini söyleyeyim 😂 kesinlikle yürüme olarak algılama tamamen akademik anlayalım bakalım sorun neymiş :)
Aslında bu sorunun cevabını biliyorsunuzdur zeki kadın olduğunuzu düşünüyorum 🙂
Bilmiyorum
burada sana cevabını verebilecek çok kişi var alırsın cevabı ozaman
Cevabı kensiniz vermişsiniz cinsellik ve yakınlaşma olmayacağı için kesiyorlar irtibatı. Gerçekten çok aşık olmaları lazım bunu kabul etmeleri için
O da çok çok zor bu devirde ve erkeklerde. Amca birini bulup ilk aşkı olmanız lazım
Boş ver yapmasınlar zaten bu sitede çoğu sapik yazsalarda cevap verme
sürekli mesafeli olursan hevesi kırılır insanın
Ne yapmalıyım
yani karşındakine biraz özen göster çok vıc vıc olmana gerek yok en azından hayatına dahil ettiğini hissettir karşındakine biraz özel olduğunu düşündür belli et yani hoşlanıyorsan
Hakeden biri gelene kadar bekle
Sen odaklı insanlar ile karşılaşmışsın hep
Nasıl yani
Pardon seks
Çok basit
Amaç belli