Aşk İlişkileri "Seni seviyorum" demek mi, yoksa "Sana güveniyorum" demek mi daha zor? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor "Seni seviyorum" demek mi, yoksa "Sana güveniyorum" demek mi daha zor? "Seni seviyorum" demek mi, yoksa "Sana güveniyorum" demek mi daha zor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Güveniyorum demek imkansız gibi 1 3 Yorumla Catutigernos 1 yıl neden imkansız gibi 🤔 AşkıÖldürmek 1 yıl İnsanlara güvenilmez Catutigernos 1 yıl Haklı bir sebep 🤔
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Benim için ikisi de çok zor... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. benim için ikisi de zor.. güvenmediğim insanı sevemem. sevmediğim insana da güvenmem zaten.. ama seversem de tam güvenirim. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Güvenmediğim insanı sevmediğime göre güvenmek zor. 1 5 Yorumla Catutigernos 1 yıl sevmek elinde olan bir şey değil sevip de güvenmeyebilirsin kaldı ki soru hangi cümleyi kurmanın daha zor olduğunu soruyor 🤔 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Cümle kurmakta ne var ayol Türkçesi olan herkes bu iki cümleyi de kurabilir hahahahsjsjsjfjcj sevip güvenemediğim de olmaz benim ayrıca güven duymadığım insanı sevmem nokta 😎 Yorumla Catutigernos 1 yıl değiştirme soruyu işine geldiği gibi Allah kocana sabır versin :o Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Çen baş edemedin mi benimle pes mi ettin çeeen ajajsjsjdjdkdkfkfkfkfkfkfk Yorumla Catutigernos 1 yıl Yok lan kocan ben baş edebiliyorum kocana acıdım baş edemiyordur diye o yüzden Allah kocana sabır versin dedim 😱 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Insan istemsiz de olsa birini sevebilir.. ama guven oyle degil, istemsiz olusmaz, dahasi zaman gerektirir, emek gerektirir 1 0 Yorumla
Soykanonac06 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Seni seviyorum herkes der ama güven duygusu zor elde edilir ondan dolayı sana güveniyorum demek daha zor 1 0 Yorumla
Nes00_0067 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ikiside.. 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl De ayrı çok özür dileyerek söylemek zorundayım aakskdkdkdkf Yorumla Catutigernos 1 yıl @Barbiemiyimneyim lan milletin görüşüne salça olma Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Aşkı bulduysan ikiside kolaylikla ağzından dökülür 1 5 Yorumla Catutigernos 1 yıl bulmak o kadar kolay mı 🤔 Yorumla Sevimliyimdir 1 yıl Aramakla olmaz zaten Yorumla Catutigernos 1 yıl aramazsan bulmuş olmuyorsun o seni bulmuş oluyor 🤔 Yorumla Sevimliyimdir 1 yıl Anlık gerceklesmesi en doğrusu Yorumla Catutigernos 1 yıl öyle olmuyor mu zaten ☺️ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Seni hem seviyorm hem de sana güveniyorm demek zor 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl iki seçenek var 3. cüsünü kendiniz üretmeyiniz hanımefendi 🤨 Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Sana güveniyorum demek daha zor 2 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Benim için güvenmek sevmekten daha önemli 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Güvenmek daha zor 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ikiside zor sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güveniyorum demek imkansız gibi
neden imkansız gibi 🤔
İnsanlara güvenilmez
Haklı bir sebep 🤔
Benim için ikisi de çok zor...
benim için ikisi de zor.. güvenmediğim insanı sevemem. sevmediğim insana da güvenmem zaten.. ama seversem de tam güvenirim.
Güvenmediğim insanı sevmediğime göre güvenmek zor.
sevmek elinde olan bir şey değil sevip de güvenmeyebilirsin kaldı ki soru hangi cümleyi kurmanın daha zor olduğunu soruyor 🤔
Cümle kurmakta ne var ayol Türkçesi olan herkes bu iki cümleyi de kurabilir hahahahsjsjsjfjcj sevip güvenemediğim de olmaz benim ayrıca güven duymadığım insanı sevmem nokta 😎
değiştirme soruyu işine geldiği gibi Allah kocana sabır versin :o
Çen baş edemedin mi benimle pes mi ettin çeeen ajajsjsjdjdkdkfkfkfkfkfkfk
Yok lan kocan ben baş edebiliyorum kocana acıdım baş edemiyordur diye o yüzden Allah kocana sabır versin dedim 😱
Insan istemsiz de olsa birini sevebilir.. ama guven oyle degil, istemsiz olusmaz, dahasi zaman gerektirir, emek gerektirir
Seni seviyorum herkes der ama güven duygusu zor elde edilir ondan dolayı sana güveniyorum demek daha zor
ikiside..
De ayrı çok özür dileyerek söylemek zorundayım aakskdkdkdkf
@Barbiemiyimneyim lan milletin görüşüne salça olma
Aşkı bulduysan ikiside kolaylikla ağzından dökülür
bulmak o kadar kolay mı 🤔
Aramakla olmaz zaten
aramazsan bulmuş olmuyorsun o seni bulmuş oluyor 🤔
Anlık gerceklesmesi en doğrusu
öyle olmuyor mu zaten ☺️
Seni hem seviyorm hem de sana güveniyorm demek zor
iki seçenek var 3. cüsünü kendiniz üretmeyiniz hanımefendi 🤨
Sana güveniyorum demek daha zor