Aşk İlişkileri Hangi dizi karakteri gibi aşık oluyorsunuz? кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Aşık halini hangi dizi karakteri ile bağdaşlaştırırsın?... Hangi dizi karakteri gibi aşık oluyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Ben aşka inanmadığım için olmuyorum. 0 0 Yorumla
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bihter gibi hiçe sayarım kendimi de toplumun değer yargılarını ve kurallarını da. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ezel de ki Ömer gibi aşık oluyorum aptallaşıyorum aşık olunca. O yüzden aşk artık yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dizi karakteri değil de Sedat ın karısı oluyorum ben direkt cehenneme giden onunla 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. dizi izlemem ki 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Herhangi bir diziye aşık değilim, olmam da. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben aşka inanmadığım için olmuyorum.
Bihter gibi hiçe sayarım kendimi de toplumun değer yargılarını ve kurallarını da.
Ezel de ki Ömer gibi aşık oluyorum aptallaşıyorum aşık olunca. O yüzden aşk artık yok.
Genelde kendim gibi aşık oluyorum
Bu tür şeylere pek dikkat etmedim
Dizi karakteri değil de Sedat ın karısı oluyorum ben direkt cehenneme giden onunla
dizi izlemem ki
Herhangi bir diziye aşık değilim, olmam da.
Dizi karakterlerin sığmam ;)
Hürrem Sultan gibi 😍