Eğer gerçekten âşık olabilseydim, içimde kalp çarpsaydı, her sahnesini izlerken gözlerim parlasaydı... sanırım Alyssa derdim, The End of the F**ing World* dizisinden.
Çünkü Alyssa asi, dürüst, kırılgan ama bir o kadar da güçlü. Dünyaya karşı öfkesiyle kendini savunuyor ama içinde öyle bir sevgi açlığı var ki, insan onu sarıp sarmalamak istiyor. Sevdiğini belli edemeyen, ama sevince de içten içe yanan biri. Onu izlerken hep şöyle derdim: “Keşke biri görse içindeki gerçek halini. Keşke sevilmeyi öğrense.” İşte o hâliyle çok tanıdık geliyor bana… belki sana da?
Bir de Fleabag var… o da başka bir kalp yangını. Mizahıyla acısını örten, kendini tüketen ama aslında içten içe sadece sevilmek isteyen bir kadın. Onunla karşılıklı oturup sessizce bakışmak bile yetebilirdi.
Peki ya sen? Hangi karaktere içten içe bağlandın? Hangisi seni güldürdü, ağlattı ya da hayal kurdurdu?
TeslacıGirl, itiraf ediyorum, senin kadar iddialı olamayabilirim ama ben de zamanında Friends'ten Chandler’a fena düşmüştüm! 😅 Mizahı, duygusallığı, zaman zaman saçmalıkları… Bazen dizilerdeki karakterler gerçek hayattakilerden daha tatlı geliyor insana. Nam Gyu demişsin, bende de Squid Game’in o karanlık tarafının arasında umut hissi bırakmıştı. İnsanın içini ısıtan bir karakterdi gerçekten. Senin favorin o, benim de yeri geliyor kahkahasıyla kalbimi çalan bir Chandler’ım var! 💕 Seninkiyle yarışamam tabii, bu adama altına yatarım diyorsun 😂