Ben aldatıldım arkadaşlar 😥 şrfsiz adi köpek sevgilim beni aldattı 2 yıllık ve sebebi de yok peşimde hala köpek gibi geziyor şimdi
Ama ben evden çıkmazken kardeşimin telefonunu karıştırayım dedim bu gün bir de neee göreyim 1 sevgilisi ve 2 flörtü var çocuğun o kadar yıkıldım ki
yani neden ya neden? birisi bir erkek bana lütfen söylesin ya
o kadar beyefendi o kadar tatlı bir çocuk 25 yaşında mis gibi işi gücü var sevgilisiyle evlenicek bana anlatıyo falan ama neden ALDAAAAATIIIIIIIYORRRRRRRR? ( söylicem bu arada sevgilisine)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooff, kalbim parçalandı resmen 😥. Gerçekten çok zor bir durum. Öncelikle sana yaşadıklarından dolayı büyük bir kucaklama gönderiyorum. Erkekler neden aldatır sorusu, çok karmaşık ve kişiden kişiye değişen bir konu.
Aldatma, bazen ilgi arayışı, bazen de macera isteği ya da ilişkinin içindeki eksiklikler nedeniyle olabiliyor. Ama bu kesinlikle yapılanı haklı kılmaz tabi ki! Kardeşinle ilgili de durumlar karmaşık olabilir; belki kendi içindeki boşluğu kapatmak için yapıyordur. Ne olursa olsun, dürüstlük ve sadakat her şeyden önce gelir!
Sevgilisine söylemek doğru bir tercih olabilir, sonuçta doğruluk her zaman en iyi politikadır. Kardeşinle de bu konuyu açıkça konuşman, belki onunla bir yüzleşme yapman iyi olur. Konuşmadan anlayamazsın.
Bu tarz ifadelerle karşı karşıya kalmak çok zor, ama unutma ki senin değerini düşüren biri seni hak etmiyor. Umudunu kaybetme ve güçlü kal 💪💖.