“Sevgilimle aramız gayet iyiydi. Her ilişkide olduğu gibi küçük kavgalar çıkardı, o da trip atar, ben ise düzeltirdim. Düzelttiğimde ‘Gerçekten beni çok seviyorsun sana sahip olduğum için çok şanslıyım seni çok seviyorum’derdi. Ama bu sefer öyle olmadı. 1 yıllık bir ilişkimiz var ve onu hayatımın odak noktası haline getirdim. Her zaman ilgiliyim, onu asla yalnız bırakmadım. Her gün yanında olurum, olamadığım zamanlarda ise telefondan asla iletişimi koparmam. Ona olan sevgimden asla taviz vermem, her zaman sevdiğimi ve ona değer verdiğimi dile getirir, belli ederim. Daima yanında olurum ve tüm sorunları çözmek için elimden geleni yaparım. İstediği her şeyi yaparım. Ondan başka kimsemde yok ve ciddi düşünüyoruz.
Ama her şey 1 hafta önce başladı. Ailemin ısrarları üzerine tatile çıkmaya zorlandım. Aileme gelmek istemediğimi defalarca söyledim ama kabul etmediler. Oyunbozan olmamak için kabul ettim ve uyum sağladım. Ailemde yıllar sonra tatile çıkıyorlardı herkes beraber olsun istemişlerdir diye düşündüm.
Sevgilim, ‘İstemediğin bir şeyi sana zorla yaptırmalarına nasıl izin verirsin, ailende olsa?’ dedi. Durumu anlattım ve en son, ‘Sinirimi bozuyorsun, bazen bu huyunu sevmiyorum bu kadar altta kalma. Neyse, bir şey değişmeyecek tatil iyi gelir, dinlenirsin.’ dedi.
Tatile gittim zaten 1 haftalık ve ailemle beraberdim zaten günümün çoğu evdeydi yine vaktimi ona ayırıyordum ama ona yazarken soğuk davrandığını hissettim. Durumu düzeltmek için sevgimden ve ilgimden taviz vermedim. Canı bir şeyler çekmişti süpriz olarak adresine bi hediye gönderdim.‘Mesafeler olsa bile hala beni düşünüyorsun, seni çok seviyorum.’ dedi. O her mutlu olduğunda bende oluyorum.
Ertesi gün büyük bir sıkıntıyla karşılaşmış ve beni aradı, durumu izah etti. Her şeyi bırakıp durumu çözmeye odaklandım. O da stresli olmalı ki, ‘Olman gereken zamanda yoksun, sinirimi bozuyorsun, hep böylesin zaten, ilgisizsin, bıktım senden.’ dedi. Durumu çözmeye çalışalım dedim ve ona odaklanmaya çalıştım. Ama halledemedik, daha da streslendi ve, ‘Hep böylesin zaten, neyi düzelttin ki? Sana güvenmiyorum.’ dedi.
Ona moral vermeye çalışırken, ‘Beni rahat bırak, boş moral vermene ihtiyacım yok.’ dedi. Sakinleşmesi için yalnız bıraktım ama işler daha da sarpa sardı. Birden geçmişteki sorunları da dile getirdi ve artık bıktığını, bana güveninin kalmadığını söyledi. Çok üzüldüm, ‘Bu sorunları halledelim, madem güvenini sarstım, onarmak istiyorum.’ dedim. Defalarca özür diledim ama o bana hakaret etti ve, ‘İstiyorsan beni bırakabilirsin, ben çok sıkıldım o kadar cok üzüldüm ki duygularımı hissedemiyorum.’ dedi.
Duygusal olarak berbat bir hale geldim. Kalbimden geçenleri yazdım pişman oldumu söyledim ve birkaç gün sinirini azaltmaya çalıştım. ‘Seni affetmek istiyorum ama hala çok sinirliyim ve sinirimi bozuyorsun. Kendini toparla ve aramızdaki bağı onar.’ dedi. Şu an duygusal olarak berbat haldeyim ve desteğe ihtiyacım var. Kendimi affettirmek için neler yapabilirim? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer