İki tarafın da bitti dediği ilişki de, aslında bitmediği aşikar ve bu ilişkiyi kurtarmak mümkün müdür sizce? Mümkünse neler yapılabilir?
Kızlar da taktikler çoktur. Güveniyorum size kızlar 😉
İki tarafın da bitti dediği ilişki de, aslında bitmediği aşikar ve bu ilişkiyi kurtarmak mümkün müdür sizce? Mümkünse neler yapılabilir?
Kızlar da taktikler çoktur. Güveniyorum size kızlar 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç kendiniz boşuna uğraşmayın yoksa daha da çorba olacak madem iki tarafın da bitirmemeye gönlü var direkt en başından bir çift terapisine başlayın ne kadar erken başlarsanız o kadar sağlıklı.
Vermek ajsjsj
Aşk olsun 🥺 daha yaratıcı şeyler beklerdim
İşe yaramıyo zaten 😂
Yarasa da bir yere kadar yarar ztn kullanılıp atıldıktan sonra kafa dank ediyor
Kullanılmak olarak görmüyorum ben bu olayı karşılıklı sonuçta
Karşılıklı elbette ama bitiren kişi kullanmıştır diye görüyorum ben. Onca milli olan erkekler neden milli olduklarıyla değil de tecrübesiz kızlarla evleniyorlar? Sadece kızlar sorun yapmıyor bu durumu, milli olup olmamasını takmıyor yani. Sadece kızlar da var bu anlayış. Çoğunluk olarak böyle görüyorum ben.
Bilmiyorum ama bekaret muhabbeti yapan biriyle olmam ben mesela öne kız ne erkek geçmişi önemli değil. ya erkekler istiyo biz istemiyo muyuz snaki. E yapınca onlar kullanmış niye olsun ki ben de zevk aldım. O zaman ben mi kullanmış oluyorum
Erkek beyniyle kadın beyni farklıdır diye hatırlatma gereğinde bulunmak istemiyorum ama erkeklerde şöyle bir şey var;
Erkekler, arzuladıkları kadınlarla birlikte farklı bir haz alır aşık oldukları kadınlarla farklı. Yani konu sadece onun zevk alıp kullanıp bırakması değil. Konu, ilişki de erkekler arzuladıkları kadınları cepte tutmaları, sadece ihtiyaç gördükleri için, bunu soru olarakta sorabilirsin burada, bir çoğu benim dediğimi söyleyecektir.
Bu konuya da nerden geldik bilmiyorum ama sjsjsj konu bu da değil aslında ama neyse
Aman neyse zevk alıyorum istek duyuyorum sevişiyorum nolmuş. Ayrılınca da kullanılmış gibi hissetmiyorum. Zevk aldım geçti gitti diyorum ajsjjd
Bir şey olduğu yok 🙂 genelleme konuştum. Kimse kimsenin hayatına burnunu sokamaz elbette.
Erkolar kapatılsın ama bizim eve ajshhd yakışıklı manita görünce dayanamıyorum napimm
Ver gitsin
Vericek olsaydım ilişki mi yapardım sizce