+1 yılArkadaşım sakın ha gururunla hareket etme. Bİr gece kalbinde sızıyla kaldığında o saçma gurur seni iyileştirmeyecek. O adamın sesi, huzuru başka hiçbir şeyde yok. şu an üzgünsen ayrıldığında çok daha fazla üzüleceksin. O yüzden ayrılmayı kafadan at ve neler yapabileceğine bak. Onu az çok tanımışsındır. En çok nelerden etkilenir, hayran kalır? Bunları güzelce düşün. Bitme noktasında bile olsanız senin çabaların ona sevgisini hatırlatacaktır. Şefkatle yaklaş, her zaman yanında olacağını hissettir. Başka bir şehirdeyse süpriz bir kargo gönderebilirsin. Aynı şehirdeyseniz romantik bir hediye olabilir. Örneğin fotoğraflarınızdan oluşan bir albüm ona güzel günleri hatırlatacaktır. Ben bunları yapamam diyorsan da gecenin bir vakti ara ve konuşmasına fırsat vermeden onu sevdiğini söyle, defalarca. Ardından şiir okuyabilirsin kabiliyetin varsa. Ya da iyi ki varsın, sadece bunu söylemek için aramıştım de. Erkekler şefkati çok severler. Sevecen ol. Eğer ayrılırsanız kurtarma şansın hiç olmayacak o yüzden bu dediklerimi dinle. Ayrıca o yazmadan yazmam, hep ben mi yazacağım triplerine girme. Unutma o sevdiğin adam :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende oyleyim insan karsindakinin sesini duymak istiyor , sevdigin insan sana hep vermis hep vermis sevgisini ama verdigi sevginin yerinede senin sevgi vemen lazim , o boslugu doldurman lazim ki saglam olsun iliskiniz. Yoksa insan ne kadar cok severse sevsin ne kadar cok kaybetmekten korkarsa korksun bir sure sonra hakikaten yoruluyor. Seninle kavga etmesinin tel sebebi var o da " sen sevmesini bilmiyorsun" zaten yazdigin kelimelerden de belli bu.
Yapacagin sey seviyorsan sevgini belli edicek kelimeler soylemen yazman , iki dakika sesini duymak bile psikolojik anlamda mutlu ediyor rahatlatiyor insani. Ara ve pisman oldugunu cok sevdigini soyle gerekirse anlamasi icin gunlerce soyle eger seviyorsa dayanamaz sana ztn, sevmiyorsa yapicak bisiy yok013 Yorumla
Soran+1 yılEvet belkide ben sevgimi tam olarak gösteremiyorumdur senin dediğin gibi oda bunu bekliyordur benim çaba sarfetmemi. Ben onunla konuşurken böyle beynim duruyor aklım gidiyor hani o konuşuyor bende konuşmak isityorum ama böyle beynim dönüyor boş boş bakıyorum ancak duvara. Ve ben gercekten düzelmesini isityorum ama ne konuşacağımı bilmiyorum. Buda belki korkmadan geliyor yani bişey yapmazsam gider diye düşünüyorum ve Buda beynimi donduruyor yapacak söyleyecek birşey bulamıyorum.
- +1 yıl
yoruluyor he bak sen :)
Soran+1 yılYoruluyor:)
- +1 yıl
konuştuğun benım hatunda ondan şettırdım :)
Soran+1 yılAnlamadım hatun derken?
- +1 yıl
bitter deyim benim hatun deyim bitterimin aklını bulandırma deyim :)
- +1 yıl
Şimdi sen niye girdin araya :P biz kıza kıza konuşuyorduk burada :)))) @GENETİKKIYAMET :P
- +1 yıl
olsun gülüm senın aklını bulandıracak :))
- +1 yıl
Soran arkadaşım sen harbi aşıksın :) belki farkında değilsin bunun ama aşık olanlar sevdiğinin sesini duyduklarında kaskatı olur onu arayamaz arasa ne diyeceğini bilemez saçmalar ve bu saçmalamayı karşı taraf yanlış anlar sanır , aptal göründüğünü sanır :) ama eğer o adam aşkı biliyorsa kendisini konuşarak seni rahatlatır ve asla aptal görünmezsin karşı tarafın gözünde tam tersi çok tatlı görünürsün bence çünkü aşıksın sen :)
Bende öyleyimdir , normalde vıdı vıdı konuşkan bir insanımdır ama aşık olduğum kişiyle konuşurken kelime bulamam bulsamda saçmalarım asla kendim gibi olamam rahat konuşamam kasarım kendimi telefonu kapattıktan sonra kendime gülerim :) ama işte bunun adı aşk :)
Karşı taraf benim da benim gibi olunca bu benim çok hoşuma gidiyor :)) - +1 yıl
Benim aklımı kimse bulandıramaz , yeterki ben senin beni sevdiğinden emin olayım :) ki eminim de..
@GENETİKKIYAMET :)
Soran+1 yılHemde kendimi öyle aptal hissediyorum ki dediğin gibi telefonu kapatınca kendime kızıyorum manyak salak niye konuşmuyorsun diyorum kendi kendime. bir insan titrer mi ben titriyorum. Ilk günler dedi beni sevdiğinden böyle işte heyecandan ama şimdi sıkılıyor bu duruma * benim elimden değil sesim ağzımdan dışarı çıkmıyor böyle boğazımda kalıyor. Ve evet aşığım ona ilk ki böyle birşey başıma geliyor. Yoksa normalde konuşkan biriyimdir.
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun ne diyim , heyecanini atmaya calis yoksa sevgini ifade edemedigin icin yanlis anlasilirsin
Soran+1 yılSağol hayırlısı ne diyelim :)
hıc yorma kendını yama yaptıgın yerden yırtılır yıne.. baktın olmuyor zorlamayacaksın bedenıne uygun olanı bulacaksın.. ya elbıseyı yırtarsın ya bedene zarar verırsın aksı durumda..
317 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yorum olmuş Sağol
Soran+1 yılSağolun inşallah hersey bir gün güzel olur
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılTitanik veda sahnesi misali.. Bırak suya gömülsün ilişki. Yorma kendini. :):
3.bp.blogspot.com/.../...qg1qez43mo1_500_large.jpg92 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir misal :)
- +1 yıl
:):
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılBen anlamıyorum, valla aklım almıyor, bir kaç sene evvel kız arkadaşıma hesap sorup iki homurdanmıştım, sonra da biraz azar kaymıştım. suçlu ben oldum, nasıl atarlandı hemde nasıl anlatmam. (tekmeyi yedi kıçına son tartışmamız oldu o ayrı) Demek ki daha sert olmak gerekiyormuş. Ağzımdan tek kelime argo ya da küfür gibi bir söz çıkmamıştı. Bundan sonra kızlara pata küte girişeyim bari :) şu an sen bir uyuşturucu bağımlısı gibisin, zarar veriyor sana bu da hoşuna gidiyor. bence kendini ezdirme, hak ettiğin saygı seviyesini sen belirlersin bu hayatta. sevgi mi eziyet mi belli değil. ama şu da bir gerçek, o adam da senden biraz çaba görmek istiyor, konuşçak bişeyim yok diye aramaman, ya da mesaj atmaman çok saçma.. saçma bir konu da olsa gün içinde konuşabilirsin. gösterdiğin ilgi miktarını arttır, yoluna girer sanırım...
08 Yorumla
Soran+1 yılBen onun benim çaba sarf etmemi istediğine inanıyorum ya da öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum sen nasıl yorumlarsın.
Senin sevgilin ve ben ayrı kişiliğiz yani aynı değiliz bütün kızlar farklıdır yani öyle pata Küte dalma :) sonra gelip senin yüzünden dersin :D :D- +1 yıl
Bence de öyle yap, ilgi göster, biraz üzerine duş, poh pohla, aslanıM kaplanım de gazını al bişeyi kalmaz hergelenin. Ama safinaz gibi teemeeeell erkegiiiiim diye bir ses cikmasin :) kihiki kihi. Coh eglendim burada kendi kendime, tabi sizin durumla alakası yok bunun yanlış anlama sakın. Hayır bundan sonra kız arkadaşlarimin ağzına kürekle vurucam. Sorumlusu sensin Gizli!!! =)
Soran+1 yılpohh pohhliyim tabi ama sonra kıçı kalkar olan bana olur :) tamam kürekle vur Ağzına ağzına al havaya fırlat ama yakalama bırak düşsün. Şiddetli bir şekilde sev ama sorumlusu ben olmayayım lütfen :)
- +1 yıl
Yok be gizli, ne alakası var. Erkek arkadaşın kız gibi olsa kalkar bir tarafı diyecem de o da değil. Bişey olmaz bilir yerini. Sen istersen 2 dakika da indirirsin. Ben gördüm sende o potansiyeli. Sen ilgilen akışına bırak, koyver gitsin. Mutluluklar dilerim gizli. Sende bana iyilik yapmak istersen 1.85 civarında bir kız görürsen gorucu usulü isteyebilirsin ;)
Soran+1 yılSağol herkes mutlu olsun bu Dünya'da. Tabi bulursam isterim senin için hatta direk Yüzüğü takarım yani ;)
- +1 yıl
ağzımdan tek küfür çıkmadı diyip arkasından tekmeyi yedi kicina diye konuşmak. kız yatsın kalksın dua etsin senin kafandaki birinden kurtuldugu için. çünkü belli ki sadece ilişki kurarken sahte bir nezakete sahipsin ama ruhun bambaşka bir ayılığa sahip. kusura bakma doğruya doğru. çok rahatsız olduysan yorumu sildirtirsin ama silinmiş olması senin öyle olduğun gercegini degistirmeyecek.
- +1 yıl
@indirimdekipanolon sen argo ile küfür arasındaki fark i ayırt edebilecek yaştasin diye tahmin ediyorum. zaten bunları yüzüne söyledim o şekilde ayrılmıştır.. Kaldı ki "kicina tekmeyi yemek" bir atasözü olarak ta kullanılır. Bak bu da bir link. Al bak sende :)
atasozlerideyimler.com/.../41486
beni neden ayilik la itham ettin anlamış değilim.. Benden kurulduğu için şanslı mi değili bilmiyorum. Ama mutlu olmasini umid ederim.. O da senin gibi birden parliyordu.. - +1 yıl
@indirimdekipantolon
iliski iki tarafi denemek veya tek tarafin alttan alacagi bir oyun degildir. Hele iliskinin icerisinde saygisilik varsa direk oradan uzaklas. Sevgiden daha onemlisi saygidir. Kufur ettigini soylemissin. Bir omur boyunca sana kufur ederse alttan mi alacaksin yani? Bence yapilacak en guzel sey. Ona bir mesaj at ve bunun bir oyun degil gercek bir iliski oldugunu soyle. Eger gercek bir iliskiyi tasiyabilecek kisilige sahipsen devam edelim. Degilsen bir daha karsina cikmamasini veya arkadas olarak kalmayi soyle. Bazen kalple degil beyinle davranmak insani gelecek hayatinda mutlu eder.
20 Yorumla
+1 yılbir ilişkide saygı seviyesini farkında olmadan siz belirlersiniz, 3 aylık bir ilişkide birinin size küfür etmesine tahammül edebiliyorsanız ortada kurtarılmaya değer bir ilişki yoktur, üzgünüm. Zamanında aynı hatayı yapmış biri olarak konuşuyorum, dikkate almanızı öneririm. Aynı şekilde sevgiliniz ilk kez "x kişiyle görüşmeni istemiyorum" dediğinde o kişiyle görüşmeyi keserseniz bunun ardı arkası kesilmez, deneyebilirsiniz. Bir kere sözünü geçirebildiğini fark ederse her şeyi yapmanızı isteyecektir, yapmak zorunda değilsiniz ama yapmazsanız suçlu duruma düşeceksiniz. Siz tek başınıza bir bireysiniz, hiçkimsenin size küfür etmeye, ne yapacağınızı söylemeye hakkı yok. Sırf kaybetmemek uğruna bu konuda fedakarlık yapmayın. Gitmesi gerekiyordur belki de.
10 YorumlaBende 3 senelik iliski bitirdim bu yuzden, seven insan her turlu cabalar, illa kendini degistirmek zorunda degilsin, bende telefonda konusmayi sevmem, benim icin "neredesin, geliyorum" disinda pek bir sey ifade etmez ama daha 3 ay olmus canim gayet yeni bir iliski, siz 6-7. Aylari bitirince daha cok konuscak seye sahip olacaksiniz, ama her seyi sana yikiyorsa olmaz, kendiside biseylerin sorumlulugunu alsin duzeltin ama senden bekliyorum diyipte soguk soguk cevaplar veriyorsa ben sana diyeyim umudunu kes, cunku bende 3senelik bir seyi bu yuzden bitirdim. Kufure hakaretede boyun eyme, sen kadinsin, emin ol senin sahip oldugun her ozelligin, onunkinden daha yuksek ;)
00 YorumlaBenim 5.5 aylik bir iliskim var ve gercekten sizin iliskinizdeki gibi gunler gecirdik, bana kufur etti alttan aldim onun istediklerini yaptim ama bende en sonunda bir daha saygisizlik asamasinda olunca hayatimda olmicagini soyledim. Ya gercekten seni sevdigine inaniyosan; caba gosteriyo ve hissettiriyosa sende cabala ama herseyi senden bekliyosa 3 ay bile iyi dayanmissin. Ve şu an burada yazilanlari pek umursama cunku senin iliskinde hissettiklerini biz anlayamayiz kendin kararlarini vermelisin en kotu ihtimalle onu karsina alip herseyi oldugu gibi anlatip ondan gorus almalisin ve ondan vazgecemeyecegin hissini sakin ona verme cunku ondan guc alip seni kaybetme korkusu yasamaz.
20 Yorumla"o bana küfür etse de" dediğin yerden sonrası cidden pek anlan ifade etmiyor. Ayrılmanı tavsiye ederim. Saygı ilişkide olmazsa olmaz bir unsurdur. şu an bunları yapandan gelecekte daha azını bekleme aksine fazlası olacaktır. Bitmesi hayırlı olacaktır. Karar senin, hakkında hayırlısı olsun.
35 Yorumla
Soran+1 yılişte o benim saygı göstermemi kendisi ne yaparsa yapsın sinirli yapısına veriyor Buda beni deli ediyor. Erkek egosu işte... :/
- +1 yıl
Erkek egosu değil bu, çok vahşi hayvanlarda var bu sadece. Ve aynı şekilde eğitimsiz insanlarda. Eğitimden kastım okuduğu okul falan değil. Kültürel olarak eğitimsiz yapısından bahsediyorum. Dediğin gibi bir durum söz konusu değil. Mantıklı düşünüp karar ver, ömrünün geri kalanına da yazık etme bence.
Soran+1 yılevet Sağol yorumun için düşünücem :)
Soran+1 yılÂmin cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
+1 yılOncelikle sundan emin ol onu gercekten seviyormusun, o seni gercekten seviyormu ve yaptiklarina degermi ondan sonra bunlarin cevabi eger olumluysa cok caba gostrrmen gerekir mesela;
#. hep suyuna git ama ipler senin elinde olsun fazla simartma
#. yalan soyleme erkeklerde kadinlar gibi sevdiklerinin durust olmalarini isteyen mahlukatlardir
#. kucuk capli suprizler yap kek kisir borek falan senin hamaratligini gorsun
#. beraber bolca vakit gecirin guzel aktiviteler yapin
#. onu guzelliginle kendine yeniden asik et
NOT:halende boyleyse o cocuk seni sevmiyordur ya da falan filan...02 Yorumla
Soran+1 yılKendi sevgimden eminim onun beni sevdiğindende ama belirttiğim gibi uzağız ben yurt dışındayım. Hamarat kızımdır ama yakın olmadığımızdan böyle sürpriz yapamıyorum. Ve onun dediği bişey var ben güzelliğe bakmadım baksaydım yakından birini isterdim. Evet güzelsin fiziğin falan ama ben senin huyunu, terbiyesini, sabrını vs vs sevdim dedi. Zaten genelde suyuna giderim ve yalan söylemedim bu güne kadar. Bana sorular sordu hepsine dürüstçe cevap verdim ve hatta bir kere doğruyu dedim diye sinirlendi. Oda öpüştün mü sorusuydu bende doğruyu dedim oda bana bu konuda hayır demen gerekti her ne olursa olsun. Ben dürüstlükten yazmayımdır her zman. Kaybedeceksemde doğrularımla kaybederim
- +1 yıl
Durum zor ama imkansi degil oncelikle ona sor neden benle ayrilmak istiyorsun?
Sonrasina bakariz
Bende de boyle bir durum olmustu... İlgisiz soguk davraniyosun derdi hep bana... Hatta ayrildi bu yuzden... Cunku ben ona ne seviyorum diyebiliyodum ne de aşkim bitanem gibi kelimeler... Seviyosan ilgili ol ve kaybetme derim ben sana... Ben şimdi cok pismanim elimde tutamadigim için..
10 YorumlaBence milletin bitir gitsin, giderse gitsin, uzatma gibi laflarina bakma dişardan soylemek kolay cunku bende yasadim biliyorum herkes bosver gitsin takma derler laf yapmak akil vermek kolay yani akil verene onun hayatini sorsan seninkinden beterdir ki zaten cogu seyi sende biliyosundur ama uygulamaya gelince bir turlu olmaz o yuzden gercekten seviyorsan elinden geleni yap diyelim ayrildi senden Allah korusun ama yinede için ferah olur ben elimden geleni yaptim dersin ama cabalamazsan ve ayrilirsa daha cok aci cekersin kufur falan onlarida sinirle soylemistir cok da alttan alma ama isler duzelince sende ona yavas yavas çektir hayati gorsun biraz ve cabalamakta falan seni kucuk gostermez milletin lafina aldirma herkes boyle
10 Yorumla
+1 yılseven bir erkek sevdiği kıza küfür etmez.. nasıl biri olduğunu bildiği halde seni böyle zora sokuyorsa, bırak gitsin.. benim de sevgilim vardı 1 seneden fazla beraberdik ama hafta da en az 3 defa kavga ederdik.. ilk başta iyi hoştu da sonraya doğru fark ettik ki yürümüyo..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru ben kendi içimde ne kadar yorulduğumu anladım
Aynı şeyler benimle başıma geldi eğer onun gerçekten seni sevdiğine ve sana aşık olduğhna inanıyosan elinden geleni yap mesela küçük süprizler yapabilirsin veya onu sevdiğine ona hissettirmelisin veya güzel şeyler söylebilrisin ama eğer seni sevdiğine inanmıyosan hiç kendinii yıpratma kendi yoluna de.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma aramızda mesafeler var ondan dolayı öyle sürpriz ya da özel şeyler yapamıyorum. Uzaktan bu nasıl olucak bilemiyorum.
Soran+1 yılEvet başlamak ne kadar doğalsa bitirmekte gayet doğal
+1 yılBak canm benm.3 aydir birliktesiniz amma bu kisa muddetde cok kavga etmisseniz isin bayaa bir zordur... Seven erkek çabala falan demez! Ask iki kisinin çabasiyla aşka dönüşür zaten. Tek kişi çabalarsa sıfır sıfır elde var sıfır durumunda olursun... Bn biwey yapmicam cabala diyosa ask konusunda subhelendigi ve ya tam sekilde kafasina oturmadigi sorulari , sebebleri vardr.
bak canım ustune dusme. ustune dusersen kendini çekecektir. amma geri cekilirsen onu umursamiyormus gibi olursan o kadar cok ustume duser... Asik insanlae bir birine uzak olmaz, en azndan dayanamaz, sevdigin cocugun askini gozden gecir derim ben. Cunki hic bir erkek sevdigi kizin yaninsa kufur etmez. Aslaa olmaz bu. Iyi dusun.01 Yorumla
Soran+1 yılsana bir şans verdim sana kalmış seni isteyip istememem. Ayrılalım diyor karşı çıkıyorum sonra tamam diyince deli oluyor senin aşkım bumu diyor ben ayrılmak istemiyorum ama sen benim seni mutlu edemediğimi söylediğin için geri adım atıyorum diyorum. Aslında uzun hikaye. Çok şeyler oldu kısa süre içinde
Erkek kısmının üstüne bu kadar yük verirsen taşıyamaz tabi, sen sadece hiç bişey olmamış gibi onunla samimi konuşmaya ddevam et ve deki " ben ilişkimizi bunlarla zedelemek istemiyorum senide kaybetmek istemiyorum bende artık yeterince caba göstericem seninde yardımınla engelleri asicaz" de bu onun cok hosuna gidecektir
07 Yorumla
Soran+1 yılAma o sen tek yapıcaksın bu defa ben sana yardım etmicem hatta ne kadar dayanıklısın onu görücem dedi
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam peki sen olsan ne yazardın sevgiline mesela konu olarak ilişkini kurtarmak için
Soran+1 yılYazdım canım zaten oda istemiyorsan son bir şans verdim dedi :/ Allah mutluluğunuz artırsın nice nice seneler geçirirsiniz inşallah :)
Soran+1 yılAmiiiin
+1 yılGereksiz yere sıkıntıya girme senden mi görcekmiş :D ya bu nedir ben anlamıyorum abi ne gerek var bir adamla bir ilişkiye başlamadan önce sana ne verebilir bir düşün boş işlerle ugraşma sana ne vaad edibilirki bu insan seni sıkıntıya düşürmekten başka napıyoki sana
00 Yorumla
+1 yılBen bir şey yapmicam senden çaba görücem derken ilişkiyi tek başına mı yaşıyorsun o nasıl bir sözdür. Hep alttan aldığın için ego tavan yapmış nasılsa sen yine alttan alcan uğraşıcan onu düşünüyorsa demek ki. Olmuyorsa yıpratma kendini derim. İlişkide her şey karşılıklıdır. Olduğu kadar.
00 YorumlaHiçbir şey yapma. Bende senin gibiyim. Konuşkan biri değilim, ne konuşacağımı bilmiyorum. Eski sevgilimde aynısını bana yapmıştı. Çabaladım.. Site hazırladım, yanına gitmek için işe girdim... Sevinmesi gerekirken bana kızdı ve böyle yaptığım için üzüldüğünü söyledi. Elimden gelen buydu yani başka ne yapabileceğimi bilmiyordum. Yaptıklarımıda beğenmedi. Boşver değmez.
00 Yorumla
+1 yılBen cok fazla cabaladim... inan ki hicbir işe yaramiyo! Yaptiklarim cabaladiklarim ilişkiyi kurtardi evet ama en fazla 1 ay sonra eski halimize donduk. yine cabaladim yine kurtardim ve yine sil baştan... yani ne yaptimsada beni bekleyen bu igrenc sondan kurtulamadim. sende benim gibi yapip uzatma
00 YorumlaBende ugrastim benim iliskim kurtulamadi
Ama sen ustune gitme birak ne isterse yapsin ama ara sira seni ne kadar sevdigimi biliyorsun degilmi de
Son çaren: hasta olup hastanelik ol falan sonra arkadaslarina de ki ona senin yuzunden hasta oldu desin. Ben boyle yaptim ise yaradi cocok vicdan azabindan senden vazgecmez00 YorumlaBende 2.5 aydır biriyle birlikteyim mesajda çok iyiyim ama telefonda konuşurken veya yan yanarken çok konuşabilen biri Değilim ama bunca zamandır hiç ayrılık aşamasına gelmedik ve bir kere bile ikimizde Saygısızlık etmedik. Bunca artık sizinki bitmiştir küfür etse bana alttan almazdım ben
00 YorumlaKüfür düzelecek şeydir ve sinirle olan şeydir benim nişanlımında sık yaptığı bir şey çok ayıp ama sonra pişman oluyor bir ilişkide iki kişinin dayanışması olması lazım. O olmazsa o aşk ayakta durmaz. Bitir bir o zaman ararsa seni gerçekten seviyordur ve dayanamadığı için arıyordur. Aramazsa sonuç hüsran dene gör.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yok yakınken vazgeç. Aynı durumu bende yaşadım ama 2 sene sürdü şu an çok pişmanım. Seni gerçekten sevse bırak küfür etmeyi aptal bile diyemez onu da geçtim ilişkide sadece senden bişey beklemesi aptallık. O senin için ne yaptı bugüne kadar onu bir düşün? Kendini kaptırma ve bitirmeye bak daha karşına çok kişi çıkacak geriye dönüp baktığında şu an üzüldüğün duruma güleceksin
10 YorumlaDışardan birinin yorumu bu konularda etkili olmaz aslında bana kalsa sana önerim bitme aşamasına gelen bir ilişki ne kadar kıyıdan çekersen çek bir zaman sonra yine o kıyının ucuna gelir zorlama derim ama biliyorumki bunu yapmakta kolay değil o yüzden kendi düşüncelerinide göz önünde bulundurup kendin ve sevgilin için en iyi yolu seçmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. ne konuşurdunuz neler konuşulur bunun bir standardı yok. seviyorsan zaten bir şekilde konu bulunuyor konu konuyu açıyor. çocuk senle konuşmak istese zaten konuşacak şeyler bulur o arardı seni. her ne kadar aşk maşk desenizde uzaktan aşk olmuyor bitmesi ikiniz içinde en iyisi olacaktır
022 Yorumla
Soran+1 yılMesafeler engel değildir Aşka?
Soran+1 yılTabi oda bir bakış açısı :)
Soran+1 yılBak sen bir erkeksin ve düşün bir kız senin için bir Sürü çaba harcıyor sen onun kıymetini bilmez misin? Evet yanında olanı herkes sever ama uzakta olanı sevmek zor ve sevgi ağaç gibidir Özlemde suyu böyle düşün bide?
- +1 yıl
bunun erkeği kadını yok. her cinste aynı. sen değer verdikçe karşındakini kaybedeceksin bu değişmeyecek. ne zaman süründüren olursun kıymete binersin. bende senin gibisini arıyorum. benim için çabalasın uğraşsın benim onda birim kadar benle ilgilensin ama yok olmuyor. hep bırakıp gidiyorlar. şunu da unutma senin karşına sen gibisi çıkmayacak hep azıyla yetineceksin
Soran+1 yılAradığımızı çoğu zaman bulamıyorum ve olduğuyla yetiniyoruz evet haklısın. Değer Kıymet bilmiyorlar ancak egolarını tatmin ediyorlar. Sen benim gibiymişsin ya :)))
Soran+1 yılAlıştırıyorlar çünkü daha sonra tam önceki halinde birisi çıkıyor ama sen değilmiş oluyorsun böyle b*ktan bir durum yani😅😅
Soran+1 yılYok ilginin alakanın Değerini bilmiyorlar :)
Soran+1 yılSende haklısın :))
Soran+1 yılBende o tercihi isterdim ama şimdilik haklıyız kısmet bizede sırıtır belki birgün :D
Soran+1 yılTabi tabi kesin 😊😊
Soran+1 yılNe olmaz mı :)
Soran+1 yılTakip ettim seni mesaj atamıyorum
Ya allah askina bakalim bu iliski icin ne kadar dayaniklisin ne demek ya o kim kopek affedersin? Sen zaten elinden geleni yapmis dayanacagin kadar dayanmissin kufur etmis onu yapmis bunu yapmis simdide boyle yapiyor kiz bildigin ego tatmin ediyor adam ben elimden geleni yaptim de bas g*tune tekmeyi gitsin niye vaktini onun gibileriyle harciyosun unutulur gider zamanla yazik etme kendine ya soyleleri icin seviyorsan bile su yaptiklari yuzunden zamanla nefret edersin bak gorr
03 Yorumla
Soran+1 yılBanada biraz ego tatmini gibi geliyor ama sevdiğim için sabrediyorum 😔😔
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım aynısını bende yaşadım ve eğer sen bitirmezsen o bitirecek çünkü bu ilişki bitmiş. Ben çok acı çektim bir süre kendime gelemedim ama sonra mantıklı düşünmeye başlıyorsun ve sen şu an sevdiğin için mantıklı düşünemiyorsun. Benim elimden gelen bu seni seviyorum ama göremiyorsan bitsin diyeceksin yapmazsan üzüleceksin.
00 Yorumlaaynı durumda 2 sene idare ettim şimdi birbirmizi görünce en azından ben tiksinerek bakıyorum. küfürler mi etmedi kısıtlamadı mı dayak mı yemedim gene peşinden gittim en sonunda tiksindim resmen sonun muhtemel seninde bölye olacaktır uzak dur olmuyosa boşver üç ayda ne küfrü ne kavgası?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKirilan bardak misali... bence bosver canim. zaten bu iliski yürüsede hep celiskili yürür.. alin yazinda elbet baska birisi yazilidir.. belkide allah seni onunla imtihan ediyor... sen yapacagini yapmissin canim. hep altan alirsan ezilirsin. Yol ver gitsin.
00 YorumlaKısılıkler degısmez, degıstırmemelı kımse ıcın, senı bole kabul edemıyosa cok mutsuz olursun ılerde, ıcınden geldıgı gıbı davran, hala sonuç alamıyosan yol yakınken don, evet sevınce ayrılık zor, ama yıllar geçtikçe sahada zorlaşır, dıkkatlı ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yazini kendin okursan sakka gibi oldugunu anlarsin. Sabah mj yolluyiesun o cevap vermeden yazmiyorsun (cok dogru yapmissin) ve o buna kisiyor.
Küfür zaten en büyük yanlislardan...
Birak dert dolu sevgilin olacagina sevgilin olmadina üzül...00 Yorumla
+1 yılÖncelikle beyfendiye müthiş bir özgüven vermiş, alttan almalarınız. Ve '' nasıl olsa beni seviyor, ne dersem sindiriyor, kabul ediyor, benden vazgeçmez'' mantığıyla duygularınızı sömürüyor. Üzülerek söylüyorum ki; kendi değerinizin farkına varın ve değerinizi düşürmeyin. Eminim çok daha sağlam ve güzel bir ilişkiyi hakediyorsunuz. :)
10 Yorumla
+1 yılBence sen sadece biriyle olmak için onunlasın bir erkekle ya da bir kadınla konuşacak birşey bulamıyorum dediğin an zaten caba gerektiren bir ilişki kalmamış demektir ortada bence senin ki çamura düşüp kurtulmak için debelendikçe aslında batmak gibi birşey zaten adamın sana davranışından belli
10 Yorumla3 ay ve küfür müz birak birak hiiic ugrasma daha cicim aylarinda saygisi yok sana. Kendine olan saygini dusun. Sen degerli degilmiain de deger vermeyen biriylesin.
10 YorumlaHep alttan alan taraf sensin galiba anlattığına göre. Bana kalırsa zaten ayrılmayı göze almış biri kendini boşa yorma seven insan karşısında ki insana bile bırakmaz bu durumu. Her neyse azıcık aklın varsa yol yakınken kendini daha çok kaptırmadan bitir ne kendin üzül nede o
00 YorumlaAfedersinde neden kiziyormus ne bekliyor yazmissin iste ardindan bin kere daha yazmani mi bekliyor oyle mi cevap vericek sana. Senden caba gorucem bakalim bu iliski icin ne kadar dayaniklisin demekte ne demek? hayir yani ettigi kelimelerin hepsi sinir bozucu. Aslinda asil cabalamasi gereken kisi o. Sana küfür edip biseyler soyleyip sen bunu alttan aliyorsan sorun sende degil ondadir. hicbisey yapma derim sen bilirsin yinede
00 Yorumla
+1 yılYa havleee erkekler normalde sussun çok konuşmasın isteeer seninki de konuşmuyosun diye rahatsız anlamadım ki :) eğer seviyorum ayrılamam diyosan kendimi zorla biraz ilgiye boğ onu mesaj at sürekli yaz nerdesin napıyosun niye benle ilgilenmiyosun ara sor ne biliyiiim :) zaten o bir süre sonra bunalıp kendi konuşmaktan kaçıcaktır :) daha yenisiniz keşke dememek için dene bakalımm
00 YorumlaValla konusamiyorum diyosun bir dusun yani simdiye kdar herkesle konustun ona bulamiyosun hevesti bence yoksa hersey yolunda ilerlerdi ayrintilarin onemi olmzdi bide bu tarafindan dusun.
00 Yorumlaboşver seni gerçekten sevse çabalamayacağım sana bıraktım falan demezdi daha 3 ay olmuş önünüzde ne kadar zaman var seni yıpratan bir ilişkiyse vazgeç sen de çabalama derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok fazla dikkat ceken tuhaflik var onu zaten diger uyeler de sana soracaktir, benim soracagim ise sana küfreden bir adamı kaybetmemek için neden çaba gösterdiğin. bu adamın seninle olmaması saha hayırlı zaten.
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirli bir yapısı var onun yani bunu bana biz başlamadan ilişkiye söyledi eğer böyle kabul edersen başlasın dedi bende kabul ettim.
Cevap sahibi+1 yılneden, kum torbası olarak kullanılmak hoşuna mi gidiyor?
Soran+1 yılBu baya ağır oldu...
Cevap sahibi+1 yıluzgunum ama ağır olmasaydı durumuna asla uyanamazdin.
Soran+1 yılKum torbası olmak istemem tabi ama o bana zaten böyle bir karakteri olduğunu başlamadan söyledi ve ben kabul ettim sonra vaz geçmek ne bilim bana göre değil sonuçta başta kabullendim yani ve bunun sonunu getirmek isterim. tabi dieceksin senin kendine Saygın yok mu gururun falan ama ne yapayım olduğu gibi kabullendim başından
Cevap sahibi+1 yıllütfen silkelen ve kendine gel genç arkadaşım. sen dürüst ve başladığının sonunu getirecek kadar delikanlı bir kiz olsan da, maalesef karşındaki öyle değil. yani hem sana kötü davranan hem de cabalamazsan biter diyen bir adamdan sana ne yar ne de eş olmaz. eşi de illa evlenecek miyim diye düşünme, senin dengin olan sana eştir. zaten senin kadar doğru olan bir adam da geleceğini düşünerek hareket eder. ne işin var allasen bu adamla. anan baban kiyip da senden bir bardak su isterken ricada bulunurken, elin adamının kufrunu kahrini çekmeye neden bu kadar meraklısın?
Cevap sahibi+1 yılkiyamayip da*
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılhaklı olmam bir ise yaramaz eğer sen harekete gecmeyeceksen.
Soran+1 yılOturup düşünüp tartmam gerek
Cevap sahibi+1 yıllütfen. koluna takip ailenin karşısına çıkartamayacagin hiçbir adam için düşünüp kafanı yorduguna bile değmez.
Pili bitmek üzere olan diye okudum.. Buda hoş bir örnek aslında. Pili bitmeye yakın bir oyuncak araba nasıl çalışmazsa ilişkide öyle durur. Yapıcak birşey yok pilleri değiştiriceksin.
00 Yorumla
+1 yılsenın nekadar cabalayabılcegını görmek istemiş önyargılı davranma böyle bişeyi söylemesi gayet doğal tabi bunu uzatmadıgı sürece. Sen herşey yolundaymış gibi davran biras üstüne düş abartma bunu tabiki eğer ilşkiniz düzelmezse yapcak bişi kalmamıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüğüm için burada birilerinin fikir vermesini istedim. Ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum hata yapmaktan korkuyorum açıkçası hani düzelteyim derken herşeyi berbat etmek istemiyorum. Sen olsan nasıl konuşurdun ya da konuşman nasıl etkili olur.
- +1 yıl
normal şekilde konusurdum aramızda hiç bir sorun yokmuş gibi
Soran+1 yılHiç bir sorun yokmuş gibi konuşuyorum normal ama ben biraz daha etkili olmak istiyorum hani desin evet vay be ne biçim konuştu gibisinden :)
- +1 yıl
öyle bişey demesi için cabalama
+1 yılTek tarafli caba beklenen ve gosterilen iliski zamanla yitip gidecektir zaten. Kendini sorumlu hissetme. Nasilsan oyle davran
00 Yorumla
+1 yılona olan ilgini belli etmelisin fakat onu sıkmadan. saçma sapanda olsa rasgele bir konu ac ve konus
00 Yorumla1 bitmek uzere ise kurtarilmamasi daha saglikli 2 daha cicim aylarinda bu tip sorunlar varsaa yolla gitsin
00 YorumlaBitmek üzere ve sen bunun farkındaysan yapacak pek birşey yok bu saatten sonra, önüne bakman gerekecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence o seni sevmiyor gibi geldi anlatıgına göre illede çabs gösteriyim diyosan kavgadan uzak durun başka şeyler konuşun gül eğlen kavgadan uzak oldun baktın böle yapıyo muhatap olma
00 Yorumla
+1 yıl3 Ayda bu kadar yıpranma yetmedi mi sana? Hani o büyük aşk sevgi tutku var ya herkesin dilinden düşmeyen bana göre göreceli geçici bir duygu en önemlisi saygıyı bitirmemek...
00 Yorumla
+1 yılGarip gelebilir ama seks. İnsanı birbirine gerçekten bağlıyo daha çok sahıplenme daha cok güven duygusu hissettiriyo
01 Yorumla
+1 yılBence ayrılın ortada ilişki kalmamış tek kişilik çaba olmaz senin utanıyor ya da ne yapacağını bilmiyor olmanı anlayıp ona göre davranması gerekir kendini boşuna yıpratma hiçbirşey sonsuz değildir 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç bir şey sonsuz değil ben öyle olması için uğraşıyorum ama karşımdaki bu çabayı görmeyince böyle yardım istedim ama Sağol 😊😊😊
- +1 yıl
Rica ederim her zaman ☺️
+1 yılCanım o seni mutlu edebilecek biri değil bence. Karşı taraftan çaba beklemek , adım atmamak sadece ego tatmin etme yolu şüphen olmasın...
00 Yorumlazorlama arkadaşım kendini zaten bitmesini istemeseydi bu duruma getirmezdi olayları seni tanıması lazım anlayış göstermeli konuşamama durumunu
00 Yorumlabana küfür etse demişsin bide bu seviyesiz ilişkiyi kurtarmaya çalışıyosun. bırak gitsin kızım ilerde döverde seni küfür ne demek yaa:s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım bırak vallahi bırak hiç uğraşma. Bunları söyleyebilen bir erkek için yemin ediyorum değmez. Aynı seni n durumdaydım saat23.31 e kadar. Ayrılıktan ssonra 16 gün geçti tekrar barıştık ama bu sefer yürümedi 2 gün içinde ayrıldık
* git hayatimdan dedim
Değer rverecegin insanları iyi seçme lisin seviyorum der aslında hic sevmemistir belki de00 Yorumlaİyi de çabayı sen harcamışsın zaten neyin tribinde ki o
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ama ona sorarsan ben hiç bişey yapmamış oluyorum. Ve ilişkinin tek suçlusu
Soran+1 yılIstemiyorum bitmesini ama
Uçurumun kenarından odunu tutamazsınız.
Sevdiğin kıza hâkaret etmek nedir? Ayrılmaya sebep sözler işitmiş isen sen değil bırak o özür dilesin.
Gururunuza hâkim olun.00 Yorumla
+1 yılÖlü bir kişiyi diriltebilirmisin hayır tabiki de sen bu ilişkiyi eskihaline asla getiremezsin getirdin diyelim o ilişki yine ufacık darbede yıkılır gerek yok biterse bitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıltek senin çabanla olmaz ki ne güzel kafa ya o uğraşmicak sen uğrasıcaksın bütün sorumluluğu sana vermiş kendisi rahat böyle iki kişinin çabası olmadan ilişki yürümez
06 Yorumla
Soran+1 yılBazen bende soruyorum kendime nasıl bir kafa yaşadığını
- +1 yıl
sorumlulukları senin üstüne atmış tek sen çaba gösterirsen olmaz yıpranan sen olursun
Soran+1 yılO hep mesajlaşalım istiyor bende istiyorum ama bazen yazamıyorum ya da mesela günaydın yazıyor bende yazıyorum ondan sonra onun yazmasını bekliyorum. telefonda konuşurken mesela benim böyle beynim duruyor konuşamıyorum oda çok konuşkan. Aslında pekte haksız sayılmaz sıkılır insan böyle oldukça. Zaten sinirli bir yapısı var
- +1 yıl
seni böyle kabul etmeli belki bir işin oluyo yazamıyosun fırsatını buldugunda yazarsın zaten
Soran+1 yılBen ondan belki daha çok istiyorum mesajlaşmayı. Bazen inadım tutuyor o yazana kadar yazmicam diye oda ben yazmadım diye kızıyor. Sonra tartışma oluyor bende bazen alttan almıyorum Ateş'e iyice odun atıyorum daha kötü oluyor. Sonunda üzülecek olan benim orası kesin
- +1 yıl
senin peşinden koşmanı istiyor üzülmemek için ipleri onun eline vermemelisin
Amaan koy götüne gitsin sonucta biri gider öteki gelir dimi
00 Yorumlatabiki mantıklı düşünerek. mantığınla hareket et ! yanılmayacaksındır.
00 Yorumla
+1 yılo zman açık ol deki ben ilişkimizin bitmesini istemiorum ama çok konuşkan birisi de değilim yersen?
00 Yorumlasana küfür eden bir karaktersiz sende bu küfürbazı hala hayatında tutmak istedğin için ondan bir farkın kalmıyor gibi...
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat