Sizi aldatan sevgilinizden ayrılınca onun canınımı yaktığınızı düşünüyorsunuz?
Aldatan birinin hayatını mahv etmeden sadece ayrılarak nasıl rahat nefes ala biliyorsunuz?
Ayrılınca pişman olmuyorlar ki...
Sizi aldatan sevgilinizden ayrılınca onun canınımı yaktığınızı düşünüyorsunuz?
Aldatan birinin hayatını mahv etmeden sadece ayrılarak nasıl rahat nefes ala biliyorsunuz?
Ayrılınca pişman olmuyorlar ki...
Açıkçası benden ayrılan ve aldattığını düşündüğüm sevgilim ne zaman sevgili yaparsa işte o zaman çocuğa her şeyi atacağım. Yüksek lisans yapıyor. Ben ona bir ölçek geliştirmiştim. Tezini tamamlamaya yakın o ölçeğe telif atacağım ve kullanamayacak ve tezi çöp olacak
Cevap
4Cevap
Ben aldatan kadını affetmem silerim sadece
evet kurtulus affedip hâlâ devam etmek de kendimize olan saygısızlıktan bir sey degildir karsi tarafın karaktersizligidir aldatmak kendilerini aldatiyorlar..
intikam alip ayrilayim falan kafasına hiç girme karsi tarafın egosunu yukseltmek disinda bir ise yaramaz
iliski bitince erkekler kendilerini surekli bir mutlu gosterme cabasinda sahte hepsi sonradan da anlaşılıyor pişman olduklari yalvarmalar falan basliyor
İhanetini öğrendim ana bacı herşeyine küfür edip ayrıldım numarasına kadar sildim bir kaç gün sonra döndü özür diledi salağım ya affetim seviyordum çünki nefreti kenara attım sonra yine aldattı bu sefer s*tiri keçtim döner mi yine? Bu defada dönsün istiyorum ağzına s*mak için
kanka senin kendine zerre saygin olmadigi da belli aldatan tekrar aldatir seviyorum falan basit isler kendine saygin olmayacak bir ilişkiden kimseye hayir gelmez tekrar aldatmasina da zerre sasirmadim ap*allik sende hak etmişsin tekrar dönse yine affedeceksin zaten yorma kendini
Ona harcayacağım vakte yazık.
Bir yöntem daha var ama önermem.
Yani şu takma şeylerden alıp senin adamı becermen gerekli
Nasıl yöntem merak ettim
Ya abla takma erkeklik organı var ya plastik. Onu alıp sevgilini becermen gerekli
Oda izin vericekti dimi?
O zaman ayrıl
Napicaksin knk oldurucekmisin?
Mahbusluk zor öldürmekte çare değil
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?