Eski sevgilimle yeni sevgilim tanıdık çıktılar? Baska durumlarda var? Ne yapmalıyım sizce?

Ben biriyle konuşuyordum. Birkac ay flort gibiydik sonra sevgili olduk. Ama adam evli çıktı. Bunu öğrenir ogrenmez ayrıldım, engelledim. Yani o ş*refsiz yuzunden 2. kadin oldum, belki yuva yıkıcı vs de olacaktım. Bazi erkekler kadini bu duruma düşürebiliyor.(aramizda tensel bir seyler gecmedi. Gorusuyorduk sadece)

Simdilerde de yeni bir iliskim var. Adami baya araştırdım evli mi vs diye. Evli degil. Ilişkimizde guzel gidiyor. Hatta bircok iliskimden daha iyi ve samimi.

Her neyse bu evli olanla benimki tanisiyorlarmis. Sevgilim seni cevremle tanistirayim diye götürdü. Bu da ordaydı. Bir fırsatını bulup yanima gelip benden kopamiyorsun galiba dedi. Bir sey demedim, muhattap olmak istemedim.

Simdi ben ne yapayim? Sevgilime bu durumu anlatayim mi? Anlatsam inanir mi? Onunla görüştüm diye benimle iletisimi keser mi sizce? Yoksa susayim mi?

Ayrılmak istemiyorum ya. Gercekten bu devirde dogru duzgun birini bulmus gibiyim. Gerci arkadas cevresi bu ş*refsizden dolayi duzgun gibi gelmedi ama sevgilim iyi biri gibi.

Bu a*tal kendini iyi gosteriyorsa, bu yaptıklarından cevresinin haberi yoksa, bunu adam saniyorlarsa sevgilim dahil digerlerinin yapacagi bir sey yok ki. Kimbilir arkadas olarak nasil yansitiyor kendini.

Susayim diyorum hem dogru gelmiyor hemde öteki ben bu kizla görüşüyordum der mi sevgilime bilmiyorum. Gerci esini aldatmis oluyor ya bunu millete ya da sevgilime soyler mi bilmiyorum. Bu kiz benimle oldu, tekin degil sen baska kiz bak tarzi bir seyler der mi ya da demis midir diye dusunuyorum.

Belki o da korkar, ben bir sey yaparsam, dersem o da gider karima söyleyebilir diye dusunebilir belki. Bu cesareti gosterir mi bilmiyorum.

Ne yapayim sizce? Sevgilime tanidigimi, gorustugumu mu soyleyeyim. Yoksa otekine agzini sıkı tutmasi gerektiğini mi soyleyeyim? Hic tanismamis gibi mi yapalim? Yani arkadaşının eski sevgilisi olmasini sadece erkekler degil kadinlarda kaldiramaz.

Erkekler daha kati bu konuda, sevgilim haliyle rahatsiz olabilir bu durumdan. Simdi bu durustlugu yapayim mi yapmayayim mi bilmiyorum.

Benimle iliskisini bitirme ihtimali oldugu gibi digeriyle de arkadas kalmayabilir. Her turlu sıkıntılı bir durum. Bana akil verin çıkamıyorum işin icinden.

Ben sevgilime anlatsam gidip arkadasina falan sormaya kalksa dogru mu aranizda neler oldu vs diye. O sira o evli olanin sevgilime ne diyecegi de belli degil.

Evet onunla beraber oldum, evliydim sakladim, karimi aldattim mi diyecek? Hangi erkek der bunu? Evet beraber olduk bir sure iliskimiz vardi, evliligimden de haberdardi ama surdurduk vs dese ne olacak?

Of ya of ne yapacagim ben?

Eski sevgilimle yeni sevgilim tanıdık çıktılar? Baska durumlarda var? Ne yapmalıyım sizce?