Aşk İlişkileri 1 ay Mesaja saatler sonra cevap gelince napıyorsunuz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 123 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Me; iki katı bekletiyorum 😎😎 Mesaja saatler sonra cevap gelince napıyorsunuz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
StrongerLion Takip Et Fenomen Yoda Yaş: 36 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı. Bildirimlerim açık ve mesaj geldiğinde de müsaitsem anında cevap veren taraftayım. Karşımda "sebepsiz" ve canı istediği için geç yazan biri varsa, bu yazacağı son mesaj olurdu. Bu konularda tahammüle ihtiyaç yok. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Fenomen Master Yaş: 37 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Durum değerlendirmesi yapıyorum. O kişinin işi vardır diye düşünüyorum. Eğer ki alışkanlık haline getirdiyse. Artık mutahap olmuyorum. 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Fenomen Master Yaş: 26 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sürekli devamlı olan bir şeyse ben soğurum 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Pek düşünmüyorum geç veya erken gelmiş. Ama sohbet arasında sürekli geç cevap gelirse artık soğurum. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 46 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hiç takıldığm bir şey değil. Önemsediğim biri ise ekstra takılmam.Kalender insanım ben 😃 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 178,3b cevap paylaştı. Bir şey yapmıyorum normal konuşmaya devam ederim. ya da nedenini sorarım belki işi vardır. 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı. Değerle alakalı bir durum baktım hep aynı ben de umursamam, muhatap olmam 1 0 Yorumla
CaptainOfTheWaves Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 98% 1 ay karşımdaki bana nasıl davranıyorsa o şekilde davranırım. 1 0 Yorumla
Ojeli_Kadın Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 ay Ekstra bir şey yapmıyorum. Olabilir, insanlık hali. 1 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 91% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Keşke seningibi olsak 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Bilerek yapıldığında ulaşılmaz oluyorum 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kimden geldiğine ve konunun önemine göre değişir 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 40,3b cevap paylaştı. Fragmanını izlemiş film gibi his veriyor. 1 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Umursamiyom 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çokta sallamıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bildirimlerim açık ve mesaj geldiğinde de müsaitsem anında cevap veren taraftayım. Karşımda "sebepsiz" ve canı istediği için geç yazan biri varsa, bu yazacağı son mesaj olurdu. Bu konularda tahammüle ihtiyaç yok.
Durum değerlendirmesi yapıyorum. O kişinin işi vardır diye düşünüyorum. Eğer ki alışkanlık haline getirdiyse. Artık mutahap olmuyorum.
Sürekli devamlı olan bir şeyse ben soğurum
Pek düşünmüyorum geç veya erken gelmiş. Ama sohbet arasında sürekli geç cevap gelirse artık soğurum.
Hiç takıldığm bir şey değil. Önemsediğim biri ise ekstra takılmam.
Kalender insanım ben 😃
Bir şey yapmıyorum normal konuşmaya devam ederim. ya da nedenini sorarım belki işi vardır.
Değerle alakalı bir durum baktım hep aynı ben de umursamam, muhatap olmam
karşımdaki bana nasıl davranıyorsa o şekilde davranırım.
Ekstra bir şey yapmıyorum. Olabilir, insanlık hali.
Keşke seningibi olsak
Bilerek yapıldığında ulaşılmaz oluyorum
Kimden geldiğine ve konunun önemine göre değişir
Fragmanını izlemiş film gibi his veriyor.
Umursamiyom
Çokta sallamıyorum
Engelliyorum🤣