Seni tanıyan vakit geçiren karşı cinsin "Evet o adam/ o kadın benim için vazgeçilmezdi." diye bahseder mi?

Bakalım kimler vazgeçilmez şekerpareler?😂🍬🍬
Seni tanıyan vakit geçiren karşı cinsin "Evet o adam/ o kadın benim için vazgeçilmezdi." diye bahseder mi?

Bakalım kimler vazgeçilmez şekerpareler?😂🍬🍬
Bence hiç kimsede kendini vazgeçilmez görmüyordur. Belki de iç özünde gerçek 'sevgi' varsa kendini değerli hisseden ve kendine güvenen insan vazgeçilmez olabilir en çok kendini düşünür. Tabii kendini tanıyan bilir.
Balık burcuyum bizimle ilişki yürütmek zordur hayatından çıkarmak ayrı bir zordur vazgeçilmez olduğumu düşünmüyorum ama ayrılan giden kadının psikolojisini hayellerini yıkarım ciddi anlamda üç tane ilişkim oldu üçüde başkası ile evlendi üçüde boşandı üçünün de kız çocuğunuz olur dedim kız çocukları oldu herkes işine baksın 🤷♂️🙋♂️
Bağında ama güçlüymüş demekki o ilişkilerde.😀
😂😂 klişe ama hayırlısı olsun
Unutuluyorsun, aynı şekilde ölüp bittiğin kişileri de unutuyorsun. Bu durum bizim için faydalı bir durum. Yoksa acımızdan nefes alamaz hale gelirdik.
Evet hayatına kaldığı yerden devam etmek sağlıklı psikolojide insanda olması gereken.
Ne ben ne başkası kimse vazgeçilmez değildir..
Sevmek bir günahsa sen utan..🐾🦋
🦋🦋💜🍫
:))🐾🎈
Cevap
32Cevap
Hiç kimse vazgeçilmez ya da yeri doldurulamaz değil
Kimse vazgeçilmez değildir, kendimi de o konuma koymuyorum.. Lakin hayatına dokunduğum insanda yer edineceğimi ve hatırlanacağımı bilirim..
Hayır göremiyorum ben kimim ki 😀
Enerji kalıcı olabiliyor bazen😄😄
Hayır kendimi vaz geçilmez olarak görmem. zaten kimse vaz geçilmez değildir.
Hayır görmüyorum, çünkü kimse vazgeçilmez değil. Bir de söz konusu erkeklerse.. neyse bişey demiyorum sonra linçleniyorum😄
Ahahah vazgeçilmezim desen sen kimsinki diye başlarlar😂😂😂
Evet hazırda bekliyorlar sanki😅😅
🤫🤫😂🍀🩷💜
Hayır görmüyorum.. Hiçkimse vazgeçilmez değildir.. Günün birinde mutlaka birileri vazgeçiyor ya da geçmek zorunda kalıyor..
Evet haklısın @tatlikizzzz34🩷
Kesinikle.. 🥰
6 sene önceki eski sevgilim gecenin bir vakti beni arayınca evet, vazgeçememiş hala.
Lafımı söyleyip kapattım. Uğraşamam.
Tabi geçmişe mazi derler.
Hayır ya. Sonuçta bu dünyada herkesin bir şekilde yeri doluyor. Kendime benimde bir sürü + yönüm var. Belki vazgeçilmez olamam ama insanlarında aklında yer edinebileceğimi ve kolay kolay unutlmayacağımı biliyorum.
Vazgeçilmez kimse yoktur o yüzden ben de kendimi vazgeçilmez olarak görmüyorum hiç.
Yani tabiki
Ama iyi bir arkadaş olabildiğimi düşünüyorum. Her telden insana kafa uydururum.
☺️☺️
Aşkta kendimi vazgeçilmez olarak görmüyorum. Her insanın benzersiz olduğunu ve herkesin hayatında başka birinin yerini olacağını düşünüyorum. Karşı cinsin benim için "vazgeçilmez" olup olmadığımı söylemesi, tamamen o kişinin hislerine ve deneyimlerine bağlıdır. Belki bazıları için özel ve unutulmaz bir yerim olabilir, ama bu her zaman herkes için geçerli olmayabilir. Kendimi, olduğum gibi kabul eden ve değer veren bir kişi olarak görüyorum.
Kendini vazgeçilmez görmek normal psikoloji degil zaten ama birini gercekten seversen onu vazgeçilmez görürsün ömrünün sonuna kadar onunla olmak istersin yani kimse beni öyle görmedi
Evet fazla narsistçe olur sürekli vazgeçilmez olduğunu düşünmek.
Öyle zaten cok fazla bu kafada insan var
Evet çok🦋🎯
Vazgeçilmez değilim öyle de görmem ki kimsede Vazgeçilmez değildir ama vazgeçemediğim biri var oda işin acı tarafı
Hayat devam ediyor yol almak gerek🩷
Hayır , hiç kimse vazgeçilmez değildir kimsede bulunmaz Hint kumaşı değil sonuçta benden daha iyi bir insan da bulabilir
Hayır hiç bir zaman hiç bir konuda vazgeçilmez görmedim kendimi.
Görmüyorum, eğer karşımda ki insanın sınırlarına saygı duymuyorsam, gereğinden fazla sıkıp bunaltıyorsam ya da ilişkide rahatsız olduğunu bilerek tavırlar sergiliyorsam vazgeçsin zaten bunlar bana yapılsa ben hemen ayrılırım, karşı tarafta böyle yapsın ne ben nede başka kimse bulunmaz hint kumaşı değil mutlaka kendisine uygun başka birisini bulabilir yani zaten, önemli olan bunları yapabilmek ve sürdürerek ilişkiyi devam ettirebilmek eğer becerilemiyorsa vazgeçsin zaten
Kimse vazgeçilmez degil herkes gidici bugunn olmazsa yarın yarın olmazsa ölünce gider
Evet hiçbiri olmazsa ölüm var😂
Kesinlikle buyuzden iyi yaşayalım kimseyi üzmeyelim 🤪😜
😎🥳🥳🦋✌🏻
Ben birini sevdim ve o kesinlikle vazgeçilmez biri bende onun için öyle olsam keşke
Kendimi küçük düşürmüyorum ve onun tek olduğunu ona asla hissettirmedim kızlar bazen böyle olabiliyor
Pek çok insanın aksine bulunmaz hint kumaşı olmadığımı düşünüyorum. Hayatımda istemediğim insanlardan vazgeçebilirim ve ben istenmiyorsam vazgeçilebilirim. Kesinlikle koymaz.
Kimse vazgeçilmez değildir kendini öyle sanan varsa ona 👍 yapın geçin
Öyle
Vazgeçilmez insan yoktur ama bugüne kadar yaşadığım ilişkilerde kolayca unutulmadığımı düşündürdüler hep.
Benimle gerçekten bağ kurabilen, beni gerçekten tanıyan aksini iddia edemez.
Hayır ve hiç bir insanında vazgeçilmez olduğunu düşünmüyorum.
Hiç öyle egolarım yoktur, kimse vazgeçilmez değil.
Asla öyle düşünmedim, hiç kimse başka birisi için vazgeçilmez değildir.
Hayır kimse vazgeçilmez değil, ne ben başkası için öyleyim ne de bir başkası benim için
Aşkı bilmemde farklı mecralar da vazgeçilmez oluyorumm 😎
Aşka inanmadığım gibi kendimi asla vazgeçilmez görmedim.
Kimse vazgeçilmez değildir. Can Yücel'in dediği gibi bağlanmayacaksın öyle körü körüne Onsuz yaşayamam demeyeceksin yaşarsın işte.
Kimse vazgeçilmez değil
Herkesin yeri dolarsa bunun adı aşk olur mu? Çok vazgeçilmez sandığım oldu ama öyle değilmiş herkes unutulur
Neyim var ki vazgeçilmez sanıyım
Değişir herkese göre enerji mesela herkesle aynı tutmaz👍🏻🍫
Kimse vazgeçilmez değil, ben de..
Yo tam aksine beni kimse istemiyor bile. Kim napa beni.
şu ana kadar sevgili olup da arkamdan defalarca kez gelmeyen bir sevgilim olmadı hiç 😶 biri hariç ama onunla flörtte kalmıştık sadece
Yok hemen vazgeçerler benden😂😂
😂😂
Ben vazgeçilmezim
🥳😎
Cansın 🫶
Teşekkürler can ve canlıyız geçici hayatta🍀
Gerçekten oyle 🌹
Kimse vazgeçilmez değildir
Hayır kimse vazgeçilmez değildir.
Evet ben vazgeçilmez bir serseriyim
Hiç kimse vazgeçilmez değildir o yüzden görmüyorum
Belki bazı detaylar unutulmaz ama hiç kimse vazgeçilmez değildir. Ben de dahil.
Hayır görmüyorum, kimse vazgeçilmez değil
Hiç kimse vazgeçilmez değildir
Hep vazgeçilen aldum..💔
Oldum*
Kimse vazgeçilmez değildir...
Hayır görmüyorum kimse görmemeli bence
Bunu şu an bilemiyorum
Hayır aksine tercih edilmeyen olarak görüyorum.
Vazgecilmezim ben ayool
Ay ay ayool enerjin güzel demek cimcime😄💅🏻🦋
Hayır herkes vazgeçilen olur elbet
Görmüyorum.
Kimse vazgeçilmez değildir
Tabii ki hayır
Evet öyleyim
Görmüyorum
Kimse vazgeçilmez değil açık konuşalım
Hayır görmüyorum
Şehvet ve tutkunun vücut bulmuş haliyim ben
Hayirrr