Esimle tartistik 4 gun oldu benimle konusmuyor? lutfen okuyun çok ihtiyacım var?

Yalvariyorum yapma lutfen konus benimle diye konusmuyor, boyle davranma diyorum sariliyorum icimden gelmiyor diyor soguk.

Tartismamiz aksam 7 idi o oyun oynicakti yine psp bende tatli yaptim yeriz diye birlikte yuruyuste yapariz diye dusundum birazdan oynarsin dedim. Oda yok 11e kdr oynicam dedi , ama benim uykum geliyor sonra zaten gece oynuyorsun dedim hala yok illa oynicam dedi.
24/7 beraberiz zaten dedi sonra bagirmaya baslicakti yok ben seninle 2 saattir oturuyorum falan surekli saat dilimi ile benimle oturuyor o sirada zaten ful telefonla muhabbet yok bise yok.. bende sus sus dedim kulaklarimi kapattim kactim yanindan. Sonra iyi oyna bende disari cikiyorum seni beklemek istemiyorum herseferinde dedim. Git git gorursun dedi. Hazirlandim ciktim 1,5 saate geri döndum o yolda aramisti nerdesn diye zaten o sira yoldaydim. Eve geldigimde uzatmak istemedim tv izliyelim gel yanima falan dedim telefonu birakmiyor , noldu soyle dedim uzatmayalim gel diyorum konusasim yok diyor yok sayiyor beni, bunu cok kez yapiyor tartismalarda sonra ben uzuldum panik atagim basladi kalbim hizla carpmaya basladi , (panik atak evlilgimden sonra basladi) bak kalbim cok hizli carpmaya basliyor lutfen yapma gel diyorum dinlemiyor umrunda degilm agliyorum , ben sinir krizi geciriyorum hala umrunda degilm vurup kiriyor oda hepsi senin yuzunden diyor bu kirdigimi bile senin yuzunden diyor herseyin suclusu sensin diyor, kustum ben yanima bile gelmedi , toparla kendini gel cabuk dedi konuscaz dedi, halimi gorseniz kendimde degilim bana diyorki sen boyle sinir kriizmi gecircen ya hep , bilerek yapmiyorum diyorum hala ayni seyi soyluyor , ben gittim ozurdiledim ondan. o gunden beri benimle konusmuyor napcam bilmiyorum yanasiyorm sarilmaya calsiiyorum yok , yemek yemiyorum kac gundur, kendisi cikti disari evde durasim yok benim dedi gitti.. napcam ben nolursunuz yardim edin lutfen
Esimle tartistik 4 gun oldu benimle konusmuyor? lutfen okuyun çok ihtiyacım var?