Yardım edin banaaaa?

Merhaba uzun ve detaylı bir soru olacak çünkü yardıma ihtiyaç duyuyorum. Eleştirecek olanlar şimdiden okumayı bırakabilir eleştirilerinizi de saygı çerçevesinde yaparsanız benim bir insan olduğumu unutmadan yaparsanız sevinirim. Ben birini sevdim güzel ve rüya gibi bir ilişkiyken sonradan gerçek yüzü ortaya çıktı ve oyunlar oynamaya başladı kalbimi paramparça etti yine de görüşmeye devam ettim. En son ayrı da olsak sık sık görüşmeye başladık. Biz beraber otururken çalışanı mesaj attı sonra onları beraber gördüm ve bitirdim aramızdaki her şeyi bu arada aynı binada oturuyoruz. Bi kaç gün denedi şansını bugün yanına gittim onunla birlikt oldum. Sonra onu affedemedigimden bahsederken artık karar ver benim de bi onurum var affediyorsan affet gel git yapma dedi, gel gitlerim tamamen kafa karışıklığındandı oysa ondan kopamadığım içindi. En son git evimden iyice düşün karar ver konuşalım sonra şarlama su an beni dedi. Kalbim o kadar kırık ki, kendimi ezik gibi hissediyorum nasil bir yol izlemeliyim?

Yardım edin banaaaa?