AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Piyasa psikopat kaynıyor ya biri bıçak çekse çocuğa o zaman ne yapacak..
çocuk onu yapsa başını belaya soksa ilk sıvışıp kaçacak da bu kız olurdu :D
Öncelikle biz ciddi düşünüyoruz ben zaten kavga etmesini istemiyorum ki öyle bi durum olsa ona bişey olacak korkusuyla kendimi ortaya atarım ondan tek beklediğim iki çift laf sonrasında elinden tutup hızlıca uzaklaştırmayı bende bilirdim nişanlanacağım adamın bu kadar tepkisiz kalması beni şaşırttı şahsen ben böyle bi durum yaşasam ileriyi düşünmez o anki sinirle atlardım ki onun içinde yaptım zaten
geçmiş olsun soran. o zaman sende kendine daha maço sert bir çocuk bul demek ki bu uysal biriymiş.
@Patron79Yeniden sevgilimle konuşucam bu konuyu teşekkürler
Komik video ama sorumun yanıtı değil
Sorunun yanıtı videonun sonunda
Zamanım değerli
Saçmalamak için
Kimin saçmaladığı belli oluyor işsiz gibi video arşivi yapıyorsun herhalde
Bir tek video'dan arşiv yaptığımı nasıl anladın?
Senden başka var mı böyle video atan ve işsiz gibi siteyi kullanan bak bakalım
ooo Stalker
he yani kabul ediyon siteyi işsiz gibi kullandığını ahajsjsj
İşsiz gibi kullandığım doğru işsiz olduğum yanlış. Ben bir yandan para basarken, bir yandanda sizin hayali sorularınıza cevap veriyorum. Eheheheh
hayali olduğunu düşündüğün soruları cevaplamanda ne kadar zeki ve para basan biri olduğunu gösteriyor yolun açık ve olmayan kazancın bol olsun
Sağol canım. Seninde Hayali soru sorup, gelen cevaplara kinlerek nefret kusmalarin bol olsun. Nasıl olsa hayatına renk katacak başka bir şeyin yok. Hee stalk atmaya da tam gaz devam eheheheh ba bayy
Sen şimdi laf mı soktun bence burada fazla zaman kaybettin git insanlara ters cevaplar verip çevrenden alamadığın özgüveni klavye başında sallayarak kazanıp egonu tatmin etmeye devam et ama dikkat et her kuşun eti yenmez
Gizli üye den racon yeme zamanı eheheheh
Emin ol şu an gizli olmamak için her şeyi yapardım merak etme yakında bi yanıtına gizli olmadan damlamak için fırsat kolluyorum biraz orada da eğlenelim
Olur canım sonrasında öpüşüp barışıriz 😛
aynen aynen dikkat et sonunda yine seni yemeyimm
Ye bence bebişim 🤤
Tabiki ayrıl. Öyle şey olur mu? Yanında ki erkek ne boka yatıyor.
Tek olsam daha çok sesim çıkardı hâla şaşkınım
O laf ataları Analarını * ben.
Ayıp etmiş ama asıl ayıp edenler laf atanlar erkek varken hemde troll mu soru bil3mem ama olmaz iste
Keşke trol olsa gülerek anlattığım çocuk sabah ne heveslerle hazırlanıp gittim yanına akşama doğru tüm moralim bozuk geldim
Yok ben laf atanlara tav oldum Anadolu comarlari bir kız eli tutmamis ezkler efendi bir çocuğu nasıl ediyorlar sen moralini bozma , tamam oda kavga etmese bile gidip hayırdır birader yanında sevgilisi olan birine laf atmak yakışır mı ayıp yaptığınız dese olurmuş. Ama çomar dolu olduğu için maalesef böyle ülke. Çocuktan soğuma farklı açılardan bak belki bıçakla yara alabilirdi belki karakolluk olabilirdi. Ama işte ben duramam ya saldırırım cocuk öyle değil demek ki sen böyle moralini bozma destek ol erkeklik bazen illa kavga etmek değildir yani bazı tip insanlar için söylüyorum.
çok haklısın ben zaten kavga durumunda kendimi ortaya atar yinede ayırırdım nasıl göz yumarım öyle bi duruma ama en azından iki çift laf etmesini isterdim bilmiyorum neden bilmiyorum çok değersiz hissettirdi bu durum beni
Ya korkmuş cocuk demek ki kavga gürültü o işleri pek sevmiyor bisey diyemeyiz ayıp edenler o srfszler hayır ne ayırması yaninda kız olan birine vurulur mu? Bunlar sokak raconudur ayıptır hasmın bile olsa yanında eşi kardeşi kızı varsa ellenmez bunlar ince olaylar biz İzmir çocuğuyuz ondan böyle işliyor burada işler. Sende kendini ortaya falan atma canin yanar bisey olur Allah korusun
en mantıklı yorumları yapan ve içimi rahatlatan kişi sensin bu konuyu konuşmayı düşünüyorum sevgilimle teşekkür ederim
Rica ederim
Karşıdakiler belki bıçaklı serseri bıçaklasalar daha mı çok hoşuna gidicekti
Hayır gayet normal tiplerdi genç iki arkadaşlardı ve zayıflardı zaten kavga durumunda ben kendimi ortaya atar ayırmaya çalışırım ama yani susması artı benide konuşturmaması hemen uzaklaşması şaşırttı
Bence anlam aramamalısın
Ben dönüp aniden sert bakınca gözümün içine baka baka sırıttı o an emin oldum zaten
Ahh daha çok laf atmalarını istemiş de olabilir hoşuna da gitmiş olabilir
vayyy ahlaksız vayy... kız ayrıl bu ilerde laf atanları da aramıza alıp gurup falan yapalım bile der...
Velevki saldırdı çekti bıçağı karaciğerine taktı adam öldü senin için değer mi?
İlk insan gibi giyinmeyi öğreninki laf atılmasın.
@Escanorkhun birincisi insanları giyimine göre yargılayamazsın ben babamlaykende böyle giyiniyorum yanında hep kendimi güvende hissediyorum ikincisi nişanlanmayı düşündüğün bi kız bunu yaşasa sende bıçaklanırım diye geri çekileceksen adam değilsindir üçüncüsü de ben bu durumu o yaşamış olsa bi saniye bile düşünmem atlarım ki zamanında da yaptım
Şimdi o tarz konuşan kişiyle bir dalaşsan sevgilin hayatında kavga etmemiştir iki kişi güzelce bir döver veya bıçaklar ondan sonra gözünde erkek olur ama dayak yemiş veya ölü
İlk üsturuplu giyinmeyi öğrenin ikincisi adam gibi bir yerde oturun.
Her şeyi erkekten beklemeyin.
@Escanorkhun bakıyorumda olayı kavgaya çekmekten başka bişey düşünemiyorsun sakin ol dövmeyecekler seni iki çift laf ettiği anda ben onu kolundan tutup uzaklaştırmayı bilirdim zaten ayrıca giyimim gayet usturupluydu böyle bi durumda tek bildiğiniz kadının etek boyu giyimi yazık gerçekten geriliyoruz
Sen erkekleri kadınla karıştırıyorsun o anda ben duysam direkt küfür edip döverim.
Bana el yapsan uzaklaş derim.
Ölürüm ama öyle got gibi duymamazlıktan gelip gidemem.
Kız arkadaşım beni düşünmeli kalkalım buradan falan diye zaten ben saçma sapan yerde oturmam.
@Escanorkhun hayır sanırım yanlış anladın yol üstü yorulduk ve susadım sevgilim oturalım dedi o sıra kaldırıma çömeldim su almaya gitti sonrasında sohbet ederken arka yola doğru olan demirlere onlar yaslanıyordu
Bir de onun tarafından düşün belki erkek arkadaşın güçsüz veya dövüşmeyi bilmiyor.
O anda adrenalin pompalanmıştır laf desem dalsalar dayak yerim hepten karizma gider falan diye düşünmüş olabilir.
@Escanorkhun bilmiyorum bu durum beni rahatsız etti biz ciddi düşünüyorduk evlenince de böyle yapacaktı herhalde
Modern dünya erkeği pısırık yapıyor.
Tek o da değil dövüşsem sicilime işlese iş yerine giremem falan her şey seni şiddete girmekten uzaklaştırıyor modern dünya erkeği pasif olmak zorunda bırakıyor hayat serseriye güzel
@Escanorkhun mesela ben öyle bi anda bunları falan asla düşünmem sinirden gözüm döner sen peki ne tepki verirsin böyle bi durumda bu arada diğer yanıttaki abla hafiften sıyırmaya başlamış olabilir
Ben karadenizli adamım bizim namusumuza laf atanı vururuz.
Allah düşürmesin ama kız arkadaşıma yüz metre ilerde bekle derdim sonra onların yanlarına gider direkt nakavt ederim.
@Escanorkhun mesela buna da gerek yok sadece iki çift laf ya tek isteğim buydu onuda yapamadı
Erkek iki çift laf edemez testosteron salgılıyor direkt öfkelenen şiddete başvurur.
Ayıp değil mi dostum kız arkadaşıma laf atıyorsun mu diyecek bu kadınların bu zihniyeti adamı çıldırtır.
Allah aşkına laf atarken ne diyorlar
Üfff be bu hatunu ne zikerim falan mı?
Biz kaldırım gibi bi yere oturuyorduk onlarda tam arka tarafımızda yaslanıyordu altımda etek vardı zaten genç iki çocuktu tam kalkarken kanka karıya bak dedi biri diğeride sağlammış diyince ben şok oldum zaten hemen toparladım sevgilimin elini tuttum sonra o da direkt ilerledi
Bence ayrıl yani bi erkek sevgilisini seviyosa ona sahip çıkmalı onu kimseye ezdirmemeli ya da ayrılmak yerine biraz davranışları gözlemle eğer fazla ileri giderse karşına al ve konuş derim.
Yasi kac. Bende dayanamam boyle birine ama kavga cikmasini da istemez insan.
Ortalık kötü çocuğu orada bıçaklasalar kim verecek hesabını
Haklısın ama biz ciddiydik şahsen biri ona laf atsa hiç düşünmem yapışırım ki böyle kavgalarımda oldu zaten
Öyle ani öfke iyi değildir yapmayın böyle şeyler
ne yapmasını isterdin silah çekip vurmasını mı veya bıçakla falan saldırması gibi fanteziler mi?
Gerekeni söylemesi lazımdı öyle bir sey yok yav diyip yürüyüp gitmel olmamış
sonrasında da mı hıcbısey demedı
Yanlarından ayrıldıktan sonra iki üç küfür etti başkada bişey demedi
bela olsun istememiştir belki gücü yetmeyecektir
Bilmiyorum evlenince de aynısını yapacak herhalde
Laf atmaları için ne hareket yapmıştın?
kaldırım gibi bi yere çömeldim kalkarken biri beni söyledi diğeri de sağlammış dedi tam arkamızda dikiliyorlardı sevgilime bakıyorum tık yok
Çömelince ne yaptın?
Buda gelir buda geçer alişmalasın dayanmalısın 😄😄
kesinlikle durman yanlış
Yani ayrılma da ama insan bi çift laf da eder yani
Boş yapıyorsunuz dalsa cinayete kurban gidebilir.
Cinayete kurban gitmek diye bir şey yoktur , seri katiller her zaman derler onları dinle sonunda öğrenirsin cinayet kasıtlıdır
@Dreplyqwert kardeşim babanın hayrına birini savunmuyorsun yanındaki kızı sevgilim diye gezdiriyorsun ya fazla rahatsın ya da fazla korkaksın
Sadece kız arkadaş benim umrumda olmazdı eğer boş konuşuyorsa benden ayrılması ödül olurdu
Öncelikle açık saçık giyineni sevgilisi diye gezdiren ilk adam değildir.
İkincisi de mademki seni öyle kabul etti ona göre doğru düzgün yerlerde oturmayı erkek arkadaşına tercih et de böyle durumlara düşmesin.
Olan erkeklik yapsada ona olur yapmasada adam değil dersin.
Kimsenin kabulu değiliz biz kendi istediğimiz biriyiz
Eğer etekten nefret ediyorsa adam, etekle evlenirim
@Escanorkhun tüm bu olayları nasıl giyime bağladın hayret ediyorum babamla sorun olmuyor abimle sorun olmuyor sevgilimle sıkıntı çıkıyor neden diye bi düşünürüm açık saçık giyinmiyorum ki giyinsemde kimseyi alakadar etmez sen kapalı birini tercih edersin konu kapanır
Mesele o değil laf atmaya davetiye çıkarır.
Adam düşünür böyle bir kadını yanında dolaştırıyorsa bu geniştir ben laf atarım diye düşünür.
Erkeklerin kirli zihni var bu onların en büyük kusurudur işte bu yüzden gay olmalılar
@Escanorkhun tamam ben senin bahsettiğin açıklık dercesini anlıyorum üstümde ne dekolte var ne de gözü başı ayrı oynayan bi kızım altıma bi etek giydim üstüme de salaş bişey geçirdim yani sıkıntı bi parça yoktu üstümde spor bi kombindi onu da sevgilimle buluşcam diye giydim normalde de çok giymem
Erkeklerin kirli zihni yok testosteron salgılayan vahşi ve cinsel iç güdüsüyle iradesi herkesin aynı değil bunun yanında ahlakta herkeste bir değil.
Hepsi bir araya gelince işte böyle laf atan serseriler meydana geliyor.
Öldürme fantezim var demek ki hepsi sadece iç güdü kirli bir zihnim olmadığına göre ileride erkekleri öldüren bir seri katil olmam meydana gelebilir
En psikopat sensin tamam çubuk kraker
En erkek sensin tamam sopa güdüsü
Ayrıl gerçek bi erkek bul
evet pısırıkmış sayende anlamış olduk😞
Hee aynı kız
He benimm
Ne dediler
Biri beni gösterdi diğeri sağlammış muhabbeti çevirdi tam arkamızdaydılar
Eee ne yaptı peki
hiç bişey demedi çocuk bana bakıyor sırıtıyor ben göz devirdim sevgilim ilerledi
Anladım belki aklında başka bir şey vardı.
Onlar kaç kişiler di
2 kişilerdi zayıftı ikiside
Himm yanlış yapmış
Ne zaman dir sevgilisin bununla
1,5 sene
Ne dedin
İşte zaten buna şaşırıyorum hani yeni olsak garantisi yok dersin boşuna kendimi riske atmayım dersin ama biz ciddiydik ona rağmen bu tepkiyi vedi
Bence korkmuş bu
Ne dediniz
Ayrıl bence ben olsam anasını...
Yani bende baktım bi atak bekliyorum ama yok çekti beni ilerletti
Dayak yemekten korkmuştur ya da sana bişey olur diye
niye öyle yapmış
Sümüklü böcek gitsin etek giyip dolaşsın
Mal aw 🙄
Derhalll
😞
Evlen.
Çok üzüldüm yani beklemiyordum böyle bişey nasıl bu kadar rahat olabilir