Depresyona girmis hicbir seye inanci kalmamis erkek arkadasimla kavga ettik ve ben bir anlik sinirle bitti dedim o da tamam dedi?

Güzel giden bir ilişkimiz vardi bazen kavgalar oluyordu ama yine de halledebiliyorduk herseyi. Çok duygusal olduğum bir dönem de bana şaka olarak söylediği sıkıldıysan kapı orada lafına ben de kapıyı gördüm teşekkür ederim sana hayatında başarılar dedim ve bitti dedim o da tamam o zaman dedi. Daha sonra yanına gittim. Konuşurken ağladım o da ağladı ki onun ağladığını bu güne kadar gormedim ben çok kötü bir dönemdeyim seni de bu dönemde ziyan etmek istemiyorum yaralarını tam sardım derken daha büyük yara açtım biliyorum ama unutman daha mantıklı dedi 2 hafta sonra haberi olmadığı bir anda tekrar gittim yanına ne telefonunda ki sevgilim yazisini değiştirmiş ne de fotoğraflarımızı silmiş bu erkek döner mi?

Bu arada onun anne babası ayrı ve ev gecindiriyor. Artık hiç birsey yapabilecek gücüm yok dedi.

Depresyona girmis hicbir seye inanci kalmamis erkek arkadasimla kavga ettik ve ben bir anlik sinirle bitti dedim o da tamam dedi?