Fabrikada işe girmeme kızan sevgilim bana maddi destekte bulunuyor ama ben çalışmak istiyorum ne yapmalıyım?

Küçük bir şehirde yaşıyorum. İş olanağı yok mecbur fabrikada çalışacağımı söyledim maddi anlamda sıkıntı yaşıyorum her şey çok pahalı öğrenciyim okuyorum annemle babam ayrı ailemin verdiği üç beş kuruşla olmuyor. Üniversite başlamadan birikim yapmak istiyorum konusunu açtığımda asla olmaz fabrikada seni rahatsız ederler dedi ve seni gelir oradan götürürüm asla olmaz diyor kesinlikle istemiyor. Bunun yerine kendisi bana para atıyor. Ama ben çok utanıyorum. Böyle olmayacağını utandığımı kendisine ayıp olduğunu nereye kadar böyle süreceğini çalışmak istediğimi söylüyorum. Evlilik düşünüyoruz. Ailelerimiz zaten tanışıyor. Konuştuğumuzdan da haberleri var. Ciddi bir yola girmeye yakınız. 1 milyar gibi tutarlar falan atıyor kartıma. Bunun olması doğru mu? Çekinmem normal mi? Yoksa abartıyor muyum?
Fabrikada işe girmeme kızan sevgilim bana maddi destekte bulunuyor ama ben çalışmak istiyorum ne yapmalıyım?