Her şeyin yalanını anlarımda insan kilosunuda yalan söyler mi mk 45 kilo kız mı olur göz zevkimin içine etti 45 dk zor dayandım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİğrenç bir insansın bu arada. Seven insan her türlü sever. Karşısındaki kişiyi dış görünüşüyle yargılayıp da yüzüne söyleyemediğini arkasından söylemez. Ki biz kızlar böyle birine ne insan ne de erkek demeyiz.
-Kırıcı olduysa kusura bakma.
314 Yorumla
Soran+1 yılAllah uzun ömür versin diyorum sadece. Bu benim hayatım benim zevkim yargılamak kimseye düşmez
Soran+1 yılAllah be la nı versin diyorum sadece
- +1 yıl
Hayatımın hiçbir raddesinde kimseyi yargılamadım. Her türlü düşünceye empatiyle, saygı duyarak yaklaşabilen bir insan olsam da bazı küstah tavırlara ters tepki veriyorum. Bari kıza devam etmek istemiyorum falan deseydin de boşuna oyalamasaydın. Kim bilir şu an neler kuruyordur kafasında.
- +1 yıl
10 yaşında falansın muhtelen. Hepsi hayal gücünün bir ürünü ya da gelişmemiş bir kafa yapısına sahipsin.
Soran+1 yılHiçte söylediğin gibi iri değilsin kendini kandırma bariz malsın kız beni gayet iyi biliyor bastıra bastıra bu tipleri sevdiği neyse sen bi ikile hele kasar peyniri
- +1 yıl
Konuşma tarzın karakterini açığa çıkarıyor zaten. Bana kaşar diyebilecek kadar beni tanıdığını düşünmüyorum. Birinin mal olduğunu iddia edebilecek insanlara göre de fazla canımsın. Kendi kapasiteni geliştir daha sonra insanların zeka seviyesini küçük düşürürsün bıcırık.
- +1 yıl
*fazla canımsın
Soran+1 yılOff kaybol ne orspu çıktın ya uzunca yazmış birde sanki okuyacam
- +1 yıl
keske su uygulama kelimeleri düzeltmese de içimden geldiği gibi konusabilsem
- +1 yıl
senin seviyene dusemiyorum kadın düşmanı seni hadi git işine
- +1 yıl
ergen
Soran+1 yılKaybol ben eskortlarla muhattap olmuyorum müşterini başka yerde ara paralı ilişkiye karşıyım
- +1 yıl
ağlama minik çocuk çocukların ağlamasına dayanamıyorum
Soran+1 yılDayanamayınca napıyorsun müşterilere bedava mı veriyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aman be, büyük bir hayal kırıklığı yaşadığın belli. 🤔 Bence eve vardın mı diye sorması onun için gerçekten önemliydi ve ilgilendiğini gösteriyor. Cevap vermediysen biraz bozulmuş olabilir. Netten tanışma işlerinde bazen beklentiler uyuşmayabiliyor, olur böyle şeyler. Ama dürüst olmak her zaman iyidir. Onunla konuşup hislerini paylaşman daha iyi olurdu, böylece net bir sonuca varabilirdiniz. Bazen insanları oldukları gibi kabul etmek en güzeli olabilir, kim bilir! 🌈✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
+1 yılBence ınsanların kilosuna bakmaya devam edersen sonsuza kadar yanlız kalırsın ınsanoglu bu mükemmeliyet bekleyemezsin 45 kilo cok guzel bir kilo düşüncen cok yanlıs bence sen kızlarla konusup daha fazla kimsenin kalbini kırma hak etmemısler senı
11 Yorumla
Soran+1 yılZevkler renkler tartışılmaz sen kendine zargana erkek bulup mutlu olabilirsin benim zevkim balık etliler
+1 yılkirmadan konusmayi kesersin istemiyorsan, dis gorunus hakkinda yalan soylemek cok kotu sonra bulusunca husran olabiliyor sonuc. Benim 9 kilo fazlam var hep soylerim ahaha sonra dusundugundan kotu cikinca soguyabiliyo insan
00 YorumlaKilosundan ziyade keşke yalan söylemeseydi ama seni kaybetmekten korkmustur kirmadan güzel dille soyle ömür boyu tramva yasamasin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alaka ya boyuna göre kilosu 45 se iyidir ben 1.55 im kilom 45 zayifta durmuyorum çünkü boyuma göre iyiyim yani ve fiziğimde iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yıl50..55 anca iyi durursun
Cevap sahibi+1 yılBöyle de iyiyim 50 55 çikarsam biraz baliketli olmuş olucam da 48 50 iyi gibidir sanirim
Soran+1 yılZaten balık etli oluşun harika oluyor olman demektir
Soran+1 yıl55 sıkı vücut sana mükemmel olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yine iyi 40 dk dayanmışsın ben uzaktan görüp hiç buluşmadım bile djjdx kadın dediğin balık etli olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kral bende balık etli severim insan sevdiğine bakarken gözü doymalı kemik yığını kadını napim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyu kaç ki o da önemli boy uzun kilo düşükse zayıf durur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kadar saygısız olma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAsıl saygısızlık onun zamanını çalmaktır benim gözüme hitap etmiyor çok güzel ama kilo benim için önemli
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl fikir versin
Sana kaç kilo olduğunu söylemişti ki
187 Yorumla
Soran+1 yılBalık etliyim demişti kilo söylemedi ben gördüm şok oldum iskelet gibi başta işim var deyip çekip gidecektim dedim otur biraz sonra anneme mesaj attım acil işimiz varmış gib beni çağır dedim
Soran+1 yılGördümde ne bilim mk yıllar önceki fotosunu atacağını zaten çok sık fotolaşmadık ben atıyotdum sürekli
Soran+1 yılKeşke hiç bir kız kilo veremesede gözümüz şenlense kızlarda en nefret ettiğim tek konu benim için inan çirkin olsa sorun etmezdim güzel bulmak için sebeplerim olurdu ama kilo olayını aşamıyorum küçükşükten belli böyleyim sınıfımızda balık etli kızlara bakardım
Soran+1 yılSenin boy kilon kaç
Soran+1 yılAynen o da başta böyle demişti iskelatör çıktı
Soran+1 yılNe deyim zevk meselesi hayatım boyunca evlenmicek olsam bile asla asla zayıf kız istemem
Soran+1 yılÖyle anlamam boy ve kilo olarak balık etli minyon tipleri seviyorum şu seksi kız denilen kısım bana hitap etmiyor itici buluyorum
Soran+1 yılHayır balık etli orta olmalı
Soran+1 yılYani kilosu en azından toplu olmalı ayva göbeği olabilir bu göze batmıyor yani benim için
Soran+1 yılYo düşünmedim ben ilk okuldan belli böyleyim zayıf kızlara asla ilgi duymadım bana hitap etmiyor
Soran+1 yılBen kendimi o yönde iyi frenliyorum kimseye kapılmam gözüme hitap etmiyorsa çünkü kendimi biliyorum onunla sevgiliyken balık etli minyon biriyle tanışsam arkama bakmam o yüzden hiç şans bile vermem
Soran+1 yılİstedim gibi biri olsa başkasıyla tanışma gereği bile duymam zaten takılmalık ilişki kafasında birisi olsam bu kızıda elimin altında tutardım ama ben öyle biri değilim
Soran+1 yılSana güzel bi örnek verirdim de neyse o zaman anlardın balık etli kızlara olan hayranlığımı 😂
Soran+1 yılSonra yorumu siliyorlar ya o yüzden yazmadım yorum silmeleri yüzünden 2 xperi geçemiyorum zaten 😂
Soran+1 yılMesela 3 olmadan kimseye mesaj atılmıyor 4 olmadan cinsel soru soramıyor ve cevap veremiyoruz cinsel sorulara pek bi amacı yok bunlar var
Soran+1 yılOlsun en azından birine mesaj atmak iyi olabilirdi
Soran+1 yılBende 1 ay falan oldu ama xperi arttıramadım belkide hayatımın balık etli kadını burada xper yüzünden ulaşamıyorumdur🤣🤣
Soran+1 yılReelde imkansız be kız çevrem falam yok iş ev hobilerle geçiyor vaktim
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılÖzel sektörde çalışıyorum işim iyi kendi ayrı kazancında var tabi
Soran+1 yılVar ama zayıf kızla yok sabahtan belli ne anlatıyorım ben 😂 kızı beğensem ciddyete götürmekti amacım
Soran+1 yılFake Instagram hesabın var mı yazim sana
Soran+1 yılDüğün de hiç sevmem ya en son 15 yaşında falwm gitmiştim ahahs
Soran+1 yılHayda sen niye ayrıldın oda mı zayıftı 😁
Soran+1 yılHesap sorma sebebim özelimi yazmamak için karşılıklı sohbet etmekti yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
Soran+1 yılOoo senin mesele derinmiş mk insan ne demeye aldatır anlamıyorum ayrıl madem öyle
Soran+1 yılKız olupta saf olanıda hiç görmedim hepiniz şeytan gibisiniz ben bu kızdan önce biriyle konuşuyordum tam benlikti. İçime şüphe düştü benim bir arkadaşıma buna mesaj attırdım direk düştü ertesi gün buluşmaya çağırsana dedim kız tamam diyor arkadaşla beraber gittik bu da geldi mal gibi kaldı öyle 😃
Soran+1 yılSaflığı aşmış mallığa gitmiş senin olay affettiysen geçmiş olsun bol bol aldatılıyorsun ve de bundan sonra daha rahat yapacak zaten bu sa lak beni affediyor diyerek
Soran+1 yılYaptığın büyük hata adamın egosunu okşamışsın
Soran+1 yılDoğrusu bu zaten insan geleceği düşünmeli zaman değerli şimdi böyle yapan evlenince ohooo
Soran+1 yılÇalsın sazlar 😃 sen nerelisin
Soran+1 yılAdana
Soran+1 yılDengesiz insan çok ya millet ağresif olmuş
Soran+1 yılNiye anlaşamadınız
Soran+1 yılKaosla besleniyorlar 😃
Soran+1 yılErken yaşlandırır nsanı uzak durafaksın onlardan
Soran+1 yılAh öyle olsa birde karşına biri çıkıyor her şey değişiyor
Soran+1 yılKeşke xperim olsaydı ya senle sohbet etmek isterdim
Soran+1 yılOo o zaman iyi ki yazamıyorum sonra aniden kaybolan arkadaş istemem kalsın 😂
Soran+1 yılDüşman başına aman aman 😂 alışınca kötü oluyor sonra
Soran+1 yılBen biliyorum 20 li yaşlarımdan jshsk
Soran+1 yılYolun var daha olur dengesiz mi yok memlekette
Soran+1 yılMaalesef çıkıyor buna önlem yok
Soran+1 yılAmin sağ ol
😅 sen kaç kilosun
022 Yorumla
Soran+1 yılBenden şişko olsa yine kabüldüm zayıf kızlardan nefret ediyorum 😃
Soran+1 yılBen fit im
Soran+1 yılAkşam mesaj atarım ya zaten anlaması gerekti ben bu balık etli minyon muhabbetini her zaman dile getirdim çünkü en önem verdiğim şey
Soran+1 yılEvet işte tek anlayan sen çıktın beni. Bu benim zevkim yani o kıza da zorla buluşalım demedim madem konuşuyoruz ciddi olmalı dedim artık ama daha görürken beraber hüsran yarattı ben hep dile getirdim ben balık etli minyon tiplerden hoşlanıyorum
Soran+1 yılYa tamam da bu mal mı ben bu kızı 1.5 aydır tanıyorum çok defa dile getirdim zaten demek ki beni gotüyle dinliyor 😃
Soran+1 yılBoşa denemiş bekar öleceğimi bilsem yine zayıf kızla olmam bana hitap etmiyor insan sevdiğine bakarken doymamalı ben bu kıza toplasam 3 dk bakmadım
Soran+1 yılNe bilim hiç sormadım zayıf olunca tüm mükemmel detaylar bende öncemsiz kalıyor 😃 kısa boylu minyon eşim olsun 2 milyon borcum olsun kabül 😃
Soran+1 yılBen yine buluşma nezaketi göstermişim aşağıdaki adam buluşmadan kızı görmüş çekmiş gitmiş 😃 helal olsun keşke bende öyle yapsaydım
Soran+1 yılİşte bunu anlatamıyorum bana deseydi böyl böyle hani sohbeti koyulaştırmazdım amacım takılmak olsa kilosundan bana ne takıl derdim ama benim boş işlere zamanım yok
Soran+1 yılYazdım zaten başından belli bunu söylediğimi bile bile yalan söyledin dedim
Soran+1 yılÖlsem kilo sevmem falan yazdı bende mal ben başından belli bunu dile getiriyorum o zaman ne zaman kaybı yapıyorsun dedim sildim numarasını
Soran+1 yılEvet başka serüvenlere yelken açtık hshdd
+1 yılgörüşmek istemediğini ne düşünebilir başka
10 YorumlaKilo alınır ama karakter olmaz
00 YorumlaKızı hor görüyor sun helallik al ayrılın
08 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaç kiloyum dedi
00 Yorumla
+1 yılBoy kaçtı la
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Netten tanıştım kızla dün buluştuk sonrasında bana eve vardın mı demiş ama cevap vermedim ne düşünmüştür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım