Neden çirkin kadınlar daha mutlu?

Çevremde herkes tarafından beğenilen güzelliğe sahibim hiçbir zaman ben çok güzelim demedim mütevazi iyi biri oldum çevremde olan erkekler hep benden korktu potansiyel tehlike olarak gördüler nerede çirkin kadın var hep mutlu hep seviliyor? Yorumlara hemen karakter bilmem ne diyenler olacak gayette karakterli biriyim hatta karşımdaki erkekten çok yüksek para beklentileri içinde de değilim ama ya şerefsizler denk geliyor diğerleri de ben yetenem diye korkuyor. Çirkin olan kadınlarda karakterli olacak diye bir şey yok çevrem de çok gördüm. Kimseyi aşağılamak amacında değilim ortalama bile değil çirkin olan kadınlar el bebek Gül bebek seviliyor hemen evleniyor eşi çok düşkün oluyor. her şey karakter diyorsunuzda bu kızların karakteri on numara değildi hatta kaç erkeği birden idare edenler oldu ama karşısına çıkan erkeğe yalakalıklar yılışıklıklar yaptıkları İçin erkekler çirkin olsun beni sevsin mantıgındalar. Kimseye erkekler benden korkuyorda diyemiyorum çünkü hem başarılı kariyerleri Zeki bir kadınım. Erkekler kendilerinden daha düşük kapasite kadınları istiyor buna artık eminim yalnızlığımdan mutluyum artık. Gerçekten güzel kadınlar mutlu değil sizce?

Neden çirkin kadınlar daha mutlu?