Erkek arkadaşıma aşık olup olmadığım konusunda endişeliyim?

3 aydır devam eden bir ilişki içindeyim. Kendisi ile aynı iş yerindeyiz. Hayatımda hiç bu kadar bebeği gibi sevildiğim bir ilişki içinde olmadım. Benden 2 yaş küçük ve hayatındaki 3. ilişkisiyim. Benim hayatım büyük şehirde geçti. 2 üniversite ve 2 büyük şirket görüp. Ailevi sebeplerden dolayı küçük şehire bu şirkete geçtim. Bu sebeple geleli 4 ay oldu ve 3 aydır onunla birlikteyiz. Henüz küçük şehire, herşeye yeniden başlamaya alışamadım. Üstelik geldiğim şehirde iş yerinde mevkii sahibiydim ve seküler bir çevrem vardı. Erkek arkadaşım buralı ve burada büyümüş. Tamamen muhafazakar yapıda. Fakat hayatımın hiç bir anında beni onun gibi seven biri olmadı. Beni severken gözleri doluyor. Başlarda küçük olması, anadoluda yetişmiş olması ve fiziksel anlamda çekici gelmemesi nedeniyle temkinli davransamda sonrasında kendimi ilişkinin akışına bıraktım ve mutlu bir süreç geçirmek istedim. Ancak şehre alışamamam, iş yerindeki toksiklikler, mobingler , sözü dinlenen bir insanken , küçük , gelişmemiş , herşeyin ahbap çavuş ilişkisi içinde yürütüldüğü bu şirkette yol sayılmak, arladaşlarımın olmaması, maddi sorunlar , sağlık sorunlar derken ilişkime odaklanamıyorum. Mutlu değilim. O mutlu olmam için elinden gelen herşeyi yapıyor ancak yetmiyor. Yetemediği içinde onu gerçekten sevmediğimi düşünüyor. Birgün onu bırakıp büyük şehire tekrar döneceğimi düşünüyor. Fakat ben onun yanında kendimi çok iyi hissediyorum. İçten bir şekilde bağlı değilim onun kadar. Midemde kelebekler uçuşmuyor. Her saniyemi onunla geçirmek için çırpınmıyorum. Ama ailemde dahil bir çok kişi biliyor ilişkimizi. Anlatmaktan çekinmiyorum. Beraber bir gelecek hayal edebiliyorum ancak muhafazakar aile yapısından kaynaklı endişe duyuyorum. Oda benim dövmelerimin olmasından , geçmişte kamp hayatımın , yurt dışı seyehatlarım , erkek yakın arkadaşlarımla gezmelere gitmiş olmamdan rahatsız. İş yerinde sürekli dövmemi kapatmamı yineler örneğin. Bunları yaptıkça kendimden ödün mü veriyorum diye dahada çok düşünceli bir hale geliyorum ancak hayatımda hep çok sevileceğim bir ilişki içinde olmak istemiştim. Şimdi o adam karşımda benimle fakat benim kafamın içinde milyonlarca düşünce, bu şehirde mutlu değilim.

Erkek arkadaşıma aşık olup olmadığım konusunda endişeliyim?