Sizce ben erkek arkadaşıma aşık mıyım?

Üni 1. Sınıfın başlarında aynı sınıfta olduğum bir çocuk bana açılmıştı ve ben bu çocuktan hoşlanmadım canım sıkıldığı için öylesine komuşayım sınıf arkadaşım nasıl olsa dedim sonra arkadaşça devam ettik ama sevgisi bitmedi 1 yıl arkadaş olduk sonrada flört. bana karşı aşık olduğunu söylüyordu çok iyi şekilde muhabbet ederdik ama ben bu çocuğa karşı o kadar gıcıktım ki anlatamam size. Çok gıcık olduğum için buluşmuyordum sinir oluyordum sürekli buna hayatımda hiç birime durduk yere gıcık olmamışımdır gördüğüm andan itibaren gıcıklık sardı içimi. Bir şey yapsa içimde nefret gıcık karışımı bir his oluşurdu. Aşırı gıcık kapar sinir olurdum durduk yere olursu bu ve ben kimseye böyle olmadım ömrüm boyunca. Hani dizilerde olur ya aynı öyleydi. Bunu geçirmek zor oldu ve bana benimle sevgili olup evleneceğini söyledş inanmamıştım o zamanlar şimdi 3.5 yıllık sevgiliyiz çok büyük tartışmalar oldu bana saygısızlık yaptı ben de yaptım ama o çok büyük saygısızlık yaptı hepsini geçtim ikimizde birbirimizi dünyanın ortasına koydyk o yüzden kopamıyoruz birbrimizden en fazla 3 gün konuşmama süremiz oldu 3.5 yılda siz düşünün. 3 gün zor dayanıyoruz konuşmamaya. Benn bu çocuğa karşı aşık mıyım sizce? O gıcık kapmalarım gıcık olmam aşktan mı? Her şeye rağmen affetmem gururumu çiğnemem bile aşık olduğumu mu gösteriyor bana bunu 2-3 kişi demişti aşıksın diye inanmamıştım ne düşüneceğimi bilmşyorum sizce buna aşk mı denir? Seviyorum onu her şeye rağmen ama arada boşverşyorum aramız kötü olduğunda sonra çok özlüyorum buna aşk mı denir? İlişkinin o şekil başlaması vs yardım edin lütfen
Sizce ben erkek arkadaşıma aşık mıyım?