AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bilgi veriyorsa senden alacakları da vardır... Çok tehlikeli işler bunlar
Nasıl alacakları yani
Bu bilgileri edinirken , ona Baska varlıklar yardım eder , ve zamanla kötü huylu olanlar rahatsız edecektir , Tarot, fal , vs bakan kişi de kendisini kurtarmak için baktıgı kişiye yüklüyor o yükü , etrafımda çok kişinin basına geldi. Kafayı yiyor millet bi zaman sonra
birkaç defa baktırdğım var hiç de bir şey olmadı.. baktıran arkadaşlarım da var normal..
eğlnece olsun diye baktırdık.. kötü bir şey derse de aman salla deriz ne bileyim
Tarot kadının sosyal medyasını versene 😀
Kadınlar kahvesi- Cihangir Beyoglu
Googleda yaz çıkar hemen
Meryem hanım
Teşekkürler
Rica ederim, baktırırsan bana yorum olarak yazar mısın.. nasıl geçti diye.. çok merak ediyorum..
Tamam baktırsam yacam
Tarot bu, boru mu? Şakaya gelmez.
adamın ismini söyledi.. şoktayım.. seni seviyor dedi ama üzerine gitme, rahat adamdır ve gidersen uzaklaşır. Ailevi problemi var bıraz bırak bunu kendisi sana köpek olur izin ver sadece çünkü sevmiş seni.. ama darbe yemiş ve temkinlidr sevgisini çok göstermek istemiyor.. emin olana kadsr göstermez.. Bu arada adam 37 yaşında evet darbe yemiş, ailevi problemi olduğunu daha geçen gün söyledi bana..
o yüzden merak ettim acaba seviyor olabilir mi ya
bide kahve falı dene, sağlamasını yap
Ya kahve tarot beraber bakıyorlar. Dalga geçmeyin bana söylediği şeyler doğru çıkmaya başladı.. sadece ben pek güvenemem insanlara.. ve dedği şeye hani seni seviyor.. pek ciddiye almadım..
sen genede alma.😀 paralar fala gidiyor yani
Ay ne gidiyor 250 tl verdim kahve içtim kaç yılda bir.. bide salağa yattım dedim yine gelmem gerekiyor mu yok dedi birak dediklerim çıkınca yaşamaya başladığında istersen o zaman ama durum ilerlesin.. hani gel de bakayim demiyor gerek yok dedi..
yaa boş ver falı malı.. hele aşk meşk işleriyse..
Ay meraktan gittik napalim.. çok da abartmayalım normal birşeydir 🤣🤣🤣 sokak dolu yani
zaten çekici kılanda o. merak😀 abartmıyorum yaw.. onlarda elektrik, su vb. faturası ödüyodur:)) gel ben sana bakmamaya yemin etmiş birine bi kahve falı baktıriimde, asıl ozaman ağzın açık kalsın:))
üstelik bedava
Yemin etmişse nasıl bakar kanka
akrabayım, beni kırmaz😉
Tabi tanımadığın biri için 🤣
😅😅ne gıcıksın😅
Hee :))) temkinliyiz çok da yemeyiz
yok. temkinli olmak iyidirde.. bukadarda basit olamaz zaten😀güven bana😀
Bize yeter kanki 😁
sen ne yap biliyomusun? sorunlu insanlardan uzak dur. o arkadaştanda.. yelken aç yelken, yeni aşklara😀
üzülür, üzüntünü paylaşırsın burada yoksa.. pek zorlama bence.
Ay yok ben zor severim.. yıllar sonra o kalbimi çaldı kalsın bi zahmet.. baya yalnızlık çektik hahahahaa seveceğim birine öyle kolay rastlamamıyorun..
rastlanamıyorumm
kim üzülecek neden üzülsün?
Üzüleceğini nerden biliyorsun
Ya da zorladığımı.. zorlamıyorum ki.. kendime izin verdim.. beni severse devam eder sevmezse Allah Kerim..
🤷♂️sevmek... tamamda... sen sevilmekte istyosun.
ne diyim.. bol şans
E niye istemeyim? Belki seviyor belki göstermiyor belki sevmiyor.. zaman var anlarız.. aanki sevilmek inanılmaz birşeymiş sen sevilmek de istiyorsjn diyorsun bana 🤣🤣 e ben sevmişsem kendisi de sever 🤗🤣
farazi konuşma gıcık😀belkiymiş
E belki de seviyor olabilir sevmiyor de olabilir ne desem şimdi 🤣
işte diyememen sorun zaten. falcılar ne için var senin için😀..250 indirnoktakom😀
Kimseye güvenme, kimseden emin olma 🙏 bir gün bunu herkes anlaz yoksa kolay diyebiliriz fakat ben zor derim dersem de çok zaman geçmesi lazım çok da görmem lazım ki biz yeniyiz.. sorun yok yani... 250 tl de bir şey değil benim için keyfimden gittim ne olacak
bişiide yenide diilsinizki😀
baştan sorun stoklu insanların sorun stoğu , bahanesi vb hiç bitmez kanki.. mesele 250 diil.. hiciv yapıyorum. zeki kızsın , ama gözü kapalı uyanıklardansın
Anlamadım şimdi.. adama seviyorum demedim mesafeleyim ama sevmeye başladım.. kırılmak istemiyorum diye yavaş ilerliyorum göstermek istemiyorum.. ya kendisi bu beni sevmiyor diyprsa? Zekiyim evet bazen saf ama ben 20 yaşlardw değilim.. artık biri gelip de kör kütük aşığım derse de inanmam.. zaman geçmesi lazım.. 1 ay ne ki :)
Bahanem de yok seviyor de sevmiyor de olabilir dedim.. anlarız dedim..
Benim için birini sevmem o kadar zor ki.. sevmişsem neden hemen vazgeçeyim ki? Baktım zaman geçiyor ilg vermiyor sevmiyor tamam derim.. neyi anladın bilmiyorum ama benim kadam böyle çalışır.. bende hemen nextt yok bu olursa olsun olmazsa yalnızık var.. zaten 2 sene yalnızdım.. ama denemeye değerdi :)
bak.. zeki olduğunu zaten anladım. o su götürmez😀.. olgunda bi kızsın. çoluk çocuk kafası yok. sevmek ve sevilmekte gerek. oda tamam.. ben şartlanmaya karşıyım... fala soracak duruma düşmeye karşıyım. sev tabi. ama tek tekeri patlak mercedes bile olsa kim seyahat etmek isterki.. rastonel düşünen bi kızsın kesinlikle. ama bu konuda varsayımlar öne çıkıyor sende.. yaaa, yazmayla bu iş olmaz. ne dediğimi ne ben anlatabilirim ne sen anlarsın
rasyonel*
iyi bi kızsın. sağlam kızsın👍zekisin.. ama 2 ay olur,2 yıl olur,5 yıl olur. yalnızlık kötü bişii değil. yalnız olman sana neden panik yaptırıyoki🤷♂️
gıcık😅sabah sabah karşılıklı gılgamış destanlaşıyoruz😀
Soracak duruma düşmek değil olay, ben karakter olarak hep sorarım hep sorgularım.. birşeyden emin olsam da sırf fikir alayim diye sormuşluğum bar.. o kadar genelleme yapmayalım hani..
Adamın ismini söyleyince tuhaf buldum sormak istedim... yargılamak için bekleyen sıra var ama bir şey diyemem.. oysa ki yazdıklarıma göre konuşursak başka olur..
Ve şu da vat keyfime geldi ve sordum kime ne mesela? Ama insanlae öyle bakmjyoe hemen bunu bırak bunu sevme bu değemez onune bak demek alışık.. yok bakamam şu an.. gerek yok.. olursa o zaman bakarım.. Bu insan çorap değil.. kalbe girmiş bi kere ruhumu okşamış.. yaşamak istiyorum sevmek sevilmek.. kısmet değilse o zamwn kısmet değildi deriz :)
peki kızma🤷♂️soru bu.. benden cevapta buydu. ben bırak demedim ayrıca. amaaaaannn neyse tamam.. tee 10 satır önce boş şans demiştim🤷♂️
gelişmeleri merak ederim. yzbana gıcık😅
Saçma
Adamın ismini de söyledi.. birçok şey daha
Ne gibi birçok şey
İsmini söyledi yeterli değil mi?
Boş
🙏
Yalan 🤭
Adamın ismini söyledi.. şoktayım.. seni seviyor dedi ama üzerine gitme, rahat adamdır ve gidersen uzaklaşır. Ailevi problemi var bıraz bırak bunu kendisi sana köpek olur izin ver sadece çünkü sevmiş seni.. ama darbe yemiş ve temkinlidr sevgisini çok göstermek istemiyor.. emin olana kadsr göstermez.. Bu arada adam 37 yaşında evet darbe yemiş, ailevi problemi olduğunu daha geçen gün söyledi bana..
Fazla inanma
Onun ismini söyledi şok oldum ne bileyim, bazı söylediği şeyler doğru çıktı
Olabilir tabiki
adamın ismini söyledi.. şoktayım.. seni seviyor dedi ama üzerine gitme, rahat adamdır ve gidersen uzaklaşır. Ailevi problemi var bıraz bırak bunu kendisi sana köpek olur izin ver sadece çünkü sevmiş seni.. ama darbe yemiş ve temkinlidr sevgisini çok göstermek istemiyor.. emin olana kadsr göstermez.. Bu arada adam 37 yaşında evet darbe yemiş, ailevi problemi olduğunu daha geçen gün söyledi bana..
çok tuhaf çünkü öyledir sadece seviyor mu diye bilmiyorum temkinlidr ve çabuk atlamıyor
Peki senin düşüncen nedir
Aramızda 8 yaş farkı var ben 29 o 37
Yeniyiz ve temkinlidir.. bazen çok seviyor gibi bazen dikkat ettiğini biliyorum.. duygusaldır ve bir kere çoğu insandan darbe yediğini kendisi de söyledi.. Hızlı atlamıyor tabi 15-20 yaşlarda değil o aşkımdan oleceğim geçti.. 37 biraz ciddi bir yaş.. yavaş yavaş yakınlaşıyor gibi ama bilmiyorum..
bakalım
Peki evlimi bu kişi
Evli olsa niye görüşeyim niye burdan yazayım? 🤣 biraz tuhaf değil miydi sorunuz
Siz diyorsunuz yaa bir kadın bir adamı beni sevdiğini söylüyor diye ondan dedim
Ya tarotcu.. seni seviyor dedi ve adamın ismini söyledi...
Evli değil tabi yaşı var ama onun son treni benim belki hahababaabababbabababaaa
Hım anladım
Şimdi bide bakalım seviyor mu sevmiyor mu.. 😁
Sana biner inmez dikkat et😂
Seviyordur
Özelden yazsana konuşalım
Niye böyle şimdi ama biner inmez 🤣🤣🤣 niye inmez ahahhahaha
Sende seviyordur diyorsun 🤣 nerden biliyorsun tarotcu kadın öyle dedi diye mi
Evet
Kankan özeli sevmiyor.. ay hadi bakalım inş seviyordur 😁
Beni sev sende 😂
Dolu kanki.. geç geldin
Hım olsun ne yapalım sağlık olsun
Okşamaya devam ozaman
Neeeee?
Sapık mısın
Ne alaka
Ne anladın acaba söylediğimden
Ruhunu okşuyamadım demek istemiştim ama sen yanış anadın
Olabilir kanka
Kanka adamın ismini söyledi.. şoktayım.. seni seviyor dedi ama üzerine gitme, rahat adamdır ve gidersen uzaklaşır. Ailevi problemi var bıraz bırak bunu kendisi sana köpek olur izin ver sadece çünkü sevmiş seni.. ama darbe yemiş ve temkinlidr sevgisini çok göstermek istemiyor.. emin olana kadsr göstermez.. Bu arada adam 37 yaşında evet darbe yemiş, ailevi problemi olduğunu daha geçen gün söyledi bana..
Çok inanmazdım ama çok tuhaf buldun.. acaba doğru olabilir mi dedim..
Çünkü eskiden başka adam vardı bir kadın dedi olmaz bundan sana.. taşıyamaz bu seni.. adamın psikolojisi bozuk dedi.. zayıf karakterdir vs vs saydırdı ve evet öyle de oldu 🤣
Ya bırak bunları şakasına dedim 😂😂😂😂
Sen şaka maka boş ver iş ciddi 🤣🤣🤣
Lan ailevi sorunu olmayan erkek mi var kmdödödçf
Neden? Var tabiki. Yakın arkadaşlarım var ve yok. Adam evli değil da o tür sorunları olacak
Aynen kanziiii