İş yerinde çalışma arkadaşım benden hoşlanıyor bana açılmıştı. Ben sevgilime bunu tüm şeffaflığıyla anlattım. Hiçbir şey gizlemedim. İş yerindeki arkadaşıma da sevgilim olduğunu söyledim. Benimle bir süredir konuşmuyordu. Ben bu ortamın gergin olduğunu görüp sormak istedim ve aramızı düzeltmek istedim. O gün de sevgilimle kavgalıydık. Gerçi haftanın 4 5 günğ kavgalı geçiyor o ayrı. Neyse biz tartışıyorduk. Bana ayrıl dedi. Ve karar vermemi istedi. Ben de gün içindeki tartışmanın beni çok üzfüğü için mesajını beklettim. Çünkü ya ayrıl ya ayrıl gibi bir durum vardı. Ben de sakinleşince konuşuruz diye düşündüm. O sırada bu iş arkadaşımla konuşuyorduk. Aramızda epey mesafe vardı uzaklık olarak. Sonra sevgilim ben onun mesajına bakmadığım için iş yerime geldi. Ve o kişiyle tam gülerken gördü bizi. İçeri girdi beni dışarı çağırdı. Sonra sokağın ortasında ne konuşuyordunuz diye bağırdı. Sonra da çekip gitti. Bana telefonda karaktersiz orpğsu ben bunları hak etmedim dedi. Gördüğü hiçbir şey de yok iki iş arkadaşı olarak uzaktan konuşurken gülüyorduk bir konu hakkında. Bu aldatmak mı sizce?
Sonrasında ben onu arayıp durum anladığın gibi değil dedim. Benim o arkadaşımın benle konuşmadığını söylediğimi hatırlattı. Cidden önceki gün benle konuşmuyordu. Ve benle o gün konuşmaya başladı. Sevgilime hep dürüsttüm. Ama bana karşı her zaman şüpheliydi. Ve bana sana güvenmemekte haklıymışım dedi.
Sonrasında sakinleşince anladı ama bana akşamında da yalancı orpğsu dedi. Arka odada o arkadaşımla öpüşüyor olabileceğimi söyledi. Kamera kayıtlarını istedi benden.
Sonraki gün pişman oldu özürler diledi. Öfkemi kontrol altına alamıyorum diyip psikoloğa gitme teklifi etti. Sizce ne yapmalıyım. İlişki açısından çok yoruldum. Değişeceği konusunda ön yargılarım var.
Seven bir erkek sevdiği kadına orpğsu der mi? Ve bu olay aldatmak olarak cidden görülebilir mi?
Sonrasında ben onu arayıp durum anladığın gibi değil dedim. Benim o arkadaşımın benle konuşmadığını söylediğimi hatırlattı. Cidden önceki gün benle konuşmuyordu. Ve benle o gün konuşmaya başladı. Sevgilime hep dürüsttüm. Ama bana karşı her zaman şüpheliydi. Ve bana sana güvenmemekte haklıymışım dedi.
Sonrasında sakinleşince anladı ama bana akşamında da yalancı orpğsu dedi. Arka odada o arkadaşımla öpüşüyor olabileceğimi söyledi. Kamera kayıtlarını istedi benden.
Sonraki gün pişman oldu özürler diledi. Öfkemi kontrol altına alamıyorum diyip psikoloğa gitme teklifi etti. Sizce ne yapmalıyım. İlişki açısından çok yoruldum. Değişeceği konusunda ön yargılarım var.
Seven bir erkek sevdiği kadına orpğsu der mi? Ve bu olay aldatmak olarak cidden görülebilir mi?
Güncellemeler
4 ay
Bu durum aldatmak mı sizce? Sevgilim haklı mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar