AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
531Cevap
olay kapıda olanlarda değil. ben eve işten yorgun argın geldiğimde şöyle yarım saat falan onu kollarıma alıp kanepeye uzanıp dinlenmek isterim.
üzerinde sadece mutfak önlüğü olsun :D yemek yapmasada olur ben yaparım yeterki sevdiğim insan ile aynı evde yaşayayim çok keyifli birşey :D
Amaaan olmasın yemek masada salla gitsin,
Ev b*k götürüyor koy g*tüne gitsin,
Faturalar mı birikmiş çokta s*k*mde,
Kapıyı açınca boynuma atlasın yeter, birde yatağımız sıcak olsun :D
sıcacık bir gülümsemeyle kapıyı açsın yeter 'biricik eşim geldi der gibi' evi çöp götürsede mutlu olduktan sonra yapılamayacak birşey yok.
Hoşgeldin deyip boynuma sarılsın ben onu koklayım. Sonra öpüşelim sonra.. kötü yerlere gidiyor 😆😉😃
Boyuma sarilsin opsun sonra bacaklarini beline sarsin onun yüzünden onumu goremiyim kikirdeyerek mutfağa geçelim :) ben hep AC bir insanim yemeeek :)
Kapiyi anahtarla actirmasin samimiyetini hissettirsin ee tabi sarilsin ki kokusunu alabileyim en önemlisi hissettirmesi beni beklediğini
Önce bir evim olsun sonra bir eşim olsun ben onu karşılamaya razıyım mutluluk lazım bize hacıı :)
Allah gönlüne gore versin haciii
Eyw. Paşam 😄
Yemekte "donmuş pizza, döner, lahmacun, hazır çorba, makarna" gibi şeyler olmasın yeter, beni karşılaması gerekmiyor..
zili çalmayayım hiç anahtarım olacaktır zaten ama yine geldiğimi hissetsin yani kapıyı açtığımda karşımda olsun çocuğum ondan önce davranıp kucağıma atlasın oda çocuk kucağımdayken hoş geldin deyip öpsün yeter :) çok fantastik oldu
Tebessüm ve anlayış yeter yüzüme bakınca nasıloolduğumu anlasın
fazla gürültüye gerek yok diyorsun yani?;)
Evet :)))
kapıyı o açsın sarılıp öpsün terliğimi versin duşa girim havlumu getirsin yemek hazırlasın sofrayı kursun yemeğimizi yiyelim çayımızı getirsin doldursun şekerimi atıp karıştırsın çerezimizi getirsin bir masaj yapsın sonrasını bana bıraksın :)
o ankı ruh halımi anlasın ve buna göre davransın en iyisi budur ama çok zor bunu yapabilmek. sonuçta insanın en sevdiği davranış ve hareket bile belli bir süre sonra sıradanlaşabilir duruma göre yenilikler yapmak lazım abartmadan
İşte yaşadığım bütün iş stresi içten bir gülümseme ve 2 kelimeyle erir gider. İNŞALLAH bende öyle bir eş olurum karşımdaki de öyle bir eş olur. Her erkek böyle ister ama erkek işi bencilliğe götürürse adamlık etmez. Bu kızlar içinde böyle.
eskı kız arkadsım ben eve geldıgımde sarılır oper ve terlıklerımı verırdı sonra koltuga oturtup ayaklarımı sıcak suda yıkayıp guzel bır masaj yapardı ayaklarıma ondan sonra dogruca masaya yemek yemeye
vay bee kiz arkadaş bide. helal olsun.
işte boyle olmasını dılerdım kız yabancı
Eve gireyim ev kapkaranlık olsun odaya gidip üstümü değiştireyim sonra salona geçeyim ve televizyonu açayım o da sessiz sakin otursun bir köşede işine baksın sonra gelince merhaba bile demesin
aaaaaa. o niye
Prensip meselesi
sen kadın alma eve bir kedi al :))) p
Evlenmeyi planlamıyorum kedileri sevmiyorum
Kapıdan gelince hoşgeldin aşkım falan desin :D sonra sarılsın öpsün nasılsın desin biraz ilgilensin yeter valla oh :)
Sarılsın bir de mutfaktan güzel kokular gelsin yeter o zaman kafamın eti bile rahatlıkla yiyebilir :D
Benden önce davranıp bana kapıyı açsın yüzünde bir gülümsemeyle hoşgeldin aşkım desin yeter bana tabi çocuklarım olursa onlarda baba babaa diye koştursun
Seven kadın geleceği anıanına bekler apartmana girdiğini ve attığı adımları duyar hisseder kapıyı açmak için bekleyen ve zile basmadan açan bir bayan arıyorum :)
Topla Tüfekle Arkadanda Mehterhan Takımı Filan Çıkmayacağına Göre :D Sıcak Bir Tebesüm Ve Hoşgeldin Canım Demesi Yeterli Olabilir :D
ahahaaaa;)))) buda guzel
Nerde kaldin kor olasica boyun devrilsin herif desin bana :) nasil olsa tersini istesem de boyle olacak :3
Hahahaahaha
yok caniim abartma sende ;))
^^ napim realist olmakta yarar var
Domalarak karşılasın yeter, gerisini ben hallederim..
Legeni hazirlasin ayagimi yikasin. Mumkunse ayni anda cayida icirsin bide masaj yapsin. Ehehehh saka saka sadece niye gec geldin hangi kariylaydin desin. Ben buna dayanamayip bayilincada endiseden gebersin.
Bekarım.
Eve geldiğimde ona nasil davraniyorsam, ayni veya benzer derecede davranis beklerim.
Esas duruşta beklesin yeterli. Kafa göz burun kıvırmasın yeter:)
sarılıp öpsun bır hos tebesssumle karsılanmak ısterım şahsen
Nerde kaldın la y***ram desin süper çok samimi sıcak bir ortam işte
Beni gördüğüne mutlu olsun yeter. Beklenen kişi zaten bundan başka bir beklentide olmaz...
Hoş geldin desin ve sarılıp öpsün. Ama öyle biri yoktur zannedersem.
Hergün aynı olamaz ki ama genelde sarılıp öpsün tebessüm etsin leb demeden tuzlu çorum leblebisini anlasın vs. Ayrıntıya gerek yok
Gülümsesin ve az konuşsun yeterli. Bir erkek yorgun argın işten gelince ne başka ne ister ki.
Sarılsın ki işin stresi bir anda pufffff kayboluversin ;)
Tabiki sarılıp öpmeli hani o kapı açıldığında özlemle bakmasını bunu hissettirmesini isterim ben 50yılda olsa o kapıyı açarken heycan olmalı kadında.
Ya çok bir şey değil. Sarılıp öpsün ve hoşgeldin dese benden mutlusu olmaz zaten :)
saçlarını bağrıma sersin,
kollarını boynuma sarsın.
jartiyerli takımla karşılasa misal 10 numara 5 yıldız
Hosgeldin askim de atla koynuya direk yatak odasina :)
Herkes atiyormu banami oye geldi. Yoksa cennetteki melekler yeryuzunemi indi.
Bazen sıcak bir tebessüm bile ömre bedeldir ölürüm onun icin
bana su böreği yap ozaman
hııı
hoş geldin demesi yeter gülümseyerek
Masayi guzel yemekle donatmis mumlari ve hafifden muzik setine acmis cocuklari teyzelerine gondermis vesaire :)
Kapıyı açtığında içerden yemek kokuları gelsin, kucağında bebeğimiz, hoşgeldin bitanem diyip öpsün, dünyalar benim olsun...
O gün içinden nasıl geliyor ise öyle tek yüzü asık olmasın yeter
sadece tebessüm ve hosgeldin derim ben, birde bir dudak öpücügü..
Bir ömür boyu beni seven bir eşim olsun, tek ben gider sarılırım ona ;)
SORU SORMASIN YETER.
-NASILSIN? IYIMISIN?
DISINDA 50 CESİT SORU URETIP UZERIME GELMESIN YETERLİ.
Aşırılığa gerek yok. Sıcak bir gülümseme ve hoşgeldin bey demek yeterli..
Kapıdan gireyim yüzüme gülsün bide yemek hazırsa heyt deymeyin keyfime :)
Londra daki şatomuzun teras katında viskimi altın bardağıma doldursun kafi
ahahaaa. o kadar zengin sen hizmetçi tut :))))))
Nerden geldiğini unutmasın
gülümseyerek kapıyı açsın, sonra boynuma sarılsın ve öpsün :)
Öpüp hoşgeldin diyip akabinde tebessüm etsin dostum.
Günün stresini ancak karşıma bakımlı ve mis gibi parfümünü sürmüş olarak çıkıp dudağımı öperse atabilirim.
Elbette eve geldiğimde kapıyı bana açtığında sarılıp, öpmesini ve aynı şekilde ben ona sarılıp öpmek isterim.
Kucağıma atlasın. Özellikle de şehir dışından geldiğim zaman. Ben bütün yorgunluğuma rağmen onu taşırım. :-)
Vardiyalı çalıştığım için genelde o uyurken eve geleceğim, karşılayamayacak muhtemelen. Yatarken bir öpücük kondururum uykusu hafif değilse, yeter o bana :)
1 kural güler yüz. çok önemli benim için. tatlı sözde söylerse tadından yenmez ki :) çok şy istemiyorum aslında her iki taraf içinde gayet güzel şeyler :)
valla benim önüme hayrına bir kap yemek bir bardak su koysa yeter :D
bişey yapmasına gerek yok kapıyı açıp gözlerime bakıp içten gülmesi bile yeter ben zaten onu böyle görünce alır sarılırım
cansın sen ya:)
Mmkünse üçünü birden, sarılıp öpsün, gülümsesin ve hoşgeldin desin