herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
bayan arkadaşlarında fikrini almak isterim unutmusum affedin. herkese ayrı ayrı cevap yazicam fırsat buldukça ;)) şimdi sarma dolma yapıyorum malum kocayi sevindirmek lazım :))))
Domalsın romantik bir tane şarkı koysun dı dın dı dın öyle bir şarkı vardı bir filmde bacağını ellesin cinsel organına kadar sonra gerisini ben hallederim ;) ha birde aç aç olmaz o işler bana yemek yapsın etli bişeyler spermler sonuıçta proteinden üretiliyo filmlerdeki gibi biftek olsa fena olmaz bide şarap yok şarap spermi kalitesizleştirir ayran koysun o da protein onları yiyip içince ben fena olurum hallenirim sonrada işi hallederim bacım bendeki romantizim bu mum ışında olsun daha zevkli oluyo diyo isviçreliler
l*n yürü git be midem bulandi
:( niye ya düşüncesi zevkli gelmişti :(
5 karış suratla karşılasın saçı başı dağınık, üstü yemek koksun, kapıyı açar açmaz nerde kaldın desin ekmek almamış olsun ben çıkayım yine ekmek alayım geldiğimde yoğurdu söylemeyi unuttum desin bende gitmeyeceğimi söyleyince başlasın dırdıra, sen ilgisizsin desin beni düşünmüyorsun desin, sorumsuzsun desin , annenin suçu seni büyütememiş desin, böyle söylenmeye devam ederken kredi kartı ekstremi versin içinde fuzuli bir sürü alışverişlerle dolu tabii :))
ahh ahh böyle karşılanmayı çok ama çok özlemişim :))
pencereden baktimda geldigini görüyorsam hemen gider kapiyi acarim ve onu bekliyormus gibi kapida dururum iceri girdigindede önce gözlerine bakip gülümser hosgeldin derim ve kücük bir öpücük kondururum dudaklarina
Eger kapiyi calarsada kapiyi acip "pardon kimsiniz? Yalnis adrese geldiniz diye" sacma bir espiri yapmak isterim ama ardindan hemen gülümseyip seni cok özledim der ve ona sarilirim veya öperim
Onunda beni ayni sekillde güleryüzle mutlu bir sekillde karsilamasini isterdim
inşallah istediğin gibi olar bacilarin en güzeli ;)
Cok tesekkür ederim insallah allah hepimizin kalbine göre güzel ve hayirli bir es nasip eder :))
ne mutlu seni sevene
@Non_existent Tesekkür ederim :)
rica ederim :)
@yasin91 cok tesekkür ederim iyi dileklerin icin :)
@kuzenetsk gönlümden gecenleri yazdim :)
Öptükten sonra bitiyor :)
Haha yok heycanlanipta yalnis evlilik yapmada :))
@Lockk
Hayirlisi olsun ozaman :))
Ben bebeğimi bir bulayım kapıyı güler yüzlee açıcam kocaman sarılıp öpcem. Uzun uzun sarılcam :) bu ilişkideki bağı arttırır bir kere
https://hizliresim.com/PYnQnv şöyle açıcak halimiz yokya x
ahahaaa bu çok iyiydi. nerden buluyorsunuz bu fotolari
Cevap
529Cevap
Erkek işten gelir, kapıyı anahtarıyla açar. Kadın, kocasının geldiğini duyar ve sarılıp hoşgeldin öpücüğü kondurur. Erkek duş alırken, kadın masayı hazırlar ve sohbet eşliğinde birlikte akşam yemeği yerler. Yemeğin ardından kadın içecek bir şeyler hazırlar, erkek tv karşısına kurulmuş, uzanmıştır koltuğa. Çaylar sehpaya konur ve birlikte tv karşısında yudumlarken çaylarını bir yandan da birbirlerine anlatırlar günlerinin nasıl geçtiğini... Ertesi gün her ikisi de izinlidir ve günün programını kararlaştırırlar. Gece uzundur ve her ikisi de isteklidir...
Evliysen eğer bilirsin, her zaman aynı şekilde karşılayamassın sevdiğini.
tebessüm, güleryüz bunlar tabiki olmalı, fakat bu yetmez bir evlilikte, saygı, sevgi, anlayış ve mücadele besler, yaşatır evlilikleri...
erkek eşine karşı taşıması gereken sorumlulukları görev olarak kabul ediyorsa kadında eşini ona saygı ve inanç, ve bağlılıkla ödüllendirmeli bence, ona hayatının en büyük kahramanı olduğunu hissettirmeli..
Ben şahsen eşim olacak insandan evliliğin bize yüklediği sorumlulukları ve sergilediğim emeğin karşılığı olarak, benide çocukları gibi sevmesini ve çocuklarımın topluma faydalı breyler olarak yetişmesi için çaba göstermesini isterdim..
evliliğin taşıyan en önemli kolonların yediklerimiz içtiklerimiz den çok birbirimize duyacağımız saygı, anlayış ve sadakatla mümkün olduğunu düşünüyor ve inanıyorum..
eşimin sarilip öpmesi güzel olur ama bana sadece hoşgeldin deyip tebessüm etmesi gözlerine baktığımda sevgisini anlayıp günün bütün yorgunluğumun üstümden akıp gitmesi daha da mutlu eder beni düşünsene eve gidiyosun kapıyı açıp giriyosun evine hayatım ben ben geldim diyo hııı iyi hoşgeldin diyo yüzüne bile bakmıyo böyle bişey olması yerine öyle karşılaması sonra beraber yemek yeyip sımsıkı sarılarak beraber tv izleyip beraber sarılıp gözlerinize bakıp uyuyosun arada birbirinize sürprizler yapıyosunuz uyumadan önce seni seviyorum deyip uykuya dalana kadar birbirinize bakıp tebessüm ediyosunuz birbirinzin alnından öpüp iyiki varsın diyosunuz iyi olmaz mı böyle olmaz mı böyle olması yoksa iki yabancı gibi mi yaşarsınız bir evde
Açsın kapıyı suratsız olsun bugün çok iş yaptım yoruldum desin :D ekmek alıp çöp atmaya yollasın geldiğim gibi :) ama beni sevsin onu bileyim yeterli :D
vayy be adamsın
Aynen. d şu an tam bu durumdayiz. Haliyle 2 cocukla ugrasinca enerji kalmiyor. Kapiyi bile acamiyorum baznn.
Evet. Aman yardim edin annelerinize.
ikisi de olur çok güzel geçen bir günün ardından.
sarılıp öpsün güzel geçen bir günün ardından
tebessüm edip hoş getirsin normal günün ardından
kapıyı açar açmaz dudaklarını büküp sarılsın kötü geçen günün ardından... ki bilelim o gün nasıl geçmiş ve ne yapalım bir işaret versin
vayyy
yalan yok benim beklentim bu
büyük oynuyorsun bayım:))))
şu an benim ki karşılamıyor çünkü zile basmayı hiç sevmem ( evli değiliz ayrıca )
sarı melek uyuyor falan olur uyandırmayayım diye basmam ya da kalkıp kapıyı mı açacak ya ben dışarıdayım anahtarı sokup çevirsem ne olur :)
eve girdiğim de hep ayak sesimden bilir ama kapıya ben anahtarı sokmadan açılır kapı
bazen mutfak eldiveni olur bazen deli gibi öpüşürüz.
saçları sarı ve uzun karşıladığı sürece başka bir şey istemem ben :D
gözlerinin içine bakıp hoşgeldin dedikten sonra mevsim ne olursa olsun banyo hazır olmalı. önce duşa sokmalısın. ardından kahvesini yapman lazım. yemek faslından sonra kısa bir günün nasıl geçti faslı. ardından bak bu gün sana ne yaptım gibisinden küçük süprizler.
öncelikle o gelmeden bakımlı bakımlı süslenir püslenirim ben bir sarılırım öperim onu yanaklarından aşkım hayatımın anlamı evimin erkegi nasıl geçti günün diye sorar etrafında pervane olurum :) ona akşam yemegi hazırlar karşılıklı yeriz güzel bir çay demlerim ardından ohh :)
sana inandırak zorunda değğlim bays
Bunu buyudugunde de yap olurmu? karsiligini mutlaka fazlasiyla gorursun.. Yegen
Aferin kiz helal sana
ne mutlu seni sevene :)
vazgeçtimsenden bekarsınız sanırım değil mi?
Ben kadınımın zarif olmasını isterim. Bu zerafet kavramını hayatına yansıtmayı başarabilen kadın, her anıyla sempatiktir. Dünyada birçok ülkede zerafet okulları var. Loş bir ışıkta bacak bacak üstüne atıp kitap okurken karşılaşacağım kadın, beni benden alacak kadındır.
Naber l*n yoruldun mu aç mısın? Git elini yüzünü yıka dışarının pisini at üzerinden ustunu değiş gel ödülünü al. Odulde şis gibi yemekler sicacik bir sarilma. Bakmayın başta l*n lun diye karşıladığına tarzı öyle sevdiğini söylerken olduresim geliyor l*n seni diyor. Öyle bir şey işte
bir erkek kapıdan girerken işi, gücü sıkıntıyı , kederi hep kapının önünde bırakmalı, eve girer girmezde eşini bulup selam vermeli halini hatrıni sorup onu alnında öpmeli gönlünu almali, Efendimiz bu şekilde yaparmıs banada çok hoş gelir bu düşünce bu sebeple
hoşgeldin dese yeterli. işten eve gelen herkes once biraz soluklanmak ve dinlenmek ister. hoşgeldin dedikten sonar 10 dk. bırakın adamcağızı nefes alsın relax olsun biraz. direk kapıdan girdiği gibi aşk böcük yapıcam diye adamı bunaltırsanız günün tüm stresini sizden çıkarır haberiniz olsun.
Eğer bayan olan eş çalışmıyorsa mutlaka eşini kapıda karşılamalı. Erkek her zaman eve geldiğinde yemek hazır olsun ister. Güler yüzle karşılanmalı. Daha doğrusu eşler birbirlerini kapıdan uğurlayıp kapıda karşılamalı. bu çok önemli. Eşini kapıda karşılayı uğurlayanlara selam olsun.
Kendine bakım yapıp yani özen gösterip beni beklediğini belli edecek biseyler yapmali, öyle umursamaz bir sekilde olmamalı yani kendimi özel hissettirmeli karsımdaki ve kapıyı açınca tebessüm etmesi yeterli bende hoşnutluğumu onu öpüp sararak gösteririm zaten. Böylece ikimizde birbirimize karsı sevgimizi göstermis oluruz.
umursamaz olmanın sebebebi hisnutlugu belli etmenektir bazen. buna dikkat edersek bunun hep boyle güzel geçeceğine inanuyorum.
kimisi odun iste napsan değişmiyor.
Ne ölee kuru kurur beni gördügünde sevinvden her seferinde kucagıma atlasın opsunn benii bende bugun ne yaptın hayatımımn askı diye sorimm ki, ilişki canlı kalsın biraz bence bu ilişkileri bu monotonluk bozuyo :=) hosgeldin tebedsssum ne bu böle az yaratıcı olmak lazım hareket herzaman iyidir :=)
bence de ruh gibi durmamak lazm
Aynenn :=)
Kompozisyonda sadece giriş kısmı sana not aldırmaz; anahtarı varsa bırak kapıyı o açsın sen donatmış olduğun masanın yanında onun en hoşladığı elbiaeni giy hoşlandığı gibi suslen sevdiği programı açbsevdiği yemekleri yap ama en önemlisi evlenince dağılan kadınlar gibi olma bekarlığındakinden daha cazibeli ve uzak ol o zaten sana sarılır haaa bunları yapıpta etkilenmiyorsa bir oyuncak ayı al onunla yat...
vayyy çok iyiydi
Benimde canım çektiiii
https://i.hizliresim.com/dW8BmD.jpg
senmi yaptın kiz?
Evet :)
Aferin kiz helal olsun ;) iyi bir arkads buldum galiba
♡♡♡♡♡ :)) Sen naptin sarmalari sardınmı eşine?
Sardim benimki karisik kuru biber patlıcan kabak lahana soğan asma kokteyl olmuştu çok güzel
Oo afiyet olsun :)
saol canm. kardeşim çok seviyor senin sarmalarindan içine ne koyuyorsun canım. kısaca iç malzemeyi yazarmisin
bu içi babannem hazirlamişti.. kiyma, pirinç, bulgur ve baharatlar kattı, soğan vardı sanırım bide.. tam hattirlamiyorum herkes farklı yapiyor.. benim annem kiyma katmaz mesela abim sevmediği için..
hem pirinç hem de bulgurmu giriyor? kimisi dolmalık fıstık ve kuş üzümü de koyuyor.
evet benim karadenizli komşum var o üzümde koyar içine.. herkes sevdiği gibi yapiyor.. bazileri butun baharatlari dolduruyor.. baziler sade yapiyor.. artik nasil seversen öyle
anladım canm. çok teşekkür ederim :))
rica ederim ne demek.. :))
Bende ögrenciyim isteyen yapar yer vala :/
eve geldiğimde, Mutfakta yemek yapıyor olsun. Beni görünce bana doğru gelsin ve Hoş geldin desin öpsün. Arkasından da bebeğimiz sürünerek bana doğru gelirken gülücükler atsın :D Çok Fena duygulandım bak...
oyoy kiyamam ʏѧѧ☺ hade inşallah.
Böyle şeyler hissiyat işidir. Günü gününe değişir. Monoton olmamalı zaten. Bazen yorgundur masaj ister bazen sinirlidir yalnız kalmak ister bazen mutludur konuşmak sarılmak ister.
Kalınlara sokmaya gerek yok içinden geldiği gibi davran ha bu git öküzlük yap demek değil içimden geliyor diye karşındaki insanın durumunu anla bazen acısını paylaş bazen sevincini
Öyle çok şey istemiyorum ya mehter marşıyla karşılasın beni. 😝
ahahaaaasa:)
Yaa :)))))
Nicke dikkat etmedim okudum dedim tamam kesin jülyet :)
@themarmarasea hadi yaa o kadar belli oluyo mu :))
Baksın bana bir eğer sinirliysem hiç ses etmeden hemen sofrayı kurup yemeğimi getirsin ve bir yandan da çayı ocağa koysun. Eğer ki ben geldiğimde o sinirliyse hiç ses etmeden mutfağa gider bişeyler atıştırıp yatarım. Bence karı-koca ilişkisi böyle olması lazım.
ben şöyle ilk kez görüyormuş gibi bakması taraftarıyım tabi karşı taraf da öyle bakacak, ee sonuç diyenlere; bu bakışlardan gününün nasıl geçtiğini o an neye ihtiyacı olduğunu anlayıp ona göre hareket etmelisin. ben böyle olsun isterdim ama yaşamak telaşı tabi bir içten sarılsa da yeter :)
Aksiyon olsun,
img04.alkislarlayasiyorum.com/.../300371_1.jpg
haha haykırdım b uespiriyi görün hacılar belki hayatınızda bir ilk olablir :DD @FreezoN @Rusasigi @themarmarasea
Kendi gibi olsun zaten onunle evliysem dogru insandir. Yemegi yapmasin gerekiyorsa isi kapinin disinda birakayim once kapinin onunde bana baksin hadi gir iceri desin sakalassin dis dunya yansada o an unuttursun bana girip sarilip hemen ev icinde yapilcaklara baslayalim. Beraber hazirlayalim yemegi masayi yiyelim yemege bakarak degil birbirimize bakarak. :)
Oyyy aşkımmm hoşgeldin diyip gıdığımdan öpsün, sonra sarılsın ve ona getirdiğim çiçeği alsın isterdim. Gerçi hergün çiçek getiremem bazen karnabahar, ıspanak, maydonoz, marul vs gibi bitkiler de getirebilirim ama olsun :D
kapıyı açtıktan sonra böyle karşılasın beni
https://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpwahahaaaa. supersin ya. link atmayı bilmiyorum benim daha iyi bir fikrim var aslında. yaram içerde diyen iki küçük öğrenci varya onu AC izle ;)))
ya o zaten bombaya :D
Kucağında kızım olsun ikisi birden boynuma atlasın.
Kızım derken tek başına yaptın heralde!
Kızımız demen daha doğru olur (;
Ben samimiyetten daha çok hoşlanıyorum, gülümseyerek hoş geldin canım, bir tanem diyerek sarılıp, öpmesini ve güzel karşılamasını hangi erkek istemez ki? Biz insanız, duygusalız. İnsanı davranışlardan hoşlanırız. İyi bir eş huzurun başlangıcıdır.
O dediklerin evliliğin ilk aşamasında oluyor canım. Sonradan kocamı gelmiş başkasımı gelmiş farketmiyor. Yemek tamamsa işi biter. Gider yatar kıçını devirip olay biter
kimisi öyle kimisi degil
Kocayı sevindirmeye çalışma, BIRAK o seni sevindirme gayretine girsin, sen de çalış, evde durma, bir hayatın, uğraşın olsun, varsın o sana yemek hazirlasin, seni gülerek karsilasin
Seven kadın eşinin ayak seslerinden asansörün sesinden anlar geldiğini. Elinizi zile dokunmadan kapınız açılıyorsa bilin ki sizi çok seven bir eşiniz var.
6 katta olmama rağmen , araba sesiz bide kapıya grldinde anlarim eşimin geldiğini. ciddiyim hissederim:))
bide farkında olsa :)
Kocan gelsin kapıyı aç her zamankinden biraz farklı görün anladın sen makyaj saç felan. Yani ara ara yap bunu hep yaparsan şımarır tabi kocadan kocaya değişir neyse hoşgeldin de eve girerken sarılma belki sinirlidir belki ogün gergin saatler geçirmiştir yemeğini önüne koy sonra muhabbet etmeye çalış.
Börek yapsın, sarma yapsın elleriyle yedirsin Benden önce davranıp bana kapıyı açsın yüzünde bir gülümsemeyle hoşgeldin aşkım desin kucağında bebeğimiz, hoşgeldin bitanem diyip öpsün, dünyalar benim olsun.. o anı çok yasamak isterim...
Börek yapsın, sarma yapsın elleriyle yedisin, elleri kınalı kolları bileziklim boynuma sarılsın.
Ten kokusu çok önemli miss olsun sevgi ve, saygıyla.
benim elim kınalı olsa adam evi terkeder ya)))))
kaldimi senin gibileri
beni yemek hazırlarken karşılarsa çok hoşuma gider.. eve geliyorum yorgun bir bakıyorum çayım demlenmiş yemeğim pişmek üzere daha ne isterim :D
ehehe çok beklersin. nerdeee:)))
sadece candan bir sarılma kalbimin tek sahibi evine yuvana hoş geldin senin için kuru fasulye ve pilav pişirdim dese çok güzel olurdu bende eşek değilim ya tabiki çiçek aldım hemde beyaz papatylardan oluşan bir demet :)
ahahaaa:)) kurupilavdan başka birşey yemiyomusun. isi rahat valla yapıp stok yapsın:)))
Bir güne (Kadınların Altın Günü gibi bir gün) katılacakmış gibi giyimine kuşamına dikkat edip güler yüzle kapıyı açman yeterli onun değerli olduğunu göstermelisin. Tabii ki sen de değerlisin, sen eşine değer verdikçe o da sana değer verecektir. Arada farklı giysiler giymekte iyi olabilir, örneğin mini elbiseler, mini etekler gibi..
haci ev tertemiz olcak bütün işler bitmiş olacak kirli bulaşık ve çamaşır olmayacak
hele ütü ılaaaaaaaaahhhh dalarım herbişiyi yapacak sabahtan öğlene bişicik kalmıcak
sonra ne yapacaksa yapsın
Samimi yaklaşıyorum, aşk sevişmek felan bir süre sonra bayar fizik kurallarına aykırı. Ama erkeğin sıkılmayacağı tek şey güzel yemekler. Kapıyı açtığında güzel kokular gelmesini isterim tabi göbeğimi, benden önce karşılamaya katlanması gerekiyor.
Guleryuz onemli zaten isten gelmişsin bir de suratsız bir eş hiç cekilmez bir de yemek inceden hazir olsun ohh ne ala he bir de soru sorup durmasa iyi olurdu :-)
Eve geldiğimde beni kapıda karşılayıp, gülücükler arasında bir öpücük kondurduğunda eve geldiğime çok seviniyorum. Ama bazen oluyor tv başında, ben girip üstümü çıkarıyorum yanına gidiyorum. O zaman biraz kötü oluyor. Dışarıdan gelince karşılanmak güzel :). Aynı şeyi bende ona yapmaya çalışıyorum.
o anki piskolojime bağ lı mesela eve gelirim karım hoş geldin desin ne bileyim bir güler yüz göstersin ama o anki piskolojim tam tersini istemede sebep ola bilir
Boynuma ziplayip bacagini sarsin belime konusturmicak sekilde seri seri opucukler bir guzel yemek masasi bir de ben istemeden sunu istion mu bunu istion mu desin ertesi gun ne derse yaptirir valla :D
Kapiyi acar açmaz dolmayi azima tikasin istiyorum;) elimi yüzümü yikayana kadar arkamdan dolmalarla gelsin ;)
ahahaaaa. dolma bilmiyosa
hade baalim inşallah. almışken iclikofte de bilsin :)))
Sarılsın, öpsün. Sonra onunla beraber televizyon karşısına geçelim ben onun kucağına kafamı koyayım saçlarımı okşasın bana güzel sözler söylesin... ( Hepsi hayal ama istediğim şeyler işte :) )
eşim güzel olmasa bile seksi bir vucudu olmalı.. sıkı kalçaları, 85 beden gögüsleriyle beni büyülesin.
işten geldiğimde onu mini elbise veya transparan gömlekle karşılamalı beni.
herzaman seksi iççamaşırları giymeli.. beni sımsıcak karşılasın
Sadece bana hergun eşim kapiyi acsin ve tüm ictenligi ile bana özlemini hissetirsin yeter bana. Kadinima cok duskunumdur ben cunku. Yengec erkeginin en etkili ozelligi.
hosgeldın desınn bı opucuk kondursun yanağıma sonra bn onu alıyım kucağıma ıcerı gecelım sorna nsaıl gect ıgunun fala ndesın snra yemek yıyelım ole ıste:)
Aynen böyle. .:))
https://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1005998
Surekli ayni seyler olmasin. Bazen sarilsin boynuma opsun bazen tebessum etsin bazen de mutfaktan "Hosgeldin bitanem" kelimesi duymak mutlu eder beni
naber l*n kamil. evin yolunu nasıl buldun l*n sen ufacık beyninle.
ahahaaaaa. Allah da seni guldursun kamilll
Önce bir eşimiz olsun da, sonra ne isterse yapabilir. :)
olur olurr ;)
Elinden tv kumandasini birakarak söyle bir dogrulup:"hosgeldin hayatim"demesi bile yeterli... Ama bu devirde öyle kadin var mı ki?
kapıyı açsın sarılsın seni çok özledim desin ceketimi çıkarsın geri kalanını ben çıkarırım 😂😂😂
vuuu helal sana bee
😂😂
Valla kardeş Allah ağız tatlılıgı versin... Öyle marifetlerini döktürmesine gerek yok emin ol kapıyı açtıgında bir tebessim etmesi masumane bır öpücük kondurması güleryuzle karşılaması bunlardan sadece 1 tanesini yapması bile yeterli benim için
Sıcacık tebessüm ve güzel saç makyaj kıyafetle karşılardım :)
Ben eve girince mutlaka bir ayağa kalksın sarılsın hoşgeldin deyip sarılırken öpsün sonra günün nasıl geçti desin gerisi akar gider ama ilk basta ayağa kalkması çok önemli bence
Günün yorgunluğu ve stresini kapattığım kapının arkasında bırakabileceğim bir karşılama olması kafi :).
içten bir öpücük kondursunnn günümün nasıl geçtiğini bir terslik olup olmadığını sorsun sonraa sıcacık yatağımıza girelim ona sarılıp uyuyalım sıcacık olmaz mıı? yemeğin acelesi yok onu özledim ben :D
kapıda eşini karşılayan bir eş olsun bırak çamurdan olsun:) o muhabbeti o sevgiyi görmek bile yeterli:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar